ElisaXOX Reputație: 456 Postat Aprilie 25 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 25 Hey❤️ Sunt o fire sociabilă, manierată și cu bun simt. Te aștept intr-o locație discretă unde intimitatea și plăcerile tale sunt prioritatea mea. Știu că muncești din greu și ca timpul tău este valoros, la fel ca și al meu, motiv pentru care îmi fac misiunea personală să fac din fiecare moment pe care îl petrecem împreună o experiență de neuitat! Pentru detalii și programări pot fi contactată whazap ! Nu primesc cu bile ! Nu deranjati inutil! Vă aștept cu drag PuP ❤️350 de lei 60 min 2 finalizări ❤️200 de lei 30 min 1 finalizare 😈😈Servicii:Sex protejat Oral protejat Foot fetish Masaj erotic Oral neprotejat 50 de lei extra 69 , pupici pe corp ⛔️Nu accept anal , finalizare orală sau corporală . ⛔️ Sunt disponibilă pana pe data de 28 (duminica) ❗️❗️❗️ 🔍🛑🛑Zona Burebista 🛑🛑 4 3
Osiris0 Reputație: 257 Postat Aprilie 25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 25 Topic Arad: 1
Marian2024 Reputație: 1 Postat Aprilie 25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 25 Buna,contac?tel este inchis..
tttpttt Reputație: 695 Postat Aprilie 25 Postat Aprilie 25 Pana la urma, este in "meniu" FK ori ba? Din topicul de pe Arad, nu-i concludent.
tomson Reputație: 5778 Postat Aprilie 25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 25 Bine ai venit Eliza , vad poze si recenzii foarte bune dar acu se vine cand e saptamana mare vino si tu dupa ce trec sarbatorile sa vin si eu ca lumea mai tine oleaka de post 1
Cozonac77 Reputație: 3986 Postat Aprilie 25 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Aprilie 25 Acum 2 minute, tomson a spus: Bine ai venit Eliza , vad poze si recenzii foarte bune dar acu se vine cand e saptamana mare vino si tu dupa ce trec sarbatorile sa vin si eu ca lumea mai tine oleaka de post Ceea ce faci cu și din iubire.... Dumnezeu (te) iartă 😇 1 1
tomson Reputație: 5778 Postat Aprilie 25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 25 Acum 3 minute, Cozonac77 a spus: Ceea ce faci cu și din iubire.... Dumnezeu (te) iartă 😇 Asa i , dar tot din iubire ma abtin , pentru Cel ce a facut asemenea frumuseti ni le da in dar ( chiar dc platim tot dar este ) si ne da putere sa le / ne bucuram Asa zice la cartea sfanta , unu din iubire se abtine unu din iubire serveste si nimeni sa nu judece 1
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Aprilie 26 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Aprilie 26 Acum 8 ore, tomson a spus: Asa i , dar tot din iubire ma abtin , pentru Cel ce a facut asemenea frumuseti ni le da in dar ( chiar dc platim tot dar este ) si ne da putere sa le / ne bucuram Asa zice la cartea sfanta , unu din iubire se abtine unu din iubire serveste si nimeni sa nu Cunoști cele 10 porunci?? Pentru mine porunca a 7 a (să nu preacurvesti ) e perfect pusă acol 🙈 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
unsuflet Reputație: 1858 Postat Aprilie 26 Oras:Ar Oras:Ar Postat Aprilie 26 Acum 9 minute, axelov90 a spus: Cunoști cele 10 porunci?? Pentru mine porunca a 7 a (să nu preacurvesti ) e perfect pusă acol 🙈 Scrie să nu preacurvești, nu să nu curvești🤣🤣🤣. 1 1
futacios13 Reputație: 125 Postat Aprilie 26 Postat Aprilie 26 @ElisaXOX daca ai putea sa ne zici locația ar fi super. Și dacă ești singura sau mai ai și colega?
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Aprilie 26 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Aprilie 26 Acum 10 minute, unsuflet a spus: Scrie să nu preacurvești, nu să nu curvești🤣🤣🤣. Păi da , adică poți curvi … dar nu prea mult 🙈 2 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
unsuflet Reputație: 1858 Postat Aprilie 26 Oras:Ar Oras:Ar Postat Aprilie 26 Acum 27 minute, futacios13 a spus: @ElisaXOX daca ai putea sa ne zici locația ar fi super. Și dacă ești singura sau mai ai și colega? E colega cu @EmmaLuxury, cum au fost si pe Arad. Au si o recenzie de la un coleg. 1
ElisaXOX Reputație: 456 Postat Aprilie 26 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Aprilie 26 Bună dimineața❤️ Program de lucru astazi de la 11:00/23:30 😘 Vă pup dulce 1 4
tomson Reputație: 5778 Postat Aprilie 26 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 26 Acum 3 ore, axelov90 a spus: Păi da , adică poți curvi … dar nu prea mult 🙈 Pai cu masura , ai prins ideea 1
Cozonac77 Reputație: 3986 Postat Aprilie 26 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Aprilie 26 Acum 2 ore, ElisaXOX a spus: Bună dimineața❤️ Program de lucru astazi de la 11:00/23:30 😘 Vă pup dulce Neața! Ai un tatuaj cu 💋kills. Ce înseamnă?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26 Postat Aprilie 26 Acum 13 ore, unsuflet a spus: Scrie să nu preacurvești, nu să nu curvești🤣🤣🤣. preacurvesc doar cei cu verighetă,noi ceilalți varianta a2-a 🤓🥳😂
tomson Reputație: 5778 Postat Aprilie 26 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 26 Acum 8 minute, Decius a spus: preacurvesc doar cei cu verighetă,noi ceilalți varianta a2-a 🤓🥳😂 aia e varianta evreiasca am putea zice originala ca ei au primit legile dar la noi scrie sa nu fii desfranat , adica sa ai masura am mai putea interpreta , sa ai infranare cand trebuie
ElisaXOX Reputație: 456 Postat Aprilie 27 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Aprilie 27 Bună dimineața 🥰 🛑Pentru programări , doar whazap✔️✔️ Nu răspund telefonic ⛔️ Astăzi și mâine pana la ora 20:00 mai sunt disponibilă in TM! ✔️😘 1 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 27 Postat Aprilie 27 Trecut-am pe la dnșra. Elisa Fata prezentabilă, 'de gașcă' Locație cu bloc urâțel dar apartament curat și baie la fel. După igienizare trecutam în camera de lucru.Un minus e ca totul e pe luminozitate redusă(max.70%). Corp frumos, sâni mari,guriță încăpătoare.Piesa de rezistență fundulețul ce nu trebuie ratat în versiune doggy și în LOT revers. Op-ul foarte bun cu priviri pătimașe,îmi pare rău că nu am luat și ON dar eu sunt obișnuit sa fie inclus în preț. Alte vremuri acum.) La cunni am stat puțin nu cred ca dorea ceva de efect plus nu sunt obisnuit să ocolesc giuvaierurile cu pietre prețioase acolo jos ) Igiena e okey. Am vazut-o si pe colega Luxury .Fata foarte frumoasă la chip . Spor la amor !
babujee1 Reputație: 58 Postat Iulie 1 Oras:Ala Oras:Ala Postat Iulie 1 @ElisaXOX nu mai ai in plan Timișoara pentru vizita ? 🤔🤔🤔
ElisaXOX Reputație: 456 Postat Iulie 12 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iulie 12 Hey buna dragilor pe data de 14 duminica orele 10:00/22:00 sunt disponibilă in Timișoara ❤️va pup si va aștept cu programări whazap 😘😘😘 1 1
babujee1 Reputație: 58 Postat Iulie 13 Oras:Ala Oras:Ala Postat Iulie 13 Acum 20 ore, ElisaXOX a spus: Hey buna dragilor pe data de 14 duminica orele 10:00/22:00 sunt disponibilă in Timișoara ❤️va pup si va aștept cu programări whazap 😘😘😘 Doar in 14 sau stai mai multe zile ? 1
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Iulie 13 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Iulie 13 Acum 4 ore, babujee1 a spus: Doar in 14 sau stai mai multe zile ? Și una e prea mult 🙄 1 2 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum