Blondi1 Reputație: 379 Postat Iulie 10 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 10 Bună dragilor mă găsiți disponibilă până la ora 21.00😘🥰 Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iulie 11 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 11 Bună dimineața azi mă veți găsi disponibilă până la ora 21.00 Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iulie 11 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 11 🥰 4 Link spre comentariu
bulanrobert Reputație: -4 Postat Iulie 11 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Iulie 11 5 hours ago, Blondi1 said: 🥰 Bună dragă, sesiuni de footfetish accepți, iar dacă da poți pune o poză cu tălpile? 1 Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iulie 12 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 12 Dragilor sunt ultimele 2 zile la voi vă pupacesc🥰😘 Link spre comentariu
Alex06372 Reputație: -3 Postat Iulie 12 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iulie 12 La 11.07.2024 la 14:04, Blondi1 a spus: 🥰 Superba ca intodeauna🥰 1 Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iulie 13 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 13 Daragalasilor azi mă veți găsi până la 18.00 ultima zi vă pupacesc 😘😘 Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iulie 14 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 14 ‼️INDISPONIBILĂ ‼️ Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iulie 23 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 23 Dragalasilor de mâine mă veți găsi disponibilă pentru câteva zile la voi 😻💋 1 Link spre comentariu
HansGroeber Reputație: 41 Postat Iulie 24 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iulie 24 Te asteptam cu drag! 😘 1 Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iulie 25 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 25 Bine v-am găsit dragilor ieri am avut ceva probleme cu locația așa ca de azi voi fi disponibilă până la ora 21.00💋🥰 Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iulie 26 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 26 Bună dimi azi voi fi disponibilă până la ora 21.00😻🥰 Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iulie 26 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 26 🥰😻 2 Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iulie 27 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 27 Bună dimineața sunt disponibilă azi până la ora 21.00 pupiceiiii💋🥰 Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iulie 27 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 27 😻😈 Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iulie 28 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 28 Dragalasilor voi mai fi disponibilă câteva zile la voi în oraș vă pupacesc și vă aștept azi până la ora 21.00🥰💋 Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iulie 29 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 29 Drăgălașilor azi mă găsiți până la ora 19.00va pupacesc ,ultimele zile.🥰💋 Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iulie 30 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 30 Dragalasilor azi mă găsiți disponibilă până la ora 20.00🥰💋 Ultimele 4zile 6 Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iulie 31 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iulie 31 Dragalasilor azi mai am doar câteva locuri disponibile. Voi mai fi în oraș până vineri 💋🥰 Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat August 1 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat August 1 Dragalasilor azi voi fi disponibilă până la ora 20.00. Maine este ultima zi💋😻 Link spre comentariu
Harley6 Reputație: 3 Postat August 1 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 1 Salutare ! Revin cu recenzia, am vizitat-o pe domnisoara ieri dupamasa ( 31.07.2024 ) Programare simpla pe whatsapp , confirmare , adresa si am ajuns la ea Deschide usa o femeie blonda, bine proportionata ( sani superbi & fund fain ), am socializat putin , iar dupa aceea am trecut la dush si pe urma la actiune: Oral bun , lent excitant , dupa aceea am schimbat cateva pozitii , se misca bine , te pune la treaba :)) A urmat dupa prima finalizare un masaj + inca un oral bun si a venit a doua finalizare In concluzie o dupamasa faina alaturi de ea, recomand & merita vizitata ! Mersi Blondi ! sa ne revedem cu bine Spor ! 2 Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat August 2 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat August 2 Dragalasilor azi este ultima zi voi fi disponibilă până la ora 16.00 Link spre comentariu
Blondi1 Reputație: 379 Postat August 2 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat August 2 ‼️INDISPONIBILĂ‼️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum