Sari la conținut

0785435904 Buna sunt Gisela

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut

Aflat telefonic serviciile mele sunt de sex oral, normal, diferite pozitii, mici fantezii,
masaj de relaxare si este 500 lei ora!
Doar deplasari!

• Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

RECENZIE:
Locatie: N/A (a fost pe outcall, irelevant sa dau note pentru locatia aleasa de mine)
Aspect: 8.9 (gagica frumoasa undeva la 1.63 cm, ochi caprui, par negru lung gen codite impletite, sani mici faini, fund bombat, carne tare, un tatuaj la gat interesant, zambeste frumos, piele alba ca laptele, tinerica)
Oral: 6 (protejat, ok-ish, cativa cm si atat, fara atentie la sateliti, pentru a fi bifat, fara artificii)
Normal: 7 (protejat, geme placut, extraordinar de stramta, participa la actiune)
Gfe: 6 (mai subtire, te lasa sa o saruti de la gat in jos)
Atitudine: 10 (prietenoasa)
Igiena: 10 (nimic suspect)
Halat: 500 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Va salut,
In prima parte a lunii aprilie am fost atras de pozele domnisoarei Gisela, cele facute in studio, sunt reale, si am zis sa o cunosc. Am stabilit intalnire pe whastapp, relativ usor, si am convenit pe outcall o ora. A venit domnisoara la ora stabilita in tinuta de strada, lucreaza la ore tarzii, gen 11,12 noaptea, 2,3 dimineata. Gisela este fumatoare, intreaba daca poate fuma, din discutie am inteles ca intra si cu cupluri. In locatie am stat la o mic chit-chat, sa ne cunoastem, sa mai taiem din presupusa tensiune. In asternut, m-a intrebat ce anume sa facem, cum mi-ar place, etc. Am condus eu toata actiunea, oralul a fost ok-ish, nimic senzational. La normal, nu a comentat, a venit pregatita cu durex, mare grija este extraordinar de stramta, initial am zis ca am gresit gaura :D . La normal s-a simtit foarte bine, fundul e bombat, se simte bine de tot pe la spate. In misionar stie sa te traga in ea, aveam probleme mari de concentrare, asa de stramta e. Dupa am mai stat putin de vorba, are niste lucruri de rezolvat, probabil va lipsa o perioada de timp. Gisela este inca la inceput, nu are multa experienta, probabil va dobandi in timp. Atitudinea si sexul semi-profi au fost ok pentru mine, a fost naturala si nu doar un film clasic pe cinemaraton care il revedem la nesfarsit din inertie.
Spor!

Notite)
1)ON, cunni sunt extra
2)Gisele este politicoasa, atenta la discutie

• Like 16
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...