Mara1990 Reputație: 397 Postat Aprilie 22 Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Postat Aprilie 22 Bună dragii mei. Numele meu este Marlene am 31. De ani și ma. Bucur sa va cunosc Am 1.57 cm. 59. De kg. Sâni 80c Sunt o femeie cu care poți simți dragostea adevărată!❤️ V-o prezint pe Lady Marlene, sau Mara cum imi spun apropiatii, sunt experta în arta sexului oral si îți garantez satisfactie totala in cazul in care ma vei vizita. Iubesc săruturile franțuzești, saruturile pe tot corpul, atingeri, mangaieri. In compania mea te vei simti ca si cand ai fi in pat cu amanta pe care o visezi. Aproape tot ce vrei tu este inclus, într-o oră, sânii mei și corpul meu te vor atinge si te vor duce pe culmile placerii. Pot fi ceea ce cauți de mult timp, o femeie cu care poți simți dragoste, nu doar un sex banal, fiind mereu cu chef de joaca si mereu cu idei noi. Te pot înnebuni de plăcere, sexul sub duș sau sexul oral sub duș, pozitia 69 in care poti sa-mi admiri sau sa-mi gusti pasarica fiind doar câteva dintre experiențe. Dacă limba👅 ta este suficent de dibace, cu siguranță voi avea si eu orgasm - pentru bărbații asta ar trebui să fie o revelație Te astept mereu cu zambetul pe buze, imbracata in tinute sexy si tocuri inalte intr-o atmosfera placuta, iar o sticla de apa rece si o tigara(daca esti fumator) nu vor rapi din timpul alocat pentru intalnire. ❗Nu accept domni badarani, hard fuck si nici marimi mari. Iar igiena trebuie sa fie impecabila❗ Va astept cu drag sa va rasfat🥰 🌸Locația mea este Avantgarde 3 strada lebedei 🌸Serviciile prestate sunt : • normal protejat Sărutul corpului NS activ(urinare pe corp pasiv la mine activ la tine) Schimbarea poziției Franceză reciprocă Ras intim Masaj erotic corp la corp strap-on( doar activ pentru barbati) Facesitting activ Sărut cu limba Distracție la duș • erotismul picioarelor Tocuri înalte Cuddling(imbratisari) masturbare(jocuri cu vibratoare Extra lung preludiu 69 mici fantenzi jocuri erotice 😍😍😍😍😍😍😍😍💯💋💋💋💋💋 🌸Servicii extra și costuri : • o ora (60 de min) 350 ron • o fin (20-25 min) 200 ron • 50lei extra finalizare orala • 50 lei extra finalizare nu. fac. anal!!! NU NEGOCIEZ PRETUL!!! NU FAC SEX FARA PREVERVATIV nu aceept marimi mari cu bile sau acesori in stare de ebrietate va aștept. La programări pe whatsApp sms sau telefonic pupici❤️❤️❤️❤️🥰 1 7
Mara1990 Reputație: 397 Postat Aprilie 22 Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 22 Pentru ca am ajuns. Azi. Mai. Târziu la voi. Va aștept. Cu. Programări pana la ora 00.00 va pupp 1
valialex87 Reputație: 250 Postat Aprilie 22 Oras:Road Riders - R&R - Pitești Oras:Road Riders - R&R - Pitești Postat Aprilie 22 Acum 3 ore, Mara1990 a spus: Pentru ca am ajuns. Azi. Mai. Târziu la voi. Va aștept. Cu. Programări pana la ora 00.00 va pupp
valialex87 Reputație: 250 Postat Aprilie 22 Oras:Road Riders - R&R - Pitești Oras:Road Riders - R&R - Pitești Postat Aprilie 22 Acum 3 ore, Mara1990 a spus: Pentru ca am ajuns. Azi. Mai. Târziu la voi. Va aștept. Cu. Programări pana la ora 00.00 va pupp Guten Abend, haben Sie in Deutschland mit oder ohne Arbeitsvertrag gearbeitet? In welcher deutschen Stadt haben Sie in Clubs, Diskotheken oder Schaufenstern gearbeitet? Ich warte auf Ihre Antwort auf Deutsch und wir vereinbaren auch ein Treffen, damit ich nicht umsonst die 300 km nach Brașov komme.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22 Postat Aprilie 22 11 minutes ago, valialex87 said: Guten Abend, haben Sie in Deutschland mit oder ohne Arbeitsvertrag gearbeitet? In welcher deutschen Stadt haben Sie in Clubs, Diskotheken oder Schaufenstern gearbeitet? Ich warte auf Ihre Antwort auf Deutsch und wir vereinbaren auch ein Treffen, damit ich nicht umsonst die 300 km nach Brașov komme. Bravo mai Vali! Ai vrut tu sa ne arati ca stii limba lui Goethe? Asta era un mesaj de trimis in PM, nu aici...
Babuinu89 Reputație: 318 Postat Aprilie 22 Oras:Unde vreau eu Oras:Unde vreau eu Postat Aprilie 22 Acum 6 ore, Mara1990 a spus: ❤️ 🌸Locația mea este Avantgarde 3 strada lebedei 🌸 😍😍😍😍😍😍😍😍💯💋💋💋💋💋 🌸Servicii extra și costuri : • o ora (45-50 min) 350 ron • o fin (20-25 min) 200 ron • 50lei extra finalizare orala ❤️❤️❤️❤️🥰 Am și eu o nelămurire 🤔o oră știu că are 60 minute, dar la tine are 45-50 minute, oare a intrat la apă ora 😬și sa micșorat 🤦♂️ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22 Postat Aprilie 22 6 minutes ago, Babuinu89 said: Am și eu o nelămurire 🤔o oră știu că are 60 minute, dar la tine are 45-50 minute, oare a intrat la apă ora 😬și sa micșorat 🤦♂️ 60 de minute are. Stii bine. Dar platesti si sfertul de ora pentru refresh(pentru clientul urmator)🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22 Postat Aprilie 22 Bună Bună! Ai și varianta de 10-15 min? Eu sunt pe Fastfuck și nu țin mult. Sunt pe modul iepurașul Duracell. În alta ordine de idei, NEAH. Banii și pula sunt la mine. Sunt alte fete cu picioarele pe pământ
Mara1990 Reputație: 397 Postat Aprilie 22 Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 22 Nu te obliga nimeni sa vii la mine. Eu nu am 18. Ani sa merg pe. 15 min adică ce facem ne spălăm sau. Facem ceva scuze nu vreau sa te jignesc dar contează calitatea nu cantitatea o seara buna
Mara1990 Reputație: 397 Postat Aprilie 22 Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 22 Acum 1 oră, Babuinu89 a spus: Am și eu o nelămurire 🤔o oră știu că are 60 minute, dar la tine are 45-50 minute, oare a intrat la apă ora 😬și sa micșorat 🤦♂️ Aici e inclus. Și. Dusul ma. Refeream. De când ieși de. La dus actul în sine
Mara1990 Reputație: 397 Postat Aprilie 22 Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 22 Acum 2 ore, valialex87 a spus: Guten Abend, haben Sie in Deutschland mit oder ohne Arbeitsvertrag gearbeitet? In welcher deutschen Stadt haben Sie in Clubs, Diskotheken oder Schaufenstern gearbeitet? Ich warte auf Ihre Antwort auf Deutsch und wir vereinbaren auch ein Treffen, damit ich nicht umsonst die 300 km nach Brașov komme. Hallo meine liebe ich. Arbeit bei privat mit Papier keine Clubs oder fkk oder edvas andere. Ich freute mich auf dich und ich kann nicht glaube das du kommst 300 km sind viel frau. Aber. Egal. Schöne abend LG Marlene
Mara1990 Reputație: 397 Postat Aprilie 22 Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 22 Acum 1 oră, Babuinu89 a spus: Am și eu o nelămurire 🤔o oră știu că are 60 minute, dar la tine are 45-50 minute, oare a intrat la apă ora 😬și sa micșorat 🤦♂️ Nu. Normal ca. 60 de. Min ma refeream la actul în sine dragul meu. După. Dus sa be înțelegem o seara buna pupici
Mara1990 Reputație: 397 Postat Aprilie 22 Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 22 Am modificat timpul a viza amatorilor. Trebuia sa. Scriu și eu ca celelalte fete după ce intri pe ușa dar. La mine timpul e. Timp ... cine nu cunoaște vb în necunostinta de cauza o.seara. buna dragi mei❤️⚘️😘 2
Max45 Reputație: 1 Postat Aprilie 23 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Aprilie 23 Primele poze nu au legătură cu ultimele prea multa editare. 🤔😒
Mara1990 Reputație: 397 Postat Aprilie 23 Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 23 Sunt. Poze profesionale adică nu cred ca sunt editate maxim nu mam făcut de. 40 de kg în poze o zi buna 🥰😘 1 1
goodboy11 Reputație: 2195 Postat Aprilie 23 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 23 Bună ziua futaciosi. 🤪 Mi-am făcut curaj și am făcut o programare la Mara ieri seară. Programare pe WhatsApp locație în Avantgarden 3, ușor de găsit. Ajuns la ea mă aștepta îmbrăcată într-un costum sexy și pe tocuri , o femeie foarte mică de fel fără tocuri și drăguță la chip,cu zâmbetul pe buze. Sânii și fund mediu, pentru înălțimea ei are forme frumoase. Pozele sunt conform așteptărilor. Invitat în bucătărie, schimbat câteva vorbe, foarte vorbărăță iar după m-am cerut la dus. Primit prosop mare, baie dotată cu tot ce trebuie și curățenie în toată casa. Ieșit de la dus, mă cam pândea lângă ușă încă era îmbrăcată, eu am cerut asta. 😅 Am fost întrebat ce îmi place, îi zic că mai mult preludiu iar la asta mă întreabă oralul îți place și începe să o sugă. Nu ma deranjat neapărat chestia asta dar dacă tot am fost întrebat, mă gândeam că o să și primesc. În fine la ON nimic wow, puțin deep cu schimbări de ritm. Trecut la un 69 păsărică frumoasă și arătoasă, frumos mirositoare. Se implică dă din fund, practic ți-o pune pe față pe pussy. 🤪 Urmat și normal în poziția misionar se implică te trage în ea dă contre cu săruturi pe buze, eu am început iar ea sa conformat și este foarte strâmtă. Am mai schimbat pe la spate și cam asta a fost am finalizat în balon. Per total ca note as acorda 8.5, asa fi vrut să stau o oră dar nu sa putut. Am să mai revin la ea cu drag. 🤗 Amenda 200 lei și timp petrecut aproximativ 25 de minute. 2 1
Mara1990 Reputație: 397 Postat Aprilie 23 Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 23 Bună dragul meu îți mulțumesc de vizita data viitoare sigur o sa fie de 1 h ești un om. Deosebit. Pupici🥰🥰😘😘💋💋💯 1
goodboy11 Reputație: 2195 Postat Aprilie 23 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 23 Acum 12 minute, Mara1990 a spus: Bună dragul meu îți mulțumesc de vizita data viitoare sigur o sa fie de 1 h ești un om. Deosebit. Pupici🥰🥰😘😘💋💋💯 Și eu îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase. 🤗😘 Stai liniștită rezolvăm noi să iasă bine toate. Te pup. 😘😘 1
Mara1990 Reputație: 397 Postat Aprilie 24 Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 24 Bună. Dimineața dragi mei ultimele zile în Brașov va. Aștept cu. Drag sa. Faceți o programare între orele. 10.00 .23.00. O zi cu soareq❤️🌹🥰💕 1
Mara1990 Reputație: 397 Postat Aprilie 24 Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 24 Doar câteva. Locuri libere ramase azi va aștept pe. WhatsApp cu programări 🥰💯 2
Mara1990 Reputație: 397 Postat Aprilie 25 Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 25 La 24.04.2024 la 15:55, Mara1990 a spus: Doar câteva. Locuri libere ramase azi va aștept pe. WhatsApp cu programări 🥰💯 Ultimele 2 Zile în oraș doar câteva. Programări ramase va. Aștept pe whapp pupici 🥰🥰💋💋💋 1
goodboy11 Reputație: 2195 Postat Aprilie 25 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 25 Acum 3 ore, Mara1990 a spus: Ultimele 2 Zile în oraș doar câteva. Programări ramase va. Aștept pe whapp pupici 🥰🥰💋💋💋 Sexy costumul, scoate sâni în evidență 😏😘
Mara1990 Reputație: 397 Postat Aprilie 25 Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0730796959 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 25 Acum 3 ore, goodboy11 a spus: Sexy costumul, scoate sâni în evidență 😏😘 Maine Ii vezi live 😘😘❤️ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25 Postat Aprilie 25 Pacat ca pleci asa repede. Poate data viitoare te prind. 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum