Incapatanatul Reputație: 4 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:------ Oras:------ Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Mod1 a venit cu foarte proaspete si se pare ca este pus pe treaba. Daca e bine sau nu...cine stie?Mie una imi e dor de vremurile cand topicele fetelor erau curate,cu informatii strict la subiect.A ajuns totusi cam rau daca in ultima vreme se certau userii intre ei sau cu fetele si dansau un tango de injuraturi pe topice si nu mai gaseai nici o recenzie.Si se intindeau pe zeci de pagini.Ma minunam cand vedeam pe cineva ca face cate o recenzie,sincer.Oricum,salut initiativa conducerii si,ca o sugestie,nu e nimic rau in a reveni la formatul initial al Regulamentului. Cateodata trebuie sa facem 2 pasi in spate pentru a putea avansa mai cu spor si pe drumul cel bun. Scopul nu este de a reveni la ce a fost ci de-ai potoli pe cei care deranjeaza cohorta rosie. Link spre comentariu
sam tl Reputație: 114 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:ARAD Oras:ARAD Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Mod1 a venit cu foarte proaspete si se pare ca este pus pe treaba. Daca e bine sau nu...cine stie?Mie una imi e dor de vremurile cand topicele fetelor erau curate,cu informatii strict la subiect.A ajuns totusi cam rau daca in ultima vreme se certau userii intre ei sau cu fetele si dansau un tango de injuraturi pe topice si nu mai gaseai nici o recenzie.Si se intindeau pe zeci de pagini.Ma minunam cand vedeam pe cineva ca face cate o recenzie,sincer.Oricum,salut initiativa conducerii si,ca o sugestie,nu e nimic rau in a reveni la formatul initial al Regulamentului. Cateodata trebuie sa facem 2 pasi in spate pentru a putea avansa mai cu spor si pe drumul cel bun. Eu nu aveam nici 70 de postari si am fost banat desi am facut si recenzii in orasul meu. Deci nu prea inteleg dar asta este. Link spre comentariu
Incapatanatul Reputație: 4 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:------ Oras:------ Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Eu nu aveam nici 70 de postari si am fost banat desi am facut si recenzii in orasul meu. Deci nu prea inteleg dar asta este. Uita-te la postarea mea de aici si vei avea o explicatie posibila. Sau poate nu-l agreaza pe Freddy Mercury, cine stie. Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Uita-te la postarea mea de aici si vei avea o explicatie posibila. Sau poate nu-l agreaza pe Freddy Mercury, cine stie. Ma asteptam si eu la banare... Cand m-am trezit azi, abia asteptam sa intru sa vad daca am si eu o dunga, dar din pacate... Oricum mi se pare suspect modul de abordare.Se fac mii de postari imbecile, apoi se baneaza in masa, ca si cum cineva este plecat tot timpul si vine sa faca ordine cateodata...Altfel nu-mi explic. Link spre comentariu
Incapatanatul Reputație: 4 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:------ Oras:------ Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Tu ai impresia ca ai fasot banaat in urma unei analize? Staff-ul nu are timp sa citeasca postarile, a vazut ca ai numele in niste topicuri unde apareau useri indezirabili asa ca ai fost asociat cu ei (la fel si pentru marian sau sia chandeler). Primele banari au aparut cand "rosia" a facut reclamatii la greu (contra JJ si C) si apoi au continuat. Si... e posibil ca mod1 sa fie clona unei rosii, perioadele de prezenta pe forum cam coincid cu a uneia. Asta era citarea la care faceam referire, cred ca am pus link-ul in mod incorect. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Ma asteptam si eu la banare... Cand m-am trezit azi, abia asteptam sa intru sa vad daca am si eu o dunga, dar din pacate... Oricum mi se pare suspect modul de abordare.Se fac mii de postari imbecile, apoi se baneaza in masa, ca si cum cineva este plecat tot timpul si vine sa faca ordine cateodata...Altfel nu-mi explic.Eu ce sa mai zic , a avut grija un coleg sa ma anunte aseara cand eram acasa cu nevasta Colegule , nu e problema era in bucatarie Moderatoare , plm , data viitoare baneaza-ma cand sunt la munca Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Eu ce sa mai zic , a avut grija un coleg sa ma anunte aseara cand eram acasa cu nevasta Colegule , nu e problema era in bucatarie Moderatoare , plm , data viitoare baneaza-ma cand sunt la munca Si acum scrii din baie? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Si acum scrii din baie? Sunt in sifonier , sa nu zici la nimeni 3 Link spre comentariu
andreea_good Reputație: 2383 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Asta era citarea la care faceam referire, cred ca am pus link-ul in mod incorect.Atentie! Teoria conspiratiei functioneaza. Am baieti peste baietii la care apeleazaA venit si politia cu munitiaNimeni n-o sa poată sa opreasca Mafia. (B. U. G) Link spre comentariu
Incapatanatul Reputație: 4 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:------ Oras:------ Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Sunt mafiot? Sau paranoic? Nu m-am lamurit, poate expliciteaza andrea.... Ca tot mi-am amintit, ai cumva radacini italiene? Incerc sa-mi explic username-ul tau. Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Dragii mei, sa va spun o smecherie, n-are niciun sens sa povestiti pe acest forum, o sa fiti acuzati de troll-ing si o sa va baneze, alegeti un serial misto sa treaca duminica mai usor Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Dragii mei, sa va spun o smecherie, n-are niciun sens sa povestiti pe acest forum, o sa fiti acuzati de troll-ing si o sa va baneze, alegeti un serial misto sa treaca duminica mai usor Da o sugestie, am laptopul deja plin de filme... O comedie, ceva? Link spre comentariu
Incapatanatul Reputație: 4 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:------ Oras:------ Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Azareth, sa-ti dau un pont: poti fi banat fara motiv daca esti asociat cu cineva care nu-i agreat. Postarile tale cu adresa catre indezirabili plus prima banare, ma face sa te sfatuiesc sa-ti creezi noul cont de mail si sa te gandesti la viitorul username. Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Azareth, sa-ti dau un pont: poti fi banat fara motiv daca esti asociat cu cineva care nu-i agreat. Postarile tale cu adresa catre indezirabili plus prima banare, ma face sa te sfatuiesc sa-ti creezi noul cont de mail si sa te gandesti la viitorul username. nu va mai avea aceasta ocazie ....... Link spre comentariu
Incapatanatul Reputație: 4 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:------ Oras:------ Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Da o sugestie, am laptopul deja plin de filme... O comedie, ceva? Ceva vechi: Full Monty... are cumva legatura si cu forumul. 1 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Ceva vechi: Full Monty... are cumva legatura si cu forumul. Da, e super-simpatic, l-am vazut de cateva ori, si in plus, are melodia lui Joe Coker - You can leave your hat on ... daca bine-mi aduc aminte Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Scopul nu este de a reveni la ce a fost ci de-ai potoli pe cei care deranjeaza cohorta rosie.Sentimentele cui au fost atat de ranite incat s-a tras cu mitraliera in toti care au fost in cale? Doamne,cat sentimentalism si gingasie pe aici. Link spre comentariu
Incapatanatul Reputație: 4 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:------ Oras:------ Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Sentimentele cui au fost atat de ranite incat s-a tras cu mitraliera in toti care au fost in cale? Intrebare retorica, raspunsul e clar. 1 Link spre comentariu
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Azareth,inca mai plangi?Ai luat-o pe urmele lui Bosssu deja...e de bine 1 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Ceva vechi: Full Monty... are cumva legatura si cu forumul. Super filmul, l-am mai vazut... Acum am descarcat 7 filme din alte genuri, daca nu-mi place unul, merge celalat... Comedii bune nu prea se mai fac... Legat de forum, plm, nu este vorba de reguli, sunt destui care calca stramb fara consecinte, aici conteaza doar parerea celui care trage linia, parerea care vine din surse "sigure"...Ma pun la film. Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Azareth,inca mai plangi?Ai luat-o pe urmele lui Bosssu deja...e de bine Daca vrei sa-mi transmiti ceva, am ID de mess la profil, in curand voi avea si PM, daca nu, scrii aici pentru pereti. Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Daca vrei sa-mi transmiti ceva, am ID de mess la profil, in curand voi avea si PM, daca nu, scrii aici pentru pereti.Imi place "Darth Aza"... Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Imi place "Darth Aza"... da, the angel of death Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum