Blondi1 Reputație: 413 Postat Februarie 18 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 18 Mă veți găsi până la 00.00 în seara asta 🥰🫣😜 1
Blondi1 Reputație: 413 Postat Februarie 19 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 19 Bună dimineața azi voi fi activă până la ora 00.00🥰😘
Blondi1 Reputație: 413 Postat Februarie 20 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 20 Drăgălașilor azi voi fi disponibilă până la ora 00.00🥰
dragescobin Reputație: 19 Postat Februarie 20 Postat Februarie 20 Ciao, Am vizitat-o miercuri pe blondina pt 1h … forme tata.. Brazilianca blonda. Aproape ca m-a terminat dintr-o privire si un zambet de la intrare🫠, norocul meu ca termin greu deobicei 🫣 Are o energie foarte buna, joviala si vorbareata, mi-a placut. Asta ca rezumat. Acum: Fizic: - As zice inaltimea aprox 1.65-1.7m, bulanoasa - Ochi foarte frumosi - Fund ferm, coapse superbe - Sani maricei, un pic lasati dar fermi la atingere Actiune: - ON: super, adanc, priviri sexy. A supt si sufletul din mine. Are un stil mai senzual si mai putin sustinut, dar compenseaza masiv cu privirile - NP: Ea deasupra, eu deasupra, super pasional totul cum imi place mie, capra si poc in gumita.. Cam asta a fost. Se manifesta frumos, gemete sexy, naturale. Priveliste extraordinara in orice pozitie si sanii numai buni de jucat cu ei cand e deasupra 🤤🤠. Revin, adica fac abonament, pardon. Vreau sa repet si un threesome si cu colega ei pana nu pleaca. Dar despre threesome-ul anterior fac recenzie in topicul colegei pt ca atunci colega m-a surprins in mod placut. Spor tuturor! 1 1
Blondi1 Reputație: 413 Postat Februarie 21 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 21 La 20.02.2025 la 22:56, dragescobin a spus: Ciao, Am vizitat-o miercuri pe blondina pt 1h … forme tata.. Brazilianca blonda. Aproape ca m-a terminat dintr-o privire si un zambet de la intrare🫠, norocul meu ca termin greu deobicei 🫣 Are o energie foarte buna, joviala si vorbareata, mi-a placut. Asta ca rezumat. Acum: Fizic: - As zice inaltimea aprox 1.65-1.7m, bulanoasa - Ochi foarte frumosi - Fund ferm, coapse superbe - Sani maricei, un pic lasati dar fermi la atingere Actiune: - ON: super, adanc, priviri sexy. A supt si sufletul din mine. Are un stil mai senzual si mai putin sustinut, dar compenseaza masiv cu privirile - NP: Ea deasupra, eu deasupra, super pasional totul cum imi place mie, capra si poc in gumita.. Cam asta a fost. Se manifesta frumos, gemete sexy, naturale. Priveliste extraordinara in orice pozitie si sanii numai buni de jucat cu ei cand e deasupra 🤤🤠. Revin, adica fac abonament, pardon. Vreau sa repet si un threesome si cu colega ei pana nu pleaca. Dar despre threesome-ul anterior fac recenzie in topicul colegei pt ca atunci colega m-a surprins in mod placut. Spor tuturor! Extinde Te pup dulce și te aștept cu drag 🥰😘😘
Blondi1 Reputație: 413 Postat Februarie 21 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 21 Dragilor locația mi am schimbat o și eu nu mai stau pe Primăverii 6 acum stau pe Alexandru Vaida Voevod nr4 tot cu colega😁😘😘😘
Blondi1 Reputație: 413 Postat Februarie 22 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 22 Dragalasilor azi voi fi disponibilă până la ora 02.00 vă pupacesc 😘🥰
Blondi1 Reputație: 413 Postat Februarie 23 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 23 Dragalasilor azi mă veți găsi până la ora 00.00🥰😘😘
Blondi1 Reputație: 413 Postat Februarie 24 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 24 Scumpilor azi mă găsiți disponibilă până la ora 23.00🥰
Blondi1 Reputație: 413 Postat Februarie 25 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 25 Dragalasilor mai am câteva locuri,disponibilă până la 00.00🥰😘😘
Blondi1 Reputație: 413 Postat Februarie 26 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 26 Bună drăgălașilor azi mă găsiți disponibilă până la ora 00.00 vă pupacesc😘😘
Blondi1 Reputație: 413 Postat Februarie 27 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 27 Drăgălașii mei azi mai am doar câteva locuri disponibile,ma găsiți până la ora 01.00 vă pupacesc și vă aștept 🥰😻🥰
Blondi1 Reputație: 413 Postat Martie 1 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 1 Bună dimineața scumpilor azi mă veți găsi până la ora 23.00,voi mai fi disponibilă în Cluj doar câteva zile vă pupacesc 🥰😘😘
Blondi1 Reputație: 413 Postat Martie 2 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 2 Dragalasilor azi mă găsiți până la ora 00.00 vă pupacesc.😘 Voi mai fi disponibilă doar o săptămână în oraș 🥰
Blondi1 Reputație: 413 Postat Martie 4 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 4 Dragalasilor voi mai fi până la sfârșitul săptămâni aici la voi vă pupacesc și vă aștept cu drag pe la mine 🥰😘😘
Blondi1 Reputație: 413 Postat Martie 5 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 5 Dragalasilor ma mai gasiti doar 4 zile la voi in oras🥰🥰🥰 Azi voi fi pana la ora 00.00 Va pupacesc🥰😘😘😘
gabreil Reputație: 283 Postat Martie 6 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6 Salutare. Am fost si eu la domnisoara. Ca punct de reper un bloc lung aproape de Calea Dorobantilor. Fata mai este in locatie cu inca o colega. O atmosfera degajata. Doar ca se fumeaza. Am stat o ora. Oral neprotejat. Fata are niste buze mari si e mai voluptoasa asa. FK nu face. O experienta, dar nu as mai merge (nu m-a dat pe spate). Nu stiu cum ar fi fost daca intram si cu colega ei, adica in 3. Achitat 400 lei, 2 finalizari. Toate cele bune. 1
Blondi1 Reputație: 413 Postat Martie 7 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 7 Dragalasilor azi mă găsiți pana la ora 00.00 vă pupacesc și vă aștept 🥰😘😘
Blondi1 Reputație: 413 Postat Martie 8 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 8 Dragalasilor azi este ultima zi și voi fi până la 00.00.Mâine voi pleca din oraș,vă mulțumesc pentru vizite și o primăvară frumoasă să aveți 🥰😘😘
Blondi1 Reputație: 413 Postat Martie 9 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 9 Indisponibilă vă pup și vă mulțumesc pentru vizite🥰😘😘
Blondi1 Reputație: 413 Postat Martie 18 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 18 Dragalasilor am revenit pentru puțin timp în Cluj va pupacesc și mă găsiți până la ora 00.00🥰😘 Metoda de contact apel telefonic/whatsapp📲0759674918📲 🏡locația mea va fi pe strada Alexandru Vaida Voevod🏡 💸Prețul si serviciile vor fi💸: fin(30 min)200lei normal(doar protejat)oral( protejat/neprotejat în funcție de igienă). o oră(60min sau2 fin)400lei normal(doar protejat)oral(protejat/nepreotejat în funcție de igienă) ✅69(în funcție de igienă),masaj de relaxare(la ora),săruturi corporale, atingeri, diferite poziții,mici fantezii în limita bunului simț. ✅servicii extra:uro (50extra rog a mă anunța cu ceva timp înainte)sex intre sani(50cu finalizare)dominare soft/hard. ‼️Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clienți,nu accept persoane în stare de ebrietate,cu acesorii/bile nu fac sex anal.‼️ 🥰Vă pupaceste Blondi🥰 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum