Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2805 Postat Aprilie 20, 2024 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Aprilie 20, 2024 Anunțul de pe olx: https://m.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-IDicIqW.html Fata-i ciudata rău ... posibil pe prafuri. Are momente când e participativa total (și mintea o duce) ... și are momente, secunde bune, când e absenta total (și la discuții și la masaj), mi-a dat impresia ca am întâlnire cu o năluca. Locația în zona Bună Ziua pe Paciurea. Frumos ... dar murdar. Ea, cea care în anunț se prezintă Lumi, la fata locului, cand intri, se prezintă Elena ... și apoi în timpul conversației devine ... Irina, ea e o fata slim, cu piele ușor tuciurie (de la natura), cu silicon ok, cu tatuaje ok, cu ... vârsta aproximata de mine 28+ (???). Din discuții am aflat ca nu e din Ucraina (asa cum susține în anunt), ci e din Republica Moldova. După accent înclin sa o cred. Serviciile sunt "teoretic" bazate pe masaj. Sustine ca a făcut kineto la Chișinău...dar nu demonstrează asa ceva în timpul acțiunii. Accepta FK ... acceptabil și după masajul (subtire) trece la un oral soft ... foarte soft ... cu unele tendințe de deep. Nu accepta CIM. Preturile: 250 (masaj), 300 (masaj cu dus asistat), 500 (socializare la un Proseco, masaj, sex oral neprotejat). Raport calitate / pret: cert subunitar. Dar cei care vor sa aibă o experienta "ciudata" ... și supraevaluata din punct de vedere financiar ... pot încerca. 5
berkeley Reputație: 421 Postat Aprilie 20, 2024 Postat Aprilie 20, 2024 3 hours ago, Mocureloaded said: Anunțul de pe olx: https://m.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-IDicIqW.html Fata-i ciudata rău ... posibil pe prafuri. Are momente când e participativa total (și mintea o duce) ... și are momente, secunde bune, când e absenta total (și la discuții și la masaj), mi-a dat impresia ca am întâlnire cu o năluca. Locația în zona Bună Ziua pe Paciurea. Frumos ... dar murdar. Ea, cea care în anunț se prezintă Lumi, la fata locului, cand intri, se prezintă Elena ... și apoi în timpul conversației devine ... Irina, ea e o fata slim, cu piele ușor tuciurie (de la natura), cu silicon ok, cu tatuaje ok, cu ... vârsta aproximata de mine 28+ (???). Din discuții am aflat ca nu e din Ucraina (asa cum susține în anunt), ci e din Republica Moldova. După accent înclin sa o cred. Serviciile sunt "teoretic" bazate pe masaj. Sustine ca a făcut kineto la Chișinău...dar nu demonstrează asa ceva în timpul acțiunii. Accepta FK ... acceptabil și după masajul (subtire) trece la un oral soft ... foarte soft ... cu unele tendințe de deep. Nu accepta CIM. Preturile: 250 (masaj), 300 (masaj cu dus asistat), 500 (socializare la un Proseco, masaj, sex oral neprotejat). Raport calitate / pret: cert subunitar. Dar cei care vor sa aibă o experienta "ciudata" ... și supraevaluata din punct de vedere financiar ... pot încerca. Au luat-o razna de tot aceste maseuze. 500 pt asa ceva, la o prestatie submediocra si la capitolul masaj de relaxare, si la cel de masaj erotic si la oral(asa reiese din recenzie, Maestre), e furt calificat. Pt servicii necalificate. Asta e (si) Clujul cu 5 stele.
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2805 Postat Aprilie 20, 2024 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Autor Membru Premium Postat Aprilie 20, 2024 Acum 37 minute, berkeley a spus: ... Asta e ... Asta e ... asa zic și eu ... dar aștept și pe alții, care stau doar pe margine ... ii aștept sa vad ca merg și ei pe teren in incursiuni la "no name" ... cu speranța că vor descoperi diamante ... ii aștept pe astia de vreo douăzeci de ani ... dar nimic, doar comentarii în van aici după ce li se pune în fata chifteaua!!! P.S.: asa cum pe forumul unui salon am zis ca intru în silenzio stampa ... asa și la modul general. De azi începând nu va mai fi nici o recenzie a mea ... vor fi doar comentarii benigne ... sau maligne, depinde de situație. Spor ... celor care vizitează fetele și scriu recenzii ... muie la ăilalți! 1 1
haladutu Reputație: 47 Postat Aprilie 21, 2024 Oras:romania Oras:romania Postat Aprilie 21, 2024 Dupa ce am discutat mai putin de 1 min mi-am dat sema ca tipa ii pe fast fuck + ca are cateva probleme sa nu mai zic de minciuni. Aprob faptul c aunii scriu recenzii mai putine, dar aici nu era cazu de mers, nici macar convingere nu are tipa, mult succes tuturor!!🥳
tzepis Reputație: 245 Postat Aprilie 22, 2024 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Postat Aprilie 22, 2024 anuntul nici nu mai e valabil deci se prea poate sa fi fost o proba de piata care a esuat lamentabil 😂. nu ca ar fi suna prea promitator din experientele voastre, dar mna, atata s-a putut
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2805 Postat Aprilie 25, 2024 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Autor Membru Premium Postat Aprilie 25, 2024 A reapărut anunțul. Alta poza (care nu are nimic cu realitatea), dar același număr de telefon. https://m.olx.ro/d/oferta/masaj-terapeutic-si-relaxare-IDi2PcO.html
adi19700 Reputație: 13 Postat Aprilie 25, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 25, 2024 Eu te felicit pentru ca ai răbdare sa scrii toată ziua și un același timp sa ne ajuți și pe noi uni dintre noi nu avem credință dacă scriem , ca avem conturi noi și degeaba scriem .
dorinel18' Reputație: 1244 Postat Aprilie 25, 2024 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Aprilie 25, 2024 Acum 3 ore, Mocureloaded a spus: A reapărut anunțul. Alta poza (care nu are nimic cu realitatea), dar același număr de telefon. https://m.olx.ro/d/oferta/masaj-terapeutic-si-relaxare-IDi2PcO.html La anuntul asta, numarul este: 0723998609
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2805 Postat Aprilie 25, 2024 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Autor Membru Premium Postat Aprilie 25, 2024 Acum 1 oră, dorinel18' a spus: La anuntul asta, numarul este: 0723998609 Corect maestre, acuma am verificat, ... da, nu e numarul din titlul topicului, e numărul de pe care m-a resunat și l-am salvat în agenda sub același "index". Deci are doua numere de telefon active ... pentru toți ... cu mențiunea ca pe acest al doilea număr nu are și whatsapp.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum