Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2024 Postat Aprilie 15, 2024 Bună dragilor❤️ Numele meu este Eliza, am 28 de ani, 1.75m și 58 kg .În scurt timp doresc să fac o vizită în frumosul vostru oraș 🌸 .Ma prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă . Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate ,îmi place punctualitatea și respectul. Am o personalitate șarmantă,călduroasă șiprietenoasă.Mă descriu a avea o silueta sexy, picioare frumoase și forme feminine fantastice.❤️🔥Pun la dispoziția voastrăurmătoarele:💥lenjerie curată 💥prosoape 💥gel de duș , apă de gură , deodorant .Sunt disponibilă în fiecare zi între orele 9:00-00:00. 💥Programările se fac pe whatsapp, telefonic sau prin mesaj text (rog confirmare cu 60 de minute înainte ) ❌Nu răspund la numere private 🌸Întâlnirile se fac doar în locația mea ❣️Serviciile mele sunt următoarele: raport normal ( întotdeauna protejat ), sex oral ( blow job ), sex oral adânc în funcție de mărime (DP),sex cu mâna (hand job),girlfriend sex, 69,finalizare corporală,facesitting,schimbarea pozițieide sex, masaj de relaxare / senzual cu ulei ,posibilitatea de a face duș împreună 🎀Prețurile sunt următoarele : 200 lei -30 minute( o finalizare / 350 lei-60 minute(2 finalizări)/ .Practic deasemenea și dominare serviciile fiind următoarele:❣️jocuri de impact (slapping);jocuri de temperatură (ceară );fetiș (latex, fetiș de picioare , tocuri );dresaj (dog style);jocuri de salivă ;umilire verbală;bondage (a fi legat);feminizare (machiaj, îmbrăcăminte,epilare etc);facesitting;privarea orgasmului;tortura sânilor (nipple torture);masaj prostatic;gode ceinture(penetrare, diferite Mărimi)😈Prețurile pentru dominare sunt următoarele: 350 lei-30 minute / 450 lei -60 minute . ❌Prețul nu se negociază ❌Sexul este întotdeauna protejat❌Nu accept persoane în stare de ebrietate, fără respect și bun simț , cu bile sau alte accesorii.Nu accept dimensiuni mari . ✅Ofer și cer seriozitate. Văaștept cu drag ❤️🔥❤️😘
burebista88 Reputație: 101 Postat Aprilie 15, 2024 Postat Aprilie 15, 2024 Colega ta are și CIM în meniu. La tine nu l-am văzut. Accepți CIM?
burebista88 Reputație: 101 Postat Aprilie 15, 2024 Postat Aprilie 15, 2024 În plus ar prinde bine niște poze mai "naturale" . Astea sunt prea lucrate. Va urez o ședere cât ma plăcută la noi în oraș și cât mai lungă
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2024 Postat Aprilie 15, 2024 Acum 42 minute, burebista88 a spus: În plus ar prinde bine niște poze mai "naturale" . Astea sunt prea lucrate. Va urez o ședere cât ma plăcută la noi în oraș și cât mai lungă Poți citi recenziile pe Arad și Satu Mare și te poți convinge ca ceea ce e în poze e și în realitate ! Scuză-mă ca mi-am permis să am poze Profi ! O zi faină !
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2024 Postat Aprilie 15, 2024 Acum 44 minute, burebista88 a spus: Colega ta are și CIM în meniu. La tine nu l-am văzut. Accepți CIM? Dacă nu îl vezi printre serviciile mele clar nu fac ! O zi bună !
burebista88 Reputație: 101 Postat Aprilie 15, 2024 Postat Aprilie 15, 2024 1 oră în urmă, Eliza04 a spus: Poți citi recenziile pe Arad și Satu Mare și te poți convinge ca ceea ce e în poze e și în realitate ! Scuză-mă ca mi-am permis să am poze Profi ! O zi faină ! Nu era un reproș ca ai poze profi. Mie îmi plac mai mult cele naturale și le apreciez mai mult. Fiecare cu gusturile lui. Nu vad de ce trebuie sa te ataci! Ma rog!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2024 Postat Aprilie 15, 2024 Bună, vezi că într-o poză din mijloc n-ai blurat, poate vrei sa editezi? Bine ai venit!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2024 Postat Aprilie 15, 2024 Acum 23 minute, Userkare a spus: Bună, vezi că într-o poză din mijloc n-ai blurat, poate vrei sa editezi? Bine ai venit! Uhhh da , mulțumesc 😘🔥
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2024 Postat Aprilie 15, 2024 Acum 37 minute, burebista88 a spus: Nu era un reproș ca ai poze profi. Mie îmi plac mai mult cele naturale și le apreciez mai mult. Fiecare cu gusturile lui. Nu vad de ce trebuie sa te ataci! Ma rog!! Puteai sa sari peste daca nu îți plac pozele profi , simplu 🤪
burebista88 Reputație: 101 Postat Aprilie 15, 2024 Postat Aprilie 15, 2024 Acum 3 minute, Eliza04 a spus: Puteai sa sari peste daca nu îți plac pozele profi , simplu 🤪 Nu am zis ca nu îmi plac pozele profi. Ba chiar arăți foarte bine în ele. Vroiam sa te vad și mai naturala dar după cum te ataci cred ca zic pass. Ești tare intepata. Sper ca ma înșel eu totuși. Întâlniri cât mai reușite
Baden-Baden Reputație: 12 Postat Aprilie 15, 2024 Oras:Stuttgart Oras:Stuttgart Postat Aprilie 15, 2024 Acum 2 ore, burebista88 a spus: Nu am zis ca nu îmi plac pozele profi. Ba chiar arăți foarte bine în ele. Vroiam sa te vad și mai naturala dar după cum te ataci cred ca zic pass. Ești tare intepata. Sper ca ma înșel eu totuși. Întâlniri cât mai reușite „Înțepată“ 😂😂😂
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4210 Postat Aprilie 15, 2024 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Aprilie 15, 2024 Dragă @Eliza04, îmi spui te rog frumos de unde ți-ai achiziționat costumația? Mă interesează în mod special cea tip corset, de culoare frez... Cu floricele 🥰 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Osiris0 Reputație: 258 Postat Aprilie 15, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 15, 2024 Topic Arad: Topic Satu Mare:
babujee1 Reputație: 59 Postat Aprilie 16, 2024 Oras:Ala Oras:Ala Postat Aprilie 16, 2024 Acum 10 ore, Eliza04 a spus: Puteai sa sari peste daca nu îți plac pozele profi , simplu 🤪 Sex intre sâni se acceptă? 1
marcos012 Reputație: 219 Postat Aprilie 16, 2024 Postat Aprilie 16, 2024 Acum 4 ore, babujee1 a spus: Sex intre sâni se acceptă? La cât de înțepata e...probabil ca are extra,ca multe alte servicii... multe pretenții la ce ofera.
TheRadagon Reputație: 70 Postat Aprilie 16, 2024 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Aprilie 16, 2024 Femeie ferma din poze, sa vedem și la comportament că la cum a sărit cu commenturi probabil înțepată e puțin spus, dar nu dam cu parul așteptăm și ne lămurim .
Semakaone Reputație: 435 Postat Aprilie 16, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 16, 2024 La 15.04.2024 la 19:44, Cozonac77 a spus: Dragă @Eliza04, îmi spui te rog frumos de unde ți-ai achiziționat costumația? Mă interesează în mod special cea tip corset, de culoare frez... Cu floricele 🥰 Du-te sa veziii căprioară 🙈. ți-o recomand 😉 !...sa vezi luptă la ,,sol,, .că este înaltă bine 🙈 .E blondă acolo jos 😁😂👍
goguta2000 Reputație: 161 Postat Aprilie 18, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 18, 2024 Mai e prin Timisoara?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2024 Postat Aprilie 18, 2024 Acum 3 minute, goguta2000 a spus: Mai e prin Timisoara? Nu am ajuns încă în Timișoara , sâmbătă voi ajunge 😘💋
goguta2000 Reputație: 161 Postat Aprilie 18, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 18, 2024 Super. Avia astept sa ne cunoastem.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2024 Postat Aprilie 18, 2024 Acum 47 minute, goguta2000 a spus: Super. Avia astept sa ne cunoastem. Ne vom cunoaște curând , te pup ❣️
zoro905 Reputație: 840 Postat Aprilie 20, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 20, 2024 Ai ajuns pe meleaguri bănățene? As vrea să-mi fac o programare. 1
goguta2000 Reputație: 161 Postat Aprilie 20, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 20, 2024 Ai rabdare, au spus ca, astazi ajung. Poate astazi sunt obosite si nu mai iau programari. Eu am sa incerc sapt viitoare.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2024 Postat Aprilie 20, 2024 Acum 4 ore, zoro905 a spus: Ai ajuns pe meleaguri bănățene? As vrea să-mi fac o programare. Bună , da am ajuns , pentru programare în privat te rog , pup 😘
naty22 Reputație: 1837 Postat Aprilie 20, 2024 Postat Aprilie 20, 2024 Acum 4 ore, zoro905 a spus: Ai ajuns pe meleaguri bănățene? As vrea să-mi fac o programare. Stai dracu acasă nu te mai du niciunde că ai o pula cat un vierme ! 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum