Sari la conținut

0726007365

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Daca si raspundea la telefon...poate. Am renuntat dupa doua incercari si am cautat zari mai calde.

Postat
La 03.05.2024 la 10:43, chkgenius a spus:

stai linistit...e urata rau...si ca servicii praf....grija mare pe cine chemati acasa :)

Eu am.fost la ea pat este buna strâmtă oralul îl face adânc nu am avut problemele cu ea nu comentează dacă o ți mult într-o poziție 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
21 hours ago, Adi699 said:

Eu am.fost la ea pat este buna strâmtă oralul îl face adânc nu am avut problemele cu ea nu comentează dacă o ți mult într-o poziție 

nu face oral neprotejat,deasupra nu sta ca o doare...ceva e dubios...poate cu tine se comporta altfel... 

Postat
Acum 23 ore, chkgenius a spus:

nu face oral neprotejat,deasupra nu sta ca o doare...ceva e dubios...poate cu tine se comporta altfel... 

Depinde cum îi vb eu nu am avut probleme cu ea ma jur pe ce am mai scump ma doare n pix ca nu ma crezi sau nu ,mi e mi a făcut oralul destul de adânc și umed și mi a zis când am trecut la acțiune ca sunt destul de curat daia mi a supto fără, și am.tinuto deasupra cam mult și nu a comentat nimic ,depinde cum iai vorbit și de igiena ta de atunci probabil.ca ai luat-o pe colega ei

• Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat
14 hours ago, Adi699 said:

Depinde cum îi vb eu nu am avut probleme cu ea ma jur pe ce am mai scump ma doare n pix ca nu ma crezi sau nu ,mi e mi a făcut oralul destul de adânc și umed și mi a zis când am trecut la acțiune ca sunt destul de curat daia mi a supto fără, și am.tinuto deasupra cam mult și nu a comentat nimic ,depinde cum iai vorbit și de igiena ta de atunci probabil.ca ai luat-o pe colega ei

nup :) si credema nu e problema de igiena sau altele...pur si simplu a zis ca ea nu face,din curiozitate i-am dat mesaj de pe alt numaru si acelasi raspuns....deci nu stiu de ce dar cam miroase a recenzie falsa pe aci . :) spor la indus baietii in eroare! 

Postat
Acum 7 ore, chkgenius a spus:

nup :) si credema nu e problema de igiena sau altele...pur si simplu a zis ca ea nu face,din curiozitate i-am dat mesaj de pe alt numaru si acelasi raspuns....deci nu stiu de ce dar cam miroase a recenzie falsa pe aci . :) spor la indus baietii in eroare! 

Crezi ce vrei bere fix asta nu am ce face sa I fac reclama 

• Minus 2

Postat
La 07.05.2024 la 19:21, Adi699 a spus:

Crezi ce vrei bere fix asta nu am ce face sa I fac reclama 

Își face mendrele din nou pe publi 0793499736

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...