Sari la conținut

0757717415

flaskfan

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
30 minutes ago, flaskfan said:

Salutare! Ajung in Iasi zilele astea si as vrea sa ii fac o vizita, a fost cineva?

Nu te du la cele de pe publi, arunci banii greu munciti la gunoi, nici nu arata asa bine.

Postat
7 minutes ago, lucianpbt said:

Nu te du la cele de pe publi, arunci banii greu munciti la gunoi, nici nu arata asa bine.

Mersi de sfat🙏🏿

Postat
On 4/20/2024 at 3:12 PM, lucianpbt said:

Pai si la care sa se duca? Sunt si eu curios ca m-am saturat  de atatea anunturi false pe publi

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
23 minutes ago, cretu2018 said:

Pai si la care sa se duca? Sunt si eu curios ca m-am saturat  de atatea anunturi false pe publi

Asteapta sa vina inapoi cele de pe forum dupa sarbatori. De luni incolo o sa fie.

Reputație: 223
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat
La 20.04.2024 la 15:12, lucianpbt a spus:

Sa se duca, poate descopera ceva bun si aflam si noi :))

Postat
12 hours ago, lucianpbt said:

Asteapta sa vina inapoi cele de pe forum dupa sarbatori. De luni incolo o sa fie.

multumesc mult pentru sfaturi! dar daca ma poti ajuta si cu cate un link, voi aprecia foarte mult :D 

Eu vorbesc foarte serios cand spun ca m-ams aturat de atatea anunturi false...pierd si cate o ora doar ca sa vad daca gasesc un anunt care sa nu fie vreo tiganca sau tepara si...de cele mai multe ori tot nu gasesc 

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.