morunu Reputație: 5 Postat Aprilie 20, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 20, 2024 Am observat saptamana asta 2 aparitii interesante la strada, in zona Tecuci 1. O roscata, pe centura, spre barlad, unde e un drum la stanga in camp cu mult moloz/gunoi. Are trafic inens, uneori mai vad si masini care asteapta. Din mers arata bine dar sta mai retrasa de la sosea si nu am apucat sa o vad bine, mereu cand trec are client nu am reusit sa o prind libera pana acum. 2. Una mica cu parul negru, sta spre cosmesti, unde e benzinaria abandonata, pe dreapta, imediat dupa piata. Asta chiar arata binisor, piele alba micuta, slim. Dar tot asa, greu de prins, doar de 2 ori am vazut-o si locul cam la vedere. Ce stiti de ele? Sau alte recomandari in zona? Pe locatie numai gherle, si preturi de capitala.
neluionel Reputație: 23 Postat Iulie 25, 2024 Telefon: 0786501175 Oras:Tecuci Telefon: 0786501175 Oras:Tecuci Postat Iulie 25, 2024 Cineva fost la ea si a facut oral np, fuguta la analizee ! Gonoreea!😱
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum