barbacot1980 Reputație: 176 Postat Aprilie 20, 2024 Oras:Neamt Oras:Neamt Postat Aprilie 20, 2024 Salutare futaciosi! https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/ana-si-alex-din-mures/95h8d665g7e274eie2d222015135fd6g.html Are cineva vreo informatie?Sunt reali?
zoligabi69 Reputație: 479 Postat Aprilie 21, 2024 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Aprilie 21, 2024 E de etnie, zice ca face total si e cuplu! 1
wolf29 Reputație: 19 Postat Aprilie 22, 2024 Postat Aprilie 22, 2024 Am discutat cu ea !nu au locație, in masina in ungheni pe malul muresului undeva! Singura nu se baga, doar cu el! Acum cu un cuplu pe malul muresului in masina, e cam incomod! 150 fin! 2
barbacot1980 Reputație: 176 Postat Mai 4, 2024 Oras:Neamt Oras:Neamt Autor Postat Mai 4, 2024 Salutare din nou dragi futaciosi! Fiind saptamana trecuta in delegatie la voi ,in frumosul oras ma mananca pielea si dau un mesaj pe whatt up cucoanei din anunt.Amabila doamna,confirma cu vreo sapte poze ca este reala(futabila cucoana)stabilim sa vina in ciorapei cu banda ,o rochita sexy neagra si tocuri.Ma intreaba de ce sunt interesat mai exact si stabilim o ora,doua numere sex oral si anal la 300 lei.Necunoscand prea bine orasul ne intalnim in parcarea unui market din oras,dupa care facem cunostinta, si ma urc in masina lor,eu in spate cu doamna iar domnul la volan,care ne conduce undeva pe malul Muresului intr un loc ferit de ochii curiosilor.(nu ma intrebati,chiar nu cunosc zona)Primul numar a fost cu mine pe bancheta din spate, unde dupa cateva minute de sex oral am pus piciorusele cucoanele pe umerii mei ,penetrand minute bune curuletul sexy al domnei pana la finalizarea in balonas. Iesim din masina ,si imediat incepe sa isi suga partenerul.Dupa minute bune de oral,o pune caprita pe capota masinii si incepe sa o penetreze sportiv.(gemete si tipete din partea cucoanei)La cateva minute ,in timp ce era penetrata bine de partener imi face semn sa ma apropii, si incepe sa ma suga si pe mine bine de tot.Dupa cca trei minute partenerul se opreste din penetrat si cucoana ma invita pe mine sa o fut in curulet(vorbele dansei 😎)Partenerul se bucura de un oral umed iar eu doggy de funduletul cumatrei pana la finalizare. PS:A fost o experienta inedita,m au excitat rau pozele trimise de cumatra pe whatt-up,altfel nu cred ca avem eu curajul asta! Apropo,doi oameni curati,chiar foarte ok cu igiena.(nu am absolut nici o problema ca sunt de etnie) Ciocanele tari si mult spor! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum