Amalia0809 Reputație: 739 Postat Aprilie 29, 2024 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Aprilie 29, 2024 2 3
flo99flo Reputație: -641 Postat Aprilie 29, 2024 Oras:-peste tot - Oras:-peste tot - Postat Aprilie 29, 2024 woow frumos funduleț ( dar și tu ) , ești în Brașov ? program ? zona?
Razvan0306 Reputație: 10 Postat Aprilie 29, 2024 Postat Aprilie 29, 2024 Bună întrebare și eu sunt interesat
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Aprilie 29, 2024 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Aprilie 29, 2024 ❗️ 1
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Aprilie 30, 2024 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Aprilie 30, 2024 . 1 1
Iuly0000 Reputație: 2 Postat Aprilie 30, 2024 Postat Aprilie 30, 2024 Am fost azi la Amalia, am făcut programarea de aseară,am optat pentru ea pentru că și-a început programul dimineață, 9.30. Am stat 1h,eu m-am simțit bine, atitudine ok, vorbăreață, fizic plăcut. Numai bine! 1
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Aprilie 30, 2024 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Aprilie 30, 2024 . 1
ottooo Reputație: 89 Postat Mai 2, 2024 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Mai 2, 2024 Salutare! Am fost ieri la domnișoara @Amalia0809 și pot să zic că mi-a plăcut vizita! Am stabilit ora întâlnirii pe WhatsApp, respectat de ambele părți. Am ajuns la locație ușor unde Amalia ma poftit înăuntru. După câteva vorbe m-am dus repede la baie pentru un duș scurt. Locația curată cu prosop, gel de duș, cu tot ce trebuie. Ieșind din baie am și trecut la acțiune cu un oral protejat cu tentative de deep, o senzație plăcută. Am trecut la un 69 foarte plăcut, păsărica ei fiind curată și "gustoasă". Continuat cu normal unde am schimbat câteva poziții ultima fiind capră ca de obicei, aici am și cedat și am finalizat în balonaș. Față/chip: 9.50 OP: 8 69: 9 NP: 9.5 Fund: 10 Cadou: 150RON, o finalizare Per total a fost o experiență plăcută și vă recomand să o vizitați! 1 1
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 2, 2024 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Mai 2, 2024 La 30.04.2024 la 11:22, Iuly0000 a spus: Am fost azi la Amalia, am făcut programarea de aseară,am optat pentru ea pentru că și-a început programul dimineață, 9.30. Am stat 1h,eu m-am simțit bine, atitudine ok, vorbăreață, fizic plăcut. Numai bine! Mulțumesc !! 😘🫶🏽🙈
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 2, 2024 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Mai 2, 2024 Acum 5 ore, ottooo a spus: Salutare! Am fost ieri la domnișoara @Amalia0809 și pot să zic că mi-a plăcut vizita! Am stabilit ora întâlnirii pe WhatsApp, respectat de ambele părți. Am ajuns la locație ușor unde Amalia ma poftit înăuntru. După câteva vorbe m-am dus repede la baie pentru un duș scurt. Locația curată cu prosop, gel de duș, cu tot ce trebuie. Ieșind din baie am și trecut la acțiune cu un oral protejat cu tentative de deep, o senzație plăcută. Am trecut la un 69 foarte plăcut, păsărica ei fiind curată și "gustoasă". Continuat cu normal unde am schimbat câteva poziții ultima fiind capră ca de obicei, aici am și cedat și am finalizat în balonaș. Față/chip: 9.50 OP: 8 69: 9 NP: 9.5 Fund: 10 Cadou: 150RON, o finalizare Per total a fost o experiență plăcută și vă recomand să o vizitați! Mulțumesc !! 😘🫶🏽🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2024 Postat Mai 4, 2024 Salutare pacatosilor! Am bifat si posesoare topicului. Nu am fost foarte convins cand am facut programarea pe whatsapp. Pozele pe care le-a postat nu o avantajeaza, iar lipsa recenziilor nici atat. M-am inarmat cu o cutie de ciocolata si m-am prezentat la locatie: Cartier Coresi, str. Tudor Arghezi 21. M-a intampinat zambind, o domnisoara bruneta, cu parul aranjat haios, cu doua codite in forma de coc gen scolarita., imbracata cu un top alb si o fustita neagra. Prima impresie foarte buna. Am fost invitat in bucatarie, acolo unde am socializat cateva minute la o tigara si un pahar de apa. Isteata fata, mi-a placut conversatia pe care am avut-o, venita de pe meleaguri straine, acolo unde a practicat aceasta meserie, brasovul fiind primul oras unde a ales sa activeze. Am facut un refresh si am revenit in dormitor la “locul de joaca”. A inceput cu un oral neprotejat, unul dintre cele mai bune din cariera mea, umed, semi deep, fara deranj gen dintisori. As putea sa jur ca face genul de oral care pe multi clienti ii termina pana sa mai ajunga la pasarica. Am cerut un balonas si am trecut la un LOT. In momentul in care s-a urcat pe mine am observat ca domnisoara poseda niste labii generoase. Am ramas impresionat si le-am admirat cum pendulau pe madularul meu imbracandu-l ca o mantie. Miscarile destul de fast, ceva schimbari de ritm, cert este ca nu am apucat sa mai schimbam pozitia si am capitulat. Dus, inca o tigara, doua trei vorbe si ne-am luat ramas bun. Cadou 150 lei pentru 35 min DTD. Eu o sa revin pentru ca am capitulat inainte de a o explora complet. Voua v-o recomand, mai ales celor care sunt fan oral. Se pricepe fata. Dixit.
fireball Reputație: 274 Postat Mai 6, 2024 Postat Mai 6, 2024 curios de ultimele poze ale ei am decis sa merg sambata inainte de paste....stabilit pe whatsapp ,raspuns rapid si hop am fost prezent la ora stabilita in fata blocului locatia destul de cunoscuta (coresi) ,bloc nou,n ai ce sa i reprosezi ca aspect... baia chiar echipata cu de toate,prosop,chiar si deodorant pentru barbati ea este putin creola,mi a placut mult aspectul fetei,e la fel de simpatica ca si bianca naturala doar ca nu are ochii verzi/albastri la corp ,fund bun,tatele sunt mici,m a excitat mult ca am bagat mana pe sub body ul alb lasat pe ea oralul bun,nu mari artificii,o suge apasat,fara deep,se simte ok la normal am pus o capra unde se vede f bine pasa ,are labiile mari dar nu e larga ,chiar e super ok ca dimensiune.... la capra se vede si se simte superb cum se muleaza labiile pe soldat,zici ca eram 2 piese care se potriveau.... fiind statut am capitulat dupa cateva minute,mi a ramas putin timp si pentru dus la pretul asta(150lei) actiunea este corecta,se conformeaza cu dorintele clientului in limita serviciilor si al bunului simt... aspectul parului cu coditele alea face toata treaba mai excitanta,daca stiti desenele cu puka,e de acolo este de bifat cel putin o data pentru palmares 1 1
fireball Reputație: 274 Postat Mai 6, 2024 Postat Mai 6, 2024 apropo,de ce nu mai sunt pozele,eu nu le mai vad
Babuinu89 Reputație: 318 Postat Mai 7, 2024 Oras:Unde vreau eu Oras:Unde vreau eu Postat Mai 7, 2024 Acum 7 ore, fireball a spus: apropo,de ce nu mai sunt pozele,eu nu le mai vad Au fost șterse😬
legendarul Reputație: 128 Postat Mai 12, 2024 Oras:miami Oras:miami Postat Mai 12, 2024 Se poate sa ne detaliezi serviciile tale si niste poze ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum