Sari la conținut

X - CLOSE TOPIC - X

Vizitator

Postări Recomandate

• Vizitator a schimbat titlul în X - CLOSE TOPIC - X
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, -TANIA- a spus:

Dragule, din ce văd tu ai adormit foarte greu în această dimineață, tu ești cumva purtătorul de cuvânt pentru Sibiu ?

Frumoase cuvinte... este mai ușor să jignești și să arunci cu noroi peste tot.

Uite... eu una nu mă voi coborî la nivelul tău și te las în lumea ta.

Da, da, da. Te-ai prins. Ești foarte pe fază. Uite așa își permite @sexart2019 să vorbească în numele comunității. Pentru că poate. Și pentru că nu e treaba ta.

Lumea noastră, așa la nivelul pe care ni-l putem și noi permite, e mult mai bună fără tine. Da' nu mai sta și azi, pleacă de acum.

Și ca să nu ne tai note de plată pe nașpa pentru jigniri, uite că vine una.. Ne f**** în nivelul tău și în părerea ta. 

Hai, drum bun! 

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

Am vizitat-o astăzi și eu pe Tania , nu pot sa zic decât că mie mi-a plăcut compania ei este una dintre cele mai frumoase femei "MILF" la care am fost , eu unul nu m-am simțit grăbit  doar am fost ofticat că nu a avut disponibil mai mult de o finalizare că a-și fi stat cel puțin o oră în compania ei chear am discutat cu ea și despre campionatul european că mă întrebați când începe și Romania, ON chear mi-a plăcut maxim nu am simțit deloc dinți eu care nu prea sunt fan al oralului chear mi-a plăcut tehnica ce a aplicat-o ,iar la NP chear a fost super bine nu am apucat sa schimbam decât două poziții că îmi plăcea ce vedeam și nu am rezistat presiunii , raport calitate preț chear nu am ce vina sa ii aduc pentru mine a fost o întâlnire reușită și chear îmi doresc să o repet , dar din spusele Taniei nu cred că o să mai am șansa să o mai revăd că zicea că nu o sa mai vina in Sibiu, Succes Tania și îți doresc sa ai parte de mai multe experiențe plăcute pe unde mergi . Mersi pentru vizita

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...