Sari la conținut

Masaj 0757684711

Postări Recomandate

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Salut,intr o zi am vazut doua gagici faine minioane la adresa eminescu 71 acuma nu stiu sigur daca presteaza ceva,stie cineva ceva detalii? 🤣

• cleopatra01 a schimbat titlul în Masaj 0757684711
  • Oras:Arad
Postat

Am scris o recenzie la topic masaj erotic, nu mai repet aici, dar personal nu recomand! Daca vrei o laba tristă la 200 de lei, go ahead. Daca vrei sa o atingi mai scoți vreo 150, la fel și dacă vrei să bagi botul la veveriță. N-am întrebat de mai mult, n-am avut curaj...mă gândesc că prețul era pe măsură, deși fata nu merita 100 de lei.

Postat

Pentru calitatea masajului nu recomand, dar fetele de acolo sunt beton, că atitudine, mai puțin matroana lor, care a făcut botic că am mers cu alta fata și i-am rămas ei dator. Dacă mergeți, întrebați de Anastasia, 22 ani, veveriță mișto, dar cam nevorbareata fata.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salut, am zis sa dau totusi RETROACTIV o lauda la ceea ce a insemnat maseoza ANA de la Bella Vida .... O fata dulce, furmusica, cu bun simt, dar care daca stiai cum sa o iei devenea o persoana calda, chiar vorbareata. Imi parea o fata buna, mi-a atras atentia ca avea tatuate data nasterii mamicutei si taticutului ei pe ea..... Eu cand ma duc la saloane de masaj sunt TURBO JET de nevi .... initial Ana a fost rezervata dar dupa ce a vazut ca ne putem simti bine impreuna e devenit o fetita dulce, si nu in ultimul rand FEMININA. CIOCANUL e comandat de creierul posesorului nu de mana care il stimuleaza si ANA stia chestia asta ... poti sa dai la manivela pana maine faci doar muschi si atat si devii mai masculina, tu ca femeie si barbatii fug de tine ca de draci .... ANA nu era asa, era dulce, draguta, feminina 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.