florinurugan Reputație: 74 Postat Aprilie 15, 2024 Postat Aprilie 15, 2024 @futaciosu12 sa nu ii stricam topicul fetei aiurea, ai vorbit mult fara sa zici nimic in ultimul post, ai inteles gresit nu te-am jignit, nu te-am facut sarac, am zis ca nu mi se pare anormal sa stai timpul stabilit.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2024 Postat Aprilie 15, 2024 Acum 2 ore, florinurugan a spus: Eu zic ca poti sa o faci si sa nu se uite la ceas pentru suma potrivita, trebuie doar sa iti faci calculele, probabil te ajuta si la calcule daca nu te descurci. Daca o gasesti pe aia care nu se uita la ceas eu merg si numai plec de acolo, iti faci calculele si stai cat te tine buzunarul, daca vrei sa stai nelimitat dute pe o banca in parca aia nu e pe ceas Am vrut să scriu și eu la Adevărul Adevărat, ce bine că ai făcut un topic, îmi place și mie subiectul 😁 Am întâlnit fete care nu se uită la ceas, dar sunt câteva condiții: - Sa fie ultima programare ziua aia, sau sa nu aibe alții după tine, că atunci se înțelege de ce se uită la ceas. - Sa fii o prezență cât de cât empatică și agreabilă, sa nu dai afară din frustrările personale. - Probabil cea mai importantă, sa le tratezi ca pe niște doamne, nu ca pe niște curve, sclave, obiecte. N-am întâlnit una până acum care să nu aprecieze când te porți frumos și cu respect. Asa am stat și 15-30 de minute in plus la unele fete, uneori fără să îmi dau seama, nesimțit de mult. Ba chiar cu o tipă nu reușeam sa termin si am zis ca lasa, plec ca deja suntem peste program, si ma ține acolo îmi zice "tu nu pleci neterminat de aici!" 😂 Deci da, se poate!
futaciosu12 Reputație: 306 Postat Aprilie 15, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 15, 2024 Acum 3 ore, florinurugan a spus: Eu zic ca poti sa o faci si sa nu se uite la ceas pentru suma potrivita, trebuie doar sa iti faci calculele, probabil te ajuta si la calcule daca nu te descurci. Daca o gasesti pe aia care nu se uita la ceas eu merg si numai plec de acolo, iti faci calculele si stai cat te tine buzunarul, daca vrei sa stai nelimitat dute pe o banca in parca aia nu e pe ceas 1 oră în urmă, futaciosu12 a spus: Scuze eu ... Nu stiam ca fata o venit cu "comentatorii" dupa ea ... Ce imi plac astia ca tine , tot de pe la Pitesti , Ploiesti esti, de pe acolo de unde sa inventat smecheria? ... astia ca voi cu "suma potrivita" , "fa-ti calculele" , "daca nu, stai pe banca in parc" ... Eu nu te-am jignit prietene si nici nu am facut vreo aluzie la cati bani ai tu sau as avea eu ... Daca nu vreau "stric orzu pe gaste" nu inseamna ca nu am ... Asa ca stai in banca ta ca te lovesti la ceas "uragane" ... Daca nu m-am bagat in viata ta nu te umfla pe aici ca nu are sens. Si cu asta am terminat ... Pune-ti o manea si dute tu la printesa ca eu am zis PAS !!! 1 oră în urmă, florinurugan a spus: @futaciosu12 sa nu ii stricam topicul fetei aiurea, ai vorbit mult fara sa zici nimic in ultimul post, ai inteles gresit nu te-am jignit, nu te-am facut sarac, am zis ca nu mi se pare anormal sa stai timpul stabilit. Eu am zis ce am avut de zis ... nu vreau sa intru in polemici ca nu e genul meu ... Nu am nervi sa ma cert pe internet cu X si Y ... Am mai lucruri mult mai bune de facut. Dar cand folosesti expresii de genul "suma potrivita" , "fa-ti calculele" , "daca te tine buzunaru" , "daca nu , stai pe banca in parc" nu poti sa vi sa imi spui tu mie ca tu ai vrut doar sa zici ca "nu mi se pare normal sa stai timpul stabilit" ... Nici macar nu era vorba despre asta. P.S.1 : Nu prea imi place grandomania nefondata ... ca in 99% din cazuri , persoanele cu "daca te tine buzunaru" se chinuie sa isi plateasca chiria la garsoniera in fiecare luna si ies cu bemveu in oras doar duminica cand au bani de benzina. P.S. 2 : Sunt destule fete care sunt doamne daca esti si tu domn cu ele ... si la asta nu ma refer sa ii bani cateva sute in buzunar extra. Ca uni prefera printesele care sunt pe barosaneala asta e partea a doua ... Oricum la majoritatea fetelor se vede din prezentare ce har poarta ... si daca au bun simt. Si la fel si ele, majoritatea simt din prima la tine daca esti cu bun simt sau esti vreun bombardier wanna be. Cel putin la mine din partea mea au primit inapoi tot timpul la fel ... Respectul trebuie sa fie reciproc. Nu am stat nicioadata extra , cu o singura exceptie care a fost de comun acord cu fata, chiar tot timpul ma stresam ca nu termin in timp sau ceva de genul , si ele ma linisteau ... dar nu o sa merg niciodata la una la care ora e 45 min si sa stau stresat extra ca trebuie sa sar in haine si plec inainte sa se termine timpul , ca altfel imi sta cu POS-ul la usa sa ma taxeze extra. Si cu asta am incheiat ... numa bine !
florinurugan Reputație: 74 Postat Aprilie 15, 2024 Autor Postat Aprilie 15, 2024 2 hours ago, futaciosu12 said: Eu am zis ce am avut de zis ... nu vreau sa intru in polemici ca nu e genul meu ... Nu am nervi sa ma cert pe internet cu X si Y ... Am mai lucruri mult mai bune de facut. Dar cand folosesti expresii de genul "suma potrivita" , "fa-ti calculele" , "daca te tine buzunaru" , "daca nu , stai pe banca in parc" nu poti sa vi sa imi spui tu mie ca tu ai vrut doar sa zici ca "nu mi se pare normal sa stai timpul stabilit" ... Nici macar nu era vorba despre asta. P.S.1 : Nu prea imi place grandomania nefondata ... ca in 99% din cazuri , persoanele cu "daca te tine buzunaru" se chinuie sa isi plateasca chiria la garsoniera in fiecare luna si ies cu bemveu in oras doar duminica cand au bani de benzina. P.S. 2 : Sunt destule fete care sunt doamne daca esti si tu domn cu ele ... si la asta nu ma refer sa ii bani cateva sute in buzunar extra. Ca uni prefera printesele care sunt pe barosaneala asta e partea a doua ... Oricum la majoritatea fetelor se vede din prezentare ce har poarta ... si daca au bun simt. Si la fel si ele, majoritatea simt din prima la tine daca esti cu bun simt sau esti vreun bombardier wanna be. Cel putin la mine din partea mea au primit inapoi tot timpul la fel ... Respectul trebuie sa fie reciproc. Nu am stat nicioadata extra , cu o singura exceptie care a fost de comun acord cu fata, chiar tot timpul ma stresam ca nu termin in timp sau ceva de genul , si ele ma linisteau ... dar nu o sa merg niciodata la una la care ora e 45 min si sa stau stresat extra ca trebuie sa sar in haine si plec inainte sa se termine timpul , ca altfel imi sta cu POS-ul la usa sa ma taxeze extra. Si cu asta am incheiat ... numa bine ! Nu o mai da cu mucii in fasole atata.. nu ma intereseaza situatia materiala a nimanui, poti sa stai in cort, daca atat iti permiti sau poti sa ai palat mai mare ca a lui GIGI nu despre asta e vorba! nici despre caracterul tau sau al fetei, normal ca te porti frumos cu toate si toate ar trebuii sa fie ok cu tine. poti sa te intelegi cu ea si sa stai o ora, daca la o ora te simti tu bine, am luat vineri o sticla de Jack daniels 0.7 cu 88 Lei Ce ar fi fost sa fac scandal si sa ma pun sa le explic ca eu mai am 2 prieteni si am bea toti trei cate un pic seara asta, cand puteam sa aleg sticla de 1 litru de 1.5 litrii sau 3 litrii la preturi diferite bineinteles. Deci repet nu are nici o treaba cati bani ai ce invarti, nu au importanta astea in ecuatia de aici doar amaratul a tau de comentariu.. Quote Eu as merge la fatuca asta da imi e frica rau ca are "maimutza" la ceas ... Am avut experinte neplacute in trecut cu taximetristii si nu ma risc. Totusi experienta probabil ar fi una placuta , mi-as aduce aminte de tinerete , as putea chiar asemana experienta cu vremurile cand mergeam la internet cafe-uri si luam "ora deschisa". 😅 Sunt curios totusi daca mi se taie bon totusi , daca totul e asa la minut, nu de alta ... dar vreau sa decontez.P.S. : Imi place mult si asta ... citez : "❗️Cadoul ( banii) trebuie înmânat la primele minute ." ... Totul e la minut ... Felicitari !!!Cum sa nu "inmanat" banii , daca ii "inmanat" pe ei ...Hai ca m-am convins ... Bafta multa si succesuri in continuare! Eu zic pas! mai vad ca ai o nedumerire cu banii dati in primele minute, aici iar nu vad nimic deplasat , poate altii vin stau 10 minute sau mai vor sa si futa si dupaia zic si-au uitat portofelul in masina
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum