Selena04 Reputație: 42 Postat Aprilie 11, 2024 Oras:Iași Oras:Iași Postat Aprilie 11, 2024 💙🦋 Bună tuturor! Zilele următoare as vrea sa va vizitez împreună cu colega mea @Roxiroxi01❤ Va las aici câteva poze💜💫 1
Membru Premium Criticul Reputație: 5435 Postat Aprilie 11, 2024 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Aprilie 11, 2024 Testeaza piata ca sa vada unde merge. A trecut de pe Publi23 pe forum, are topic pe Iasi dar fara recenzii: Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 5435 Postat Aprilie 11, 2024 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Aprilie 11, 2024 Am impresia ca tot ea este: Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2024 Postat Aprilie 11, 2024 Acum 6 minute, Criticul a spus: Am impresia ca tot ea este: Greșești persoana nu sunt eu ! Nu mi deschid 5 topice ! Am un sigur topic și ăla este cu Reby și uită-te și mai bine la poze nu mai încerca să duci lumea în eroare să creadă ca am eu mai multe topice ! Eu sunt pe Iasi
Selena04 Reputație: 42 Postat Aprilie 11, 2024 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Aprilie 11, 2024 Acum 38 minute, Criticul a spus: Testeaza piata ca sa vada unde merge. A trecut de pe Publi23 pe forum, are topic pe Iasi dar fara recenzii: Da este deschis nou,și nu vad care este problema dacă am deschis topic în doua orașe diferite pentru a ma deschide unde sa merg... adică din ce am observat eu nu sunt sigura femeie care face acest lucru🙃
Membru Premium Criticul Reputație: 5435 Postat Aprilie 11, 2024 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Aprilie 11, 2024 Am facut o sinteza atat a activitatii tale cat si a colegei, pe forum. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
RunneR92 Reputație: 29 Postat Aprilie 11, 2024 Postat Aprilie 11, 2024 Bună! Ne poți da o listă cu serviciile și prețurile pe care le oferi/ceri? Mersi!
Selena04 Reputație: 42 Postat Aprilie 12, 2024 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Aprilie 12, 2024 De astăzi mă găsiți în Suceava, zona Kaufland lângă facultate! Programările se fac pe whatsapp, voi începe de la ora 14:00 și o să lucrez până la 00:00 Iar ca adresa ma găsiți pe strada 6 noiembrie nr 37 Vă pup💙🦋
RunneR92 Reputație: 29 Postat Aprilie 12, 2024 Postat Aprilie 12, 2024 Te-am rugat sa îți prezinți serviciile și prețurile, se pare că are dreptate Criticul despre unele ca voi. Vreți bani și clienți dar seriozitate zero!
Selena04 Reputație: 42 Postat Aprilie 12, 2024 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Aprilie 12, 2024 🎀Servicii🎀 💜dominare soft 💜dominare hard (prețul diferă în funcție de cerințele fiecărui) 💜oral protejat /neprotejat în funcție de igienă,contra cost 50 de lei 💜normal strict protejat și vă rog să nu insistați prin mesaje cu bani extra etc.. Blochez nr de telefon instant❗❗ 💜masaj de relaxare 💜diferite poziții 💜69 💜facesitting 💜cunilingus/anilingus (pasivă) 💜uro (extra 50 lei) 💜handjob/footjob 🌸Prețurii 1️⃣5️⃣0️⃣-30min 3️⃣0️⃣0️⃣-60min 🤍Fac și deplasări la hoteluri și pensiuni,iar prețul este de 500 ora🤍 🏩strada 6 noiembrie nr 37, bloc T6🎀❤
gabryel11 Reputație: -2 Postat Aprilie 12, 2024 Oras:Sevilia Oras:Sevilia Postat Aprilie 12, 2024 Oral nep contra cost 😂 Ai spus tot cu acest serviciu
Selena04 Reputație: 42 Postat Aprilie 13, 2024 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Aprilie 13, 2024 Acum 23 ore, Selena04 a spus: 🎀Servicii🎀 💜dominare soft 💜dominare hard (prețul diferă în funcție de cerințele fiecărui) 💜oral protejat /neprotejat în funcție de igienă,contra cost 50 de lei 💜normal strict protejat și vă rog să nu insistați prin mesaje cu bani extra etc.. Blochez nr de telefon instant❗❗ 💜masaj de relaxare 💜diferite poziții 💜69 💜facesitting 💜cunilingus/anilingus (pasivă) 💜uro (extra 50 lei) 💜handjob/footjob 🌸Prețurii 1️⃣5️⃣0️⃣-30min 3️⃣0️⃣0️⃣-60min 🤍Fac și deplasări la hoteluri și pensiuni,iar prețul este de 500 ora🤍 🏩strada 6 noiembrie nr 37, bloc T6🎀❤ Bună dragilor,astăzi sunt disponibilă pana la ora 00:00🌸🎀 Va aștept cu programări pe whatsapp❤🦋 Pupicii 🦋🤍🌸
Selena04 Reputație: 42 Postat Aprilie 14, 2024 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Aprilie 14, 2024 La 12.04.2024 la 12:31, Selena04 a spus: 🎀Servicii🎀 💜dominare soft 💜dominare hard (prețul diferă în funcție de cerințele fiecărui) 💜oral protejat /neprotejat în funcție de igienă,contra cost 50 de lei 💜normal strict protejat și vă rog să nu insistați prin mesaje cu bani extra etc.. Blochez nr de telefon instant❗❗ 💜masaj de relaxare 💜diferite poziții 💜69 💜facesitting 💜cunilingus/anilingus (pasivă) 💜uro (extra 50 lei) 💜handjob/footjob 🌸Prețurii 1️⃣5️⃣0️⃣-30min 3️⃣0️⃣0️⃣-60min 🤍Fac și deplasări la hoteluri și pensiuni,iar prețul este de 500 ora🤍 🏩strada 6 noiembrie nr 37, bloc 🦋💙 Bună tuturor,va aștept cu programări pe whatsapp🎀❤ Zi frumoasă tuturor🔴🌸💋
Selena04 Reputație: 42 Postat Aprilie 15, 2024 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Aprilie 15, 2024 Indisponibilă ❗😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum