Ninety-nine Reputație: 15 Postat Mai 26 Postat Mai 26 Am vizitat doamna. E din Bucureşti. Undeva la 45 de ani destul de frumuşică. Masajul destul de bun 30 de minute 150 de lei + finalizarea manuală 50 de lei. Nu sa dezbrăcat, eram prima oară la ea nici nu am întrebat de ce nu se dezbracă. Cine vrea poate să încerce.
gicu69 Reputație: 86 Postat Mai 27 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Autor Postat Mai 27 E jale cu masajul in tg-mures,slabe obtiuni,am vut sa merg am vb cu ea dar a zis ca nu face decat masaj ,am propus 150 plus 50 cu oral la sfarsit si mi-a inchis
Eagel Reputație: 48 Postat Mai 27 Oras:O Oras:O Postat Mai 27 Se pare că nu face decât finalizare manuala.
Eagel Reputație: 48 Postat Mai 27 Oras:O Oras:O Postat Mai 27 Finalizarea és frecție cunilei in schimb.masajul este foarte bun
Ninety-nine Reputație: 15 Postat Mai 28 Postat Mai 28 La 27.05.2025 la 8:11, gicu69 a spus: E jale cu masajul in tg-mures,slabe obtiuni,am vut sa merg am vb cu ea dar a zis ca nu face decat masaj ,am propus 150 plus 50 cu oral la sfarsit si mi-a inchis Eu luni am fost la doamna.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum