ArcadeFire Reputație: 6 Postat Aprilie 16 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 16 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-tanara-19-ani/f2e8ed476f4679e1ehif85h21hfi752e.html A fost cineva la domnișoara? Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1701 Postat Aprilie 18 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Aprilie 18 Nr de telefon ? Link spre comentariu
turnumagurel Reputație: 9 Postat Septembrie 6 Oras:Turnu Magurele Oras:Turnu Magurele Partajează Postat Septembrie 6 Nimeni? E activă și pare interesantă și destul de feminină Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1701 Postat Septembrie 7 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Septembrie 7 Acum 11 ore, turnumagurel a spus: Nimeni? E activă și pare interesantă și destul de feminină E ok, poti merge. Link spre comentariu
calatorul Reputație: 59 Postat Septembrie 7 Oras:Vatican, The Holy See Oras:Vatican, The Holy See Partajează Postat Septembrie 7 0725031832 Link spre comentariu
the_seeker Reputație: 53 Postat Septembrie 15 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 15 Salutare! Vreau și eu de mult timp să-mi fac o dambla de curiozitate, și mi se pare interesantă în fotografii… Poate cineva care o știe să ne povestească? Multumesc! Link spre comentariu
LucidDream Reputație: 6 Postat Septembrie 19 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Septembrie 19 La 15.09.2024 la 15:22, the_seeker a spus: Salutare! Vreau și eu de mult timp să-mi fac o dambla de curiozitate, și mi se pare interesantă în fotografii… Poate cineva care o știe să ne povestească? Multumesc! Dacă anunțul e pe bune, e belea tipa... și tot așa am zis și eu frate că-mi satisfac o dambla cu prima mea transsexuală (avusesem femei faine până atunci) și de atunci, de vreo 15 ani, am mai făcut sex doar cu două tipe, în rest doar cu trans sexoase... dacă am de ales între o tipă sexy sau o trans feminină și sexy, tot timpul o voi alege pe transsexuală de acum așa că nu te gândi că poate fi doar o dambla... 2 Link spre comentariu
claudion Reputație: 61 Postat Septembrie 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20 Acum 23 ore, LucidDream a spus: Dacă anunțul e pe bune, e belea tipa... și tot așa am zis și eu frate că-mi satisfac o dambla cu prima mea transsexuală (avusesem femei faine până atunci) și de atunci, de vreo 15 ani, am mai făcut sex doar cu două tipe, în rest doar cu trans sexoase... dacă am de ales între o tipă sexy sau o trans feminină și sexy, tot timpul o voi alege pe transsexuală de acum așa că nu te gândi că poate fi doar o dambla... Întotdeauna fetele trans sunt mai bune rău de pl decât multe femei biologice 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum