Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 22 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 22 Buna dragi Clujeni 🥰 Începând de mâine veți avea în frumosul vostru oraș o Moldoveanca focoasă 🥳🥳 în vârstă de 26 de ani , 1.69 înălțime și 58 kg. Serviciile mele sunt: -oral neprotejat în funcție de igienă -sex normal in diferite poziții (doar protejat) -masaj de relaxare -striptis -hand job -finalizarea corporală 🍓Servicii extra: -finalizarea orala(50) -uro doar activ (100) Cadoul meu este de 🍓200 finalizare 🍓300 ora Fac si deplasari doar la hotel 🍓600 ron Dețin locație : -curată -cu baie dotată cu toate cele necesare :prosoape , gel de duș etc... Imi rezerv dreptul de a-mi selecta persoane cu care voi interacționa . Nu accept persoane: -stare de ebrietate -sau sub influența altor supstanțe - biluțe ,sau alte accesorii Cu drag ,Elena DACĂ AVEȚI IDEE DE O ZONA DORITĂ DE VOI , VĂ ROG SĂ ÎMI SCRIEȚI. Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 22 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 22 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 22 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 22 Link spre comentariu
Membru Premium harapmov Reputație: 151 Postat Aprilie 22 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Membru Premium Partajează Postat Aprilie 22 Topicul de pe Brașov, pentru cine are timp și răbdare să se documenteze: https://nimfomane.com/forum/topic/188574-elena-0712271693/ 1 Link spre comentariu
tzepis Reputație: 194 Postat Aprilie 22 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Partajează Postat Aprilie 22 eu mai pierdut la striptis si supstante .... asta e. nu tin la fete cu diploma de facultate, dar totusi un pic de acolo ceva la bibilica, mami draga Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 24 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 24 Servus 🥰 Disponibila incepand cu ora 11.30😚😚 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 24 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 24 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 24 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 24 Disponibila până la ora 22:00😊 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 25 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 25 Ciao 😚 😊 disponibilă pentru programări începând cu ora 1️⃣2️⃣ 0️⃣0️⃣ Vă rog să îmi scrieți intervalul în care vă pot scrie înapoi.🤗🤗 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 25 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 25 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 25 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 25 Disponibila până la ora 0️⃣0️⃣ 0️⃣0️⃣ 🥳🥳 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 25 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 25 1 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 26 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 26 Buna dimineața 😊 😊 😊 Disponibilă începând cu ora 1️⃣ 0️⃣ 3️⃣0️⃣ Vă rog să-mi specificați până când vă pot răspunde la mesaj 🥰 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 26 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 26 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 26 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 26 1 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 26 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 26 Disponibilă până la ora 0️⃣0️⃣ 0️⃣0️⃣ 🥳 Link spre comentariu
rekon Reputație: 3 Postat Aprilie 26 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Aprilie 26 Bună ziua,la toată lumea! Vizitat această domnișoară frumoasă și sexy,o vizita foarte reușită din toate punctele de vedere Foarte pe scurt: - programare relativ ușoară, respectată la secundă de ambii; - locație de nota 10, oricât de exigent ai fi nu ai ce comenta; - Elena ,o femeie de nota ZECE ținută,respect, amabilitate,... prin tot ce face din prima secundă și până închide ușa după tine(știe ce face) - oral n/p, 10 cu de toate, - normal p, la mine a fost de 10; -gfe,zece cu felicitări; - cadou, 300 ora + 100 finalizarea orală - o recomand cu mare plăcere. Te pup și să ne revedem cu drag 😘 1 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 27 Neața , DISPONIBILĂ pentru programări. 🤗😊 Weekend plăcut vă doresc 🥰🥰 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 27 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 27 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 27 Acum 18 ore, rekon a spus: Bună ziua,la toată lumea! Vizitat această domnișoară frumoasă și sexy,o vizita foarte reușită din toate punctele de vedere Foarte pe scurt: - programare relativ ușoară, respectată la secundă de ambii; - locație de nota 10, oricât de exigent ai fi nu ai ce comenta; - Elena ,o femeie de nota ZECE ținută,respect, amabilitate,... prin tot ce face din prima secundă și până închide ușa după tine(știe ce face) - oral n/p, 10 cu de toate, - normal p, la mine a fost de 10; -gfe,zece cu felicitări; - cadou, 300 ora + 100 finalizarea orală - o recomand cu mare plăcere. Te pup și să ne revedem cu drag 😘 Hei🫠 Mersi pentru recenziei , apreciez că ți ai rupt din timp pentru a-mi scrie aici 🥳🥳 Te mai aștept cu drag 🤗🥳😊🥰 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 27 2 Link spre comentariu
Khalifaalfa Reputație: 200 Postat Aprilie 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 27 Disponibila până la ora 2️⃣3️⃣ 0️⃣0️⃣ Link spre comentariu
fernondo Reputație: -76 Postat Octombrie 13 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Octombrie 13 Salutare colegii mai știți ceva de fata asta dacă nai activează sau sa retras 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum