Blondi1 Reputație: 379 Postat Aprilie 22, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 22, 2024 Dragilor ma găsiți până la ora 20.00 în seara asta 🥰💋
Blondi1 Reputație: 379 Postat Aprilie 23, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 23, 2024 Dragalasilor azi mă găsiți până la ora 22.00🥰🥰
Blondi1 Reputație: 379 Postat Aprilie 23, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 23, 2024 4 zile disponibilă în oraș 🥰😈🥰 7
HansGroeber Reputație: 47 Postat Aprilie 23, 2024 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 23, 2024 Salut, Am vizitat-o si eu pe Blondi saptamana trecuta. Programare usoara pe whatsapp, m-am prezentat la ora/locatia stabilita, putina socializare, baut un pahar cu apa si la dus de improspatare. Locatia curata, cu tot ce ai nevoie. Blondi e o femeie foarte frumoasa, cu un corp superb si sani perfecti, o adevarata incantare sa o privesti. Amabila, zambitoare, cu multa rabdare, usor sa ai o conversatie cu ea. Igiena de nota 10*. Am petrecut 1 ora, inceput cu un ON bun apoi am trecut la NP, incercat in doua pozitii, misionar si LOT. Totul a fost placut dar mi-a placut in LOT cum s-a miscat iar privelistea este de neratat, finalizare in balonas. Stat la un pahar de apa si o poveste , o reimprospatare rapida si apoi am ales CIM, facut cu schimbari de ritm si multa rabdare. Pentru mine a fost o vizita excelenta, am plecat foarte multumit. Nu va asteptati la FK sau deepthroat (e clar din semnatura), pentru mine nu a fost un neajuns, m-am bucurat de multe alte aspecte placute In concluzie, multumesc Blodi pentru timpul excelent petrecut impreuna. 2
Blondi1 Reputație: 379 Postat Aprilie 23, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 23, 2024 Acum 14 minute, HansGroeber a spus: Salut, Am vizitat-o si eu pe Blondi saptamana trecuta. Programare usoara pe whatsapp, m-am prezentat la ora/locatia stabilita, putina socializare, baut un pahar cu apa si la dus de improspatare. Locatia curata, cu tot ce ai nevoie. Blondi e o femeie foarte frumoasa, cu un corp superb si sani perfecti, o adevarata incantare sa o privesti. Amabila, zambitoare, cu multa rabdare, usor sa ai o conversatie cu ea. Igiena de nota 10*. Am petrecut 1 ora, inceput cu un ON bun apoi am trecut la NP, incercat in doua pozitii, misionar si LOT. Totul a fost placut dar mi-a placut in LOT cum s-a miscat iar privelistea este de neratat, finalizare in balonas. Stat la un pahar de apa si o poveste , o reimprospatare rapida si apoi am ales CIM, facut cu schimbari de ritm si multa rabdare. Pentru mine a fost o vizita excelenta, am plecat foarte multumit. Nu va asteptati la FK sau deepthroat (e clar din semnatura), pentru mine nu a fost un neajuns, m-am bucurat de multe alte aspecte placute In concluzie, multumesc Blodi pentru timpul excelent petrecut impreuna. Cu multa,multa plăcere te pup și ne revedem cu drag data viitoare💋🥰
Blondi1 Reputație: 379 Postat Aprilie 24, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 24, 2024 Scumpilor mă găsiți disponibilă până la ora 22.00🥰
Blondi1 Reputație: 379 Postat Aprilie 24, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 24, 2024 Încă 3 zile în oras🥰 4
Blondi1 Reputație: 379 Postat Aprilie 24, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 24, 2024 Scumpilor mai am 2 locuri libere pe azi vă pupacesc🥰
Blondi1 Reputație: 379 Postat Aprilie 25, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 25, 2024 Bună Dimi azi mă găsiți disponibilă până la ora 22.00 vă pupacesc 💋🥰
Blondi1 Reputație: 379 Postat Aprilie 25, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 25, 2024 Ma mai găsiți azi și mâine în oraș 🥰
Blondi1 Reputație: 379 Postat Aprilie 26, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 26, 2024 Scumpilor azi mă găsiți disponibilă până la ora 19.00🥰
Alex06372 Reputație: -14 Postat Aprilie 26, 2024 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Aprilie 26, 2024 În urma cu câteva zile am descoperit acest topic.Uitandu ma la poza mi amd at seama ca vreau sa ma întâlnesc cu blonda cea sexy din poze:)) Zis și făcut,am dat un mesaj pe whatsapp la care mi sa răspuns aproape instant.Am reușit sa îmi fac o programare în aceeași zis,peste câteva ore. La ora stabilita ajung în fata blocului,dau un mesaj ca am ajuns și mi se spune unde sa urc. Ajuns la locație am fost întâmpinat de ea într-o ținută provocatoare și cu zâmbetul pe buze.Am fost întrebat dacă vreau sa beau ceva,asa sau suc,am ales apa după care am stat puțin la vorba. Mi a fost dat un prosop curat după care am întrat la dus,locația este una decenta și curata. După dus am întrat în dormitorul unde se întâmplă magia iar ea m a așteptat pe pat deja dezbrăcată. M am întins pe pat iar ea a început sa se joace cu cel mic,înainte de oral I am spus sa folosească prezervativul,ceea ce a și făcut.A început cu un oral,nimic wow,nu a făcut deep.In timp ce făcea oral stătea cu fundul spre mine si aveam o priveliște excepțională.M am și jucat puțin cu fundul ei și am pus mana și la păsărica,după ce am întrebat dacă pot bineînțeles. După oral I am spus sa vina deasupra mea,ceea ce a și făcut.Stie sa se miște foarte bine deasupra și ai și o priveliște de nota 10.In timp ce ea își făcea treaba m am jucat și cu sânii. După un timp I am cerut da se întoarcă deoarece vroiam sa vad cum da din fund.In revers cowgirl priveliștea este extraordinara,se mișcă foarte bine,aici m am mai jucat cu fundul ei,care este foarte ferm. La cererea ei am schimbat din nou poziția.I am zis sa se pună capra la marginea patului.Aici iarăși o priveliște foarte frumoasa. După iarăși câteva minute I am cerut sa se pună pe spate.Missionary am fost a doua cea mai buna poziție cu ea prima fiind revers cowgirl.Aici am putut sa ma uit la frumusețea ei și sa o vad și cum geme(fals/adevărat nu ma interesează dar a fost foarte plăcut).În timp ce îmi făceam treaba se uita foarte senzula la mine în timp ce gemea și se juca cu sânii.In poziția asta am și terminat,în căciulă. O experienta foarte frumoasa alături de ea,este o fata deschisa și ii place sa comunice,a mai făcut și mici glumite ici și colo. Overall I as da nota 9 cu putina indulgenta pentru ca îmi place trupul ei. A și fără sărutări,am întrebat dar a zis nu,ceea ce nu pot sa spun ca ma deranjează dar as fi vrut sa ii simt buzele putin:) De revenit? Da,clar.Te mai aștept pe la Cluj! 2
Blondi1 Reputație: 379 Postat Aprilie 26, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 26, 2024 Acum 57 minute, Alex06372 a spus: În urma cu câteva zile am descoperit acest topic.Uitandu ma la poza mi amd at seama ca vreau sa ma întâlnesc cu blonda cea sexy din poze:)) Zis și făcut,am dat un mesaj pe whatsapp la care mi sa răspuns aproape instant.Am reușit sa îmi fac o programare în aceeași zis,peste câteva ore. La ora stabilita ajung în fata blocului,dau un mesaj ca am ajuns și mi se spune unde sa urc. Ajuns la locație am fost întâmpinat de ea într-o ținută provocatoare și cu zâmbetul pe buze.Am fost întrebat dacă vreau sa beau ceva,asa sau suc,am ales apa după care am stat puțin la vorba. Mi a fost dat un prosop curat după care am întrat la dus,locația este una decenta și curata. După dus am întrat în dormitorul unde se întâmplă magia iar ea m a așteptat pe pat deja dezbrăcată. M am întins pe pat iar ea a început sa se joace cu cel mic,înainte de oral I am spus sa folosească prezervativul,ceea ce a și făcut.A început cu un oral,nimic wow,nu a făcut deep.In timp ce făcea oral stătea cu fundul spre mine si aveam o priveliște excepțională.M am și jucat puțin cu fundul ei și am pus mana și la păsărica,după ce am întrebat dacă pot bineînțeles. După oral I am spus sa vina deasupra mea,ceea ce a și făcut.Stie sa se miște foarte bine deasupra și ai și o priveliște de nota 10.In timp ce ea își făcea treaba m am jucat și cu sânii. După un timp I am cerut da se întoarcă deoarece vroiam sa vad cum da din fund.In revers cowgirl priveliștea este extraordinara,se mișcă foarte bine,aici m am mai jucat cu fundul ei,care este foarte ferm. La cererea ei am schimbat din nou poziția.I am zis sa se pună capra la marginea patului.Aici iarăși o priveliște foarte frumoasa. După iarăși câteva minute I am cerut sa se pună pe spate.Missionary am fost a doua cea mai buna poziție cu ea prima fiind revers cowgirl.Aici am putut sa ma uit la frumusețea ei și sa o vad și cum geme(fals/adevărat nu ma interesează dar a fost foarte plăcut).În timp ce îmi făceam treaba se uita foarte senzula la mine în timp ce gemea și se juca cu sânii.In poziția asta am și terminat,în căciulă. O experienta foarte frumoasa alături de ea,este o fata deschisa și ii place sa comunice,a mai făcut și mici glumite ici și colo. Overall I as da nota 9 cu putina indulgenta pentru ca îmi place trupul ei. A și fără sărutări,am întrebat dar a zis nu,ceea ce nu pot sa spun ca ma deranjează dar as fi vrut sa ii simt buzele putin:) De revenit? Da,clar.Te mai aștept pe la Cluj! Sigur voi mai reveni cu mare plăcere pe la clujeni,te pup și mulțumesc pentru cuvintele frumoase de mai sus te mai aștept data viitoare când voi reveni pupici💋🥰💋
Blondi1 Reputație: 379 Postat Aprilie 26, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 26, 2024 Ultima zi pe la voi va pupacesc💋💋
Blondi1 Reputație: 379 Postat Aprilie 26, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 26, 2024 📍INDISPONIBILĂ📍
Alex06372 Reputație: -14 Postat Mai 30, 2024 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Mai 30, 2024 La 26.04.2024 la 22:57, Blondi1 a spus: 📍INDISPONIBILĂ📍 Când mai treci pe la cluj?
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iunie 3, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iunie 3, 2024 Bună dimineața dragilor de mâine voi reveni la Cluj,locația o voi avea pe lângă vivo mall. Va pupacesc și revin mâine cu detaliile locației 🥰💋
Alex06372 Reputație: -14 Postat Iunie 3, 2024 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Iunie 3, 2024 Acum 5 ore, Blondi1 a spus: Bună dimineața dragilor de mâine voi reveni la Cluj,locația o voi avea pe lângă vivo mall. Va pupacesc și revin mâine cu detaliile locației 🥰💋 Bine ai revenit,blondi🥰 1
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iunie 4, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iunie 4, 2024 Acum 19 ore, Alex06372 a spus: Bine ai revenit,blondi🥰 Bine v-am regăsit,azi voi fi disponibilă începând cu ora 15.00 până la ora 22.00
Alex06372 Reputație: -14 Postat Iunie 4, 2024 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Iunie 4, 2024 Unde ai locația? 1
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iunie 4, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iunie 4, 2024 Acum 2 ore, Alex06372 a spus: Unde ai locația? Locația este în Florești lângă viva mall
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iunie 5, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iunie 5, 2024 Bună dimineața scumpilor azi mă găsiți disponibilă până la ora 20.00 vă pupacesc🥰💋💋
Blondi1 Reputație: 379 Postat Iunie 6, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iunie 6, 2024 Bună dimineața scumpilor azi mi am mutat locația pe Alexandru Vaida Voevod,azi mă veți găsi disponibilă până la ora 22.00🥰
Brennus Reputație: 27 Postat Iunie 6, 2024 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 6, 2024 M-am bucurat când am văzut că a revenit, și am mers să o vizitez pentru a 2 a oară. Pentru mine e clar de TOP. Și să vreau, nu pot zice ceva rău de ea. Arata foarte bine, înzestrată de la mama natura, după cum se poate vedea și în poze. Nu e pentru cei amatori de skinny. Atitudine super, te servește cu ceva, și poveștile se leagă ușor. Apartament curat, prosop la dus daca e cazul și din ce am văzut e organizată cu programările. La pat e atenta la nevoile clientului, si ai o super priveliște când vine deasupra. NP in mai multe poziții și CIM e un mare plus. Și nu prea mai vreau sa o laud mai mult, pentru că poate data viitoare nu mai prin loc 😁 @Blondi1 mulțumesc pentru timpul petrecut împreună. Spor la vânătoare. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum