Mihai2209 Reputație: 279 Postat Aprilie 27 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 27 Salut, stiu ca aici in Timisoara sta si Alexandra Doremi de face OnlyFans si spune ca se culca cu toti, eu o sa fiu cateva luni pe aici prin Timisoara si m-ar interesa sa dau si eu cumva de ea, aveti cumva un nr de al ei de telefon ca pe insta si tik tok nu dau de ea, dar poate are ceva anunt pe aici sau pe publi24 de care nu stiu, daca aveti ceva imi puteti da si mie, vreau sa o vizitez si eu, am un tovaras care a fost la ea cand a venit in vizita la Bucuresti ea, a reusit sa dea intamplator de ea pe strada pe acolo si s-a imprietenit cu ea si dupa aceea au fost la hotel, poate sunteti din voi care au fost pe la ea 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 27 Partajează Postat Aprilie 27 Cine??? (Scuze, eu îs mai din peșteră așa, mai sihastru, n-am auzit de numele ăsta până acum...) Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4247 Postat Aprilie 28 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Aprilie 28 Una care si n ziua de azi reuseste sa vanda prosteala ieftina 1 dag dal gas! Link spre comentariu
borselino Reputație: 77 Postat Aprilie 28 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 28 18 hours ago, Mihai2209 said: Salut, stiu ca aici in Timisoara sta si Alexandra Doremi de face OnlyFans si spune ca se culca cu toti, eu o sa fiu cateva luni pe aici prin Timisoara si m-ar interesa sa dau si eu cumva de ea, aveti cumva un nr de al ei de telefon ca pe insta si tik tok nu dau de ea, dar poate are ceva anunt pe aici sau pe publi24 de care nu stiu, daca aveti ceva imi puteti da si mie, vreau sa o vizitez si eu, am un tovaras care a fost la ea cand a venit in vizita la Bucuresti ea, a reusit sa dea intamplator de ea pe strada pe acolo si s-a imprietenit cu ea si dupa aceea au fost la hotel, poate sunteti din voi care au fost pe la ea Ea zicea ca trebuie sa te abonezi pe of si discutati acolo… cat a platit prietenul tau? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28 Partajează Postat Aprilie 28 Dacă e cu abonat pe OF și apoi mai vedem și de astea e clar prosteală. Din păcate fazele astea cu "subs" la care li se promite marea cu sarea încă merg... Lăbar am fost și eu de mic și eram în stare să cred vrăjeala asta atunci, noroc că nu exista OF. Și nici măcar nu arată spectaculos, sunt tipe aici pe forum mai frumoase. Și aici sunt tipe cu onlyfans (dacă ai fantezia asta) da una nu mi-a cerut să mă "sub-ui" la ea sau pretenții de genul. Link spre comentariu
ElGuaje Reputație: 63 Postat Aprilie 28 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 28 Am avut eu match cu ea pe tinder,dar nu am concretizat nimic,cum a zis colegu mai sus a vrut sa ma abureasca cu OF,vrajeli etc,cred ca doar incearca sa stranga cat mai multi urmaritori pentru OF. Link spre comentariu
Mihai2209 Reputație: 279 Postat Aprilie 28 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Aprilie 28 Acum 3 ore, borselino a spus: Ea zicea ca trebuie sa te abonezi pe of si discutati acolo… cat a platit prietenul tau? Nu a platit nimic, a facut si clip cu ea in care ii facea oral ea lui si el filma de sus, au facut si poza impreuna, mi-a aratat el, daca nu imi arata poza din camera de hotel nu il credeam, stiu ca spuna cu abonarea pe OF, dar daca tovarasul meu a dat de ea si a reusit eu zic ca este destul de real, poate ca nu face ea cu toti, dar daca reusesti sa vorbesti cu ea sigur vrea pana la urma Link spre comentariu
betrayer Reputație: 273 Postat Aprilie 28 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Aprilie 28 Pai si daca tovarasul tau a futut-o si s-au filmat si etc ...de ce nu il rogi pe el sa te puna in legatura cu ea? 1 Link spre comentariu
19casanova Reputație: 17 Postat Aprilie 28 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 28 1 oră în urmă, betrayer a spus: Pai si daca tovarasul tau a futut-o si s-au filmat si etc ...de ce nu il rogi pe el sa te puna in legatura cu ea? Da bravo 🤣💡💡 Link spre comentariu
Lucius_ Reputație: 27 Postat Aprilie 28 Telefon: 0732426924 Oras:Timisoara Telefon: 0732426924 Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 28 Vrăjeală ieftina sa te abonezi, am fost abonat, nici nu te baga in seamă doar mesaje automate pe onlyfans. M-am dezabonat instant nu se merita, doar vrăjeală ieftina. Link spre comentariu
HAMMERFALL Reputație: -1 Postat Aprilie 29 Partajează Postat Aprilie 29 14 hours ago, Lucius_ said: Vrăjeală ieftina sa te abonezi, am fost abonat, nici nu te baga in seamă doar mesaje automate pe onlyfans. M-am dezabonat instant nu se merita, doar vrăjeală ieftina. Confirm cele spuse de tine aici,e vrajeala ieftina sa faca lumea de bani,Si eu ca si tine m-am abonat la Only ei,noroc ca nu era mult,5 dolari,mi-a trimis un nr de telefon acolo 0726040924 care s-a activat in momentul abonarii la contul ei,inclusiv WhatsApp s-a activat tot atunci,si desi am sunato de nenumarate ori in zile si ore diferite telefonul suna,dar de raspuns nu mi-a raspuns niciodata. Aceiasi poveste si cu WhatsApp i-am scris de nenumarate ori si nici macar o data nu mi-a raspuns,iar in momentul in care abonamentul a expirat si nu l-am mai reinoit,automat si telefonul si WhatsApp-ul sau dezactivat automat. Efectiv este o escroaca facind ceea ce face.Nu va mai lasati pacaliti de ea. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29 Partajează Postat Aprilie 29 Deci e țeapă. Întrebarea e alta, daca există Alexandra Do-Re-Mi, oare e și vreo Roxana Fa-So-La-Si? 😁 Link spre comentariu
HAMMERFALL Reputație: -1 Postat Aprilie 29 Partajează Postat Aprilie 29 1 hour ago, Userkare said: Deci e țeapă. Întrebarea e alta, daca există Alexandra Do-Re-Mi, oare e și vreo Roxana Fa-So-La-Si? 😁 Da,e tapa clara. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29 Partajează Postat Aprilie 29 La 28.04.2024 la 13:38, Userkare a spus: Dacă e cu abonat pe OF și apoi mai vedem și de astea e clar prosteală. Din păcate fazele astea cu "subs" la care li se promite marea cu sarea încă merg... Lăbar am fost și eu de mic și eram în stare să cred vrăjeala asta atunci, noroc că nu exista OF. Și nici măcar nu arată spectaculos, sunt tipe aici pe forum mai frumoase. Și aici sunt tipe cu onlyfans (dacă ai fantezia asta) da una nu mi-a cerut să mă "sub-ui" la ea sau pretenții de genul. A mai slăbit s-a pus la dieta dar cum spun băieții sa fim sclaveți pe only no thanks. Link spre comentariu
borselino Reputație: 77 Postat Aprilie 29 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 29 On 4/28/2024 at 9:11 PM, Lucius_ said: Vrăjeală ieftina sa te abonezi, am fost abonat, nici nu te baga in seamă doar mesaje automate pe onlyfans. M-am dezabonat instant nu se merita, doar vrăjeală ieftina. Nu i-ai dat un tips acolo cand i-ai dat mesaj sa ii sara in ochi?😀 ma gandesc ca are sute de mesaje zilnic, mai ceva ca fetele de pe forum Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29 Partajează Postat Aprilie 29 Știam și eu una de asta cu OnlyFans și am încercat să o combin, dar pt sex se uită numai la subs ăia care baga mii de dolari în ea și întâi făcea câteva sesiuni pe webcam abia apoi daca îi plăcea masculul îl lua si live 😂 E incredibil cum aruncă lumea bani pe net la chestii de astea... Pizda virtuală frate? Sper sa rezolve AI si treaba asta în curând 😂 N-am reușit și nici n-am băgat bani, cu mii de dolari îmi iau un harem turcesc pt 1-2 ore 😁 Link spre comentariu
HAMMERFALL Reputație: -1 Postat Aprilie 30 Partajează Postat Aprilie 30 7 hours ago, Decius said: A mai slăbit s-a pus la dieta dar cum spun băieții sa fim sclaveți pe only no thanks. 👍👍 Link spre comentariu
Mihai2209 Reputație: 279 Postat Aprilie 30 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Aprilie 30 La 28.04.2024 la 18:10, betrayer a spus: Pai si daca tovarasul tau a futut-o si s-au filmat si etc ...de ce nu il rogi pe el sa te puna in legatura cu ea? Pentru ca sunt 2 ani de atunci si nu mai are acelasi nr de telefon, ca am incercat sa dau de ea prin acel nr, nici sa suni nu mai merge, are doar poza de profil cu ea si pe wapp ne arata ca are netul oprit din cauza ca nu mai are nr ala Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2 Partajează Postat Mai 2 Cautati Alexandra Doremi pe tiktok si o sa ii gasiti userul. Aceeasi prosteala ieftina si acolo. Si e nasoala rau. Butoi. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3 Partajează Postat Mai 3 Acum 2 ore, SelfEsteem a spus: Cautati Alexandra Doremi pe tiktok si o sa ii gasiti userul. Aceeasi prosteala ieftina si acolo. Si e nasoala rau. Butoi. M-am uitat acum pe TikTok 😂 Hai ca aspect fizic nu e chiar așa de rău, merge... Nu e nu știu ce frumusețe de întors capul pe stradă totuși. În schimb are o voce și o dicție... Pff nu! Oribil. Eu nu știu de voi dar la mine dacă tipa are o voce suavă mă excită și mai mult. Aici e total opusul, cand ar începe să vorbească mi-ar muri pula instant si nici smurdu nu ar mai putea să o scoale la loc 😁 Link spre comentariu
logix Reputație: 479 Postat Mai 3 Partajează Postat Mai 3 Nu știu dacă faceți referire la una sau aceași persoană dar este una care are cont pe Telegram, mai bagă din când în când anunțuri și pe Publi24 dar fără nr. de telefon se fute și suge pula prin parcări în București, eu i-am lăsat mesaj pe Publi24 și ma contactat ea, am fost cu mașina într-o parcare unde ma îndrumat ea, i-am dat o muie și un futai în parcarea respectivă, este pitică și un pic plinuță, dacă a ajuns prin Timișoara nu recomand, totul făcut mecanic nu excelează la niciun serviciu oralul mai mult labă decât supt pula, succes !!! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum