Sari la conținut

0756898763 Doamna din reghin ce stiti despre ea ce servicii presteaza

Postări Recomandate

• Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

buna colegul,ce inseamna permisiva?( accepta sa pui mana ,cunni,degetele etc)....multumesc

• Oras:tg mures , reghin , bistrita
Postat

Mai mult ce ? ai incercat sa-i propui sex ? sau ce inseamna mai mult....

• Oras:reghin
Postat

Mai dnu Florin dar tu esti in tema cu Reghinul sti care ce fac ,care se arde care nu de ce mai esti curios,pt ca tu leai vizitat pe toate!Am vazut ca sti totul despre fiecare fata nu mai fi curios pt ca mori repede! Pune o recenzie un raspuns sa vedem la ce fete ai fost!

Postat
La 14.10.2024 la 13:16, catalin43 a spus:

buna colegul,ce inseamna permisiva?( accepta sa pui mana ,cunni,degetele etc)....multumesc

daca vrei mai multe detaliiscrie mi in privat 

Postat

ce-ai boss....de te ataci asa....ti numa pt tine comoara ?😀.....frumos am intrebat...nu pe scandal

• Oras:31
  • Oras:31
Postat

Faceți careva care ați fost o recenzie cat de cat va rog? Eu am vrut sa merg săptămâna trecută dar a zis că nu lucrează și astăzi nu a răspuns la telefon

Postat

Iarasi nu este de gasit doamna!Daca a reusit careva sa dea de ea ceva recenzii! Nu raspunde la tel!

• Oras:Mures
  • Oras:Mures
Postat

Am sunat-o acu vreo două săptămâni. 130 pentru 30minute cu finalizare manuală. Nimic altceva. După voce,sare binișor de 50 de ani. Am refuzat politicos,nu sunt amator de labă asistată, pentru că maseuză nu cred că e. 

Postat

ieri am fost din nou la doamna ,după părerea mea este cea mai bună din Reghin ,la toate capitolele!Atota tot va pt servici de calitate trebuie sa insisti cu tupeu ,este deosebita aata din punctul meu de vedere ,curata fara nici cel mai sensibil miros!Aștept pareri!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...