quasim Reputație: 2451 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Sfantu`, eu m-am referit la alti cativa decat cei enumerati de dumneata. Prin lipsa recenziilor in ultimul timp, tot mai multi facem parte, in sens larg, din categoria blamata.Am avut in vedere numai pe cei care intretin atmosfera de vrajba, pe cei care deschid topic-uri fara logica sau macar legatura cu tematica generaa a forumului, pe cei care "se afla-n treaba". 3 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Pe de ce ? Mai lăsa l putin , ca e simpatic cand nu trage pe nas.Hai , va pup. )))De acord cu tine aici,De ce?,chiar este simpatic...uneori In rest,nu iti inteleg demersurile nici daca ma pici cu ceara In fine,tu stii mai bine 1 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Sfantu`, eu m-am referit la alti cativa decat cei enumerati de dumneata. Prin lipsa recenziilor in ultimul timp, tot mai multi facem parte, in sens larg, din categoria blamata.Am avut in vedere numai pe cei care intretin atmosfera de vrajba, pe cei care deschid topic-uri fara logica sau macar legatura cu tematica generaa a forumului, pe cei care "se afla-n treaba".Am inteles,sa traiti ! Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2014 O sa ma intelegeti cand nu o sa mai fiti frustrati...cand o sa aveti acolo undeva,o liniste interioara!Si nu imi mai spuneti bai bulangiilor care sunteti voi bulangii ca trag pe nas(am tras si e de cacat),spuneti-mi ca fumez si e ok...sau cel mai bine,nu imi mai spuneti nimic,ar fi cel mai ok.oly,as putea sa zic ca ma doare in pula de relatiile pe care le ai tu cu any personaj de pe forumul asta(dar doare)...as prefera insa sa ma doara pula macar o secunda doar ca sa stiu ca intelegi! ...daca m-am adresat persoanei tale,am facut-o mereu in gluma,om simplu care esti tu uneori...si indragostit! Spuneti nu drogurilor!!! Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2014 De acord cu tine aici,De ce?,chiar este simpatic...uneori In rest,nu iti inteleg demersurile nici daca ma pici cu ceara In fine,tu stii mai bine Vreau sa scot la iveala,atat cat se poate si atat cat imi este permis,caracterul infect al celor infecti...restul sunt glume bune,proste,idioate!...inofensive,practic! Link spre comentariu
Lomeo Reputație: 87 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Pisicu,nu ca zic dar vreau sa spun: pregătește liniuța ca ai un client http://nimfomane.com/forum/user/115488-ayatollah/ Oricum nu i mare paguba,in doua zile revine )))) Olica, n-ai niciun haz in pula mea! Poftim un pepsi , dar la tine merge cu sifon, mult SIFON@Pisicuts, Trolll detectet: Oli Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Vreau sa scot la iveala,atat cat se poate si atat cat imi este permis,caracterul infect al celor infecti...restul sunt glume bune,proste,idioate!...inofensive,practic! Ei da, uite, daca spuneai asta de la inceput, eram linistit si fericit... Mi-a trebuit atat de mult timp sa ma framant ca sa realizez abia acum ca iti arogi rolul de constiinta morala exterioara a distinsului nostru forum!!! 1 Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 10, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Lomeo...vrei sa te trec si pe tine pe lista ?)))))) Ba...da' multi mai sunteti ))) ( vorba lu' Lapusneanu ))) ) 2 Link spre comentariu
Lomeo Reputație: 87 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Ma doare direct in pula!! Hai pa Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 10, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Doamne ajuta sa te doara. Mai vorbim dupa ))) 2 Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Baga mare si pe mine fratelo! P.S am auzit ca ti-a fost de mine Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Baga mare si pe mine fratelo! P.S am auzit ca ti-a fost de mine Putin penibil...ai aratat ca un analfabet doar pentru a te integra...eu nu cred ca te vei integra!sau esti si tu un fel de Xoxo ...gen "miros de Xox" 2? Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Ei da, uite, daca spuneai asta de la inceput, eram linistit si fericit... Mi-a trebuit atat de mult timp sa ma framant ca sa realizez abia acum ca iti arogi rolul de constiinta morala exterioara a distinsului nostru forum!!! plm..................................................................................................................... Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Sunt Angel.. Ma Doare-n bascheti daca ma integrez sau nu! Am ras si eu putin Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Sunt Angel.. Ma Doare-n bascheti daca ma integrez sau nu! Am ras si eu putin O sa te integrezi,da-i in pula ta de bascheti! intrebare insa:nu era mai ok verde?plm...eu vreau verde dar nu am,tu ai verde,si te pisi pe el...pai si banii?sau a fost pe moca? Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Tenisi daca nu bascheti Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Cum vrei tu! Alta intrebare...?da! ...de ce ai ales sa fii analfabet cand puteai sa alegi sa fii...plm...nu stiu,ALTCEVA? Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Am observat ca se poarta. Crede-ma, am ras putin la replicile unor colegi! ) De ce vrei Verde? Ai reclame vip fiind? Evident pentru mine era mai bine Verde, dar aveam nevoie de o schimbare! Daca ma decid ca nu ma prinde auriul, pot oricand sa fiu din nou eco! P.S cum am ales cand mi-am luat prima data ban sa fiu...ingeras Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 10, 2014 P.S cum am ales cand mi-am luat prima data ban sa fiu...ingeras Ingerasule,bine ai REvenit Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Dar a lipsit??? Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 10, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Dar a lipsit??? Aproximativ juma` de zi 3 Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Pam pam pam... Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Lomeo , ce ai facut frateeeee, ai calcat pe bec cat am lipsit? )))))Si te-am avertizat.PLM , ascultati si voi de astia mai cu experienta:))))Hai lasa ca ne mai vedem.Te salut si te asteptam. - vorba ameliei )) Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 I-am pus eu becul in fata, iar el fiind slab pregatit nu l-a vazut Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Eu zic ca l-a vazut....dar a crezut ca i se pare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum