magic01 Reputație: 10 Postat Aprilie 30 Oras:arad Oras:arad Postat Aprilie 30 Salut,intr o zi am vazut doua gagici faine minioane la adresa eminescu 71 acuma nu stiu sigur daca presteaza ceva,stie cineva ceva detalii? 🤣
Albert9921 Reputație: 1 Postat Mai 1 Postat Mai 1 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-bella-vida/fhd3424h49377i2d25h8926d24h8gdg8.html 1
UnderArmour Reputație: 86 Postat Mai 3 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 3 Am scris o recenzie la topic masaj erotic, nu mai repet aici, dar personal nu recomand! Daca vrei o laba tristă la 200 de lei, go ahead. Daca vrei sa o atingi mai scoți vreo 150, la fel și dacă vrei să bagi botul la veveriță. N-am întrebat de mai mult, n-am avut curaj...mă gândesc că prețul era pe măsură, deși fata nu merita 100 de lei.
patratzel86 Reputație: 0 Postat Septembrie 2 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 2 Pentru calitatea masajului nu recomand, dar fetele de acolo sunt beton, că atitudine, mai puțin matroana lor, care a făcut botic că am mers cu alta fata și i-am rămas ei dator. Dacă mergeți, întrebați de Anastasia, 22 ani, veveriță mișto, dar cam nevorbareata fata.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum