Sari la conținut

🚫Indisponibila🚫

Postări Recomandate

• Vizitator a schimbat titlul în 🚫Indisponibila🚫
Vizitator
Reputație: 0

Buna dragii mei ! 🧡Am ales si astazi sa imi dedic timpul meu voua ! Va astept cu programarile pana la ora 23 😘

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 7 ore, paidapainu a spus:

Buna seara,

Am fost la Yasmina si mi'a placut experienta.

Este sociabila, arata super. S'a pliat dupa dorintele mele se implica deci per total am avut parte de o intalnire reusita.

Multumesc Yasmina

Ma bucur ca ti-a placut prezenta mea 😘 te mai astept sa petrecem clipe minunate impreuna😘

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 28 minute, nebunul80 a spus:

Din păcate se pare ca ne este prea serioasă cu programările 🤦, las aici un exemplu!

Scuze daca ai avut parte de neînțelegeri din partea mea , poate vom putea reprograma 😘 

Link spre comentariu
Vizitator

Buna dragilor, astazi voi fi indisponibila datorita unor probleme 😘 va astept cu programarile pentru maine incepand de la ora 11:00 🫶🏼

Link spre comentariu
Vizitator

Bună dragilor , astăzi sunt disponibila până la ora 00:00. Vă aștept cu un telefon sau pe Whatsapp pentru a stabili o întâlnire! 🩷🩷

Link spre comentariu
Vizitator

🔆🔆Buna dimineata, acestea sunt ultimele 2 zile la Brasov 📌‼️‼️

Disponibila astazi pana la ora 01:00!!❤️❤️ Va pup si va astept cu drag la mine sa ne petrecem clipe de neuitat impreuna 😘😘😘

Link spre comentariu
Vizitator

‼️Ultima zii in Brasovv ‼️‼️

Buna dimineata dragilor , disponibila incepand cu ora 09:30 😘

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 3 ore, iuliuscezare a spus:

Bună dimineața!

Când revi în Brașov?

Buna Iulius , nu stiu sigur dar o sa va anunt 😇

Link spre comentariu

Am ajuns și eu azi la frumusețea asta mică și sper să mă mai duc atunci când va reveni. E o prezență plăcută, nu exagerat de vorbăreață, după duș am admirat-o puțin pe tocuri pe care le avea în picioare apoi ea a trecut la ON și mai apoi am schimbat mai multe poziții faine in care se vede pe ea că îi place ce face.. nu am băgat botul la savarină dar arata foarte bine și cred că e savuroasa, ea fiind și proaspătă și tânără. Per total as zice un 9+ cu servicii și prețuri corecte.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
La 02.05.2024 la 21:36, maxibogger89 a spus:

Am ajuns și eu azi la frumusețea asta mică și sper să mă mai duc atunci când va reveni. E o prezență plăcută, nu exagerat de vorbăreață, după duș am admirat-o puțin pe tocuri pe care le avea în picioare apoi ea a trecut la ON și mai apoi am schimbat mai multe poziții faine in care se vede pe ea că îi place ce face.. nu am băgat botul la savarină dar arata foarte bine și cred că e savuroasa, ea fiind și proaspătă și tânără. Per total as zice un 9+ cu servicii și prețuri corecte.

Te pup si te mai astept pe la mine cand ma voi intoarce😘😘❤️❤️

P.S : am adaugat in lista serviciilor finalizare orala extra 50 de lei, ne auzim cand ma intorc va pup dragilor❤️

Link spre comentariu
Vizitator
7 hours ago, Yasmiina said:

adaugat in lista serviciilor finalizare orala

O veste buna. Cadou de la Iepuras?🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 9 ore, duhovnicul a spus:

O veste buna. Cadou de la Iepuras?🤣🤣🤣

Se poate spune si asa 😂😈

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...