Sari la conținut

INDISPONIBILA❤️BIANCA SLIM❤️ 0755311656❤️

Postări Recomandate

• Telefon: 0755311656
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragilor! Dupa cum am promis, astazi voi ajunge la voi! 
Pentru inceput sa va spun cate ceva despre mine:

Sunt o tipa slim cu o inaltime de 1‘70, sociabila, amuzanta , mereu cu zambetul pe buze. Restul ramane sa le descoperiti voi😘

Serviciile mele sunt urmatoarele:

🎀NP ( doar protejat)

🎀OP/ON(in functie de igiena)

🎀FK

🎀GFE ❤️

🎀PSE🔞

🎀MASAJ RELAXARE

🎀HANDJOB

🎀FOOTJOB

🎀FOOT FETISH

🎀69

🎀COB 

🎀COF ( +50)

🎀ROLEPLAY

🎀FANTEZII

🎀ANILINGUS ️DOAR PASIVA

❤️250 LEI FINALIZAREA❤️

❤️400 LEI ORA ( 2 finlaizari)❤️

Va astept pe la mine sa ne cunoastem mai bine🫦🫦 

Programarile se fac pe whatsapp ! 0755311656💋💋

IMG_9879.jpeg

IMG_9886.jpeg

IMG_9887.jpeg

IMG_9882.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 10
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 hour ago, lucianpbt said:

Buna Bianca. Chiar asteptam sa te cunoastem. Astazi imi voi face programare.

Te astept cu drag ! 💋

• Inimioara 1
  • Oras:Iasi
Postat
10 hours ago, Bianca068 said:

Te astept cu drag ! 💋

Salut. Am fost in seara aceasta la Bianca si bine am facut.

Locatie: Blocul MCM de langa Lazar Residence, apartament nou dar un pic ciudat configurat, canapeaua nu prea se nimerea in dreptul tv-ului de pe perete.
Modalitatea de contact: WhatsApp. Mi-a raspuns repede, nu am asteptat mult, chiar imediat dupa ce si-a deschis topicul.
Intro: Baie este, prosop este, fata frumoasa este. Un mare plus pentru ca se uita la Vikings la tv, serialul meu preferat.
Aspect: 9.5, la fatza e draguta, nu era machiata ca in poze dar mai bine asa pentru ca am putut sa ii sarut si fatza. Corpul e bomba, slim cu sanii mici, acel profil de adolescenta pe care il ador eu.
ON: 8.5. Nu face deep, nici nu ma intereseaza asa tare, dar e placut si umed. Vizual e ok, mai ales daca sta si capra in timp ce face oralul.
NP: 10. Gemetele ei sunt foarte faine, era cat pe ce sa termin mai repede dar am invins eu pana la urma. Bianca arata foarte bine din orice pozitie. Foloseste gel dar e stramta si pula mea e subtirica.
GFE: 10. Prietenoasa, vorbareata, iubitoare, pielea fina, saruta pe corp si pe gat, FK adevarat, foarte bun. Cuni, anni, foot fetish, aveti ce pupa. E dulce peste tot.
Program de lucru: Nu il stiu, nici nu am mai intrebat.
Tarif: 300 de lei o ora, FK-ul fiind inclus in meniu. Mi se pare ieftin.

De vizitat/revizitat? Da. O recomand cu mare drag. Bianca arata bomba, special pentru cei ce prefera slim. Are servicii bune, are experienta, a lucrat des si in strainatate.
Nu e de ratat.

Te pup Bianca!

• Like 5
  • Mersi 1
  • Confuz 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
12 hours ago, lucianpbt said:

Salut. Am fost in seara aceasta la Bianca si bine am facut.

Locatie: Blocul MCM de langa Lazar Residence, apartament nou dar un pic ciudat configurat, canapeaua nu prea se nimerea in dreptul tv-ului de pe perete.
Modalitatea de contact: WhatsApp. Mi-a raspuns repede, nu am asteptat mult, chiar imediat dupa ce si-a deschis topicul.
Intro: Baie este, prosop este, fata frumoasa este. Un mare plus pentru ca se uita la Vikings la tv, serialul meu preferat.
Aspect: 9.5, la fatza e draguta, nu era machiata ca in poze dar mai bine asa pentru ca am putut sa ii sarut si fatza. Corpul e bomba, slim cu sanii mici, acel profil de adolescenta pe care il ador eu.
ON: 8.5. Nu face deep, nici nu ma intereseaza asa tare, dar e placut si umed. Vizual e ok, mai ales daca sta si capra in timp ce face oralul.
NP: 10. Gemetele ei sunt foarte faine, era cat pe ce sa termin mai repede dar am invins eu pana la urma. Bianca arata foarte bine din orice pozitie. Foloseste gel dar e stramta si pula mea e subtirica.
GFE: 10. Prietenoasa, vorbareata, iubitoare, pielea fina, saruta pe corp si pe gat, FK adevarat, foarte bun. Cuni, anni, foot fetish, aveti ce pupa. E dulce peste tot.
Program de lucru: Nu il stiu, nici nu am mai intrebat.
Tarif: 300 de lei o ora, FK-ul fiind inclus in meniu. Mi se pare ieftin.

De vizitat/revizitat? Da. O recomand cu mare drag. Bianca arata bomba, special pentru cei ce prefera slim. Are servicii bune, are experienta, a lucrat des si in strainatate.
Nu e de ratat.

Te pup Bianca!

Multumesc pentru cuvintele frumoase si te mai astept cu drag😘

• Inimioara 1
Postat

Bianca esti prea cuminte, mai posteaza si tu ca esti disponibila. Trebuie sa vina toata lumea la tine. Esti prea faina :))

Uite ca ti-am ridicat eu topicul.

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
8 minutes ago, lucianpbt said:

Bianca esti prea cuminte, mai posteaza si tu ca esti disponibila. Trebuie sa vina toata lumea la tine. Esti prea faina :))

Uite ca ti-am ridicat eu topicul.

Nu aveam locuri libere , nu avea rost sa postez degeaba.. 😁😁😁😁 Dar uite ca postez acum! DISPONIBILA pana la ora 21:00!!! Va astept pe whatsapp!💋💋

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragii mei!! Ultima zi din aceasta vizita! Disponibila in intervalul 12:00-21:00! Va astept pe whatsapp!!!🫦💋

• Like 1
Postat
1 hour ago, Bianca068 said:

Buna dragii mei!! Ultima zi din aceasta vizita! Disponibila in intervalul 12:00-21:00! Va astept pe whatsapp!!!🫦💋

Te mai asteptam cu mare drag! Eu m-am simtit foarte bine.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragii mei! Dupa o scurta pauza am decis sa va vizitez din nou, datorita faptului ca am avut o experienta foarte ok cu voi! ( cei ce au fost la mine) Pe restul va astept cu drag sa ne cunoastem💋. Astazi voi ajunge cam tarziu deci va fi un program scurt de pe la 21:30 pana pe la 00:00! Dar de maine va fi la normal totul, adica intervalul 11:00-23:00. Va astept pe whatsapp. Pupici 😘😘😘😘💋❤️🫦

• Like 1
Postat
37 minutes ago, Bianca068 said:

Buna dragii mei! Dupa o scurta pauza am decis sa va vizitez din nou, datorita faptului ca am avut o experienta foarte ok cu voi! ( cei ce au fost la mine) Pe restul va astept cu drag sa ne cunoastem💋. Astazi voi ajunge cam tarziu deci va fi un program scurt de pe la 21:30 pana pe la 00:00! Dar de maine va fi la normal totul, adica intervalul 11:00-23:00. Va astept pe whatsapp. Pupici 😘😘😘😘💋❤️🫦

O veste buna, cat vei sta la noi de data asta? Nici nu ma asteptam sa nu te intelegi cu noi, suntem moldovenii tai.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
9 minutes ago, lucianpbt said:

O veste buna, cat vei sta la noi de data asta? Nici nu ma asteptam sa nu te intelegi cu noi, suntem moldovenii tai.

O saptamana voi sta de data aceasta. Ar fi fost si ciudat sa nu ma inteleg cu moldovenii mei😂😂😂💋

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimineata dragilor! Disponibila in intervalul 11:00-23:00! Va astept pe whatsapp!🫦💋

IMG_9889.jpeg

• Inimioara 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila in intervalul 15:00-00:00🥰❤️❤️ Va astept pe whatsapp!!🫦🫦🫦

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila în intervalul 14:00-23:00❤️❤️❤️

IMG_0509.jpeg

• Inimioara 7
Postat
35 minutes ago, Bianca068 said:

Disponibila în intervalul 14:00-23:00❤️❤️❤️

IMG_0509.jpeg

Stepsister? :luv

De ce te uiti cu asa foame la mine?

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
38 minutes ago, lucianpbt said:

Stepsister? :luv

De ce te uiti cu asa foame la mine?

🙈🙈🙈🍌🍌🔞🔞

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ultima zi din aceasta vizita.. Disponibila in intervalul 15:00-22:00  Va astept pe whatsapp🥰🥰

Postat
1 hour ago, pilo_rama said:

hello, revii in curand draga? :"

E posibil sa plece in strainatate o perioada.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragilor! Am auzit ca va este dor de mine asa ca am revenit 😁😁😁😁 DISPONILBILA in intervalul 18:00-22:00 , va astept pe whatsapp! Ca o mica paranteza am facut cateva modificari in lista de preturi si servicii va rog sa verificati inainte sa nu avem neintelegeri! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

IMG_0572.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 5
Postat
3 minutes ago, Bianca068 said:

Buna dragilor! Am auzit ca va este dor de mine asa ca am revenit 😁😁😁😁 DISPONILBILA in intervalul 18:00-22:00 , va astept pe whatsapp! Ca o mica paranteza am facut cateva modificari in lista de preturi si servicii va rog sa verificati inainte sa nu avem neintelegeri! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

IMG_0572.jpeg

Chiar imi era dor 😇

• Like 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
12 minutes ago, lucianpbt said:

Chiar imi era dor 😇

Te astept😁😁😁

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...