Sari la conținut

Stefania noua in oras 0791469658

gicu69

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut, eu am fost la ea la un masaj cu finalizare orala, face oral de vis

• Minus 1
Postat

Eu am fost in Sibiu la ea, vad că acum e la Târgu-Mures, are pielea tare, fund bombat, este fata din poze

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:cluj-mures
Postat

Nimeni?nu prea are recenzii nici la sibiu....

Postat

Eu am fost la ea la Sibiu, azi ajung cu munca in Târgu-Mureș și o sa trec pe la ea, o sa las recenzie

• Oras:Not found
Postat

Hey,

Am fost eu la domnișoara Ștefania și mi-am creat cont sa las o recenzie, este o domnișoară cu pielea fina cu un zâmbet frumos , am optat pentru 1 ora și am avut parte de un răsfăț fain, a început cu un masaj de relaxare și apoi cu un oral adânc cu finalizare orala in 5 minute. Mi-am făcut programare cu 1 ora înainte și m-a așteptat, când am intrat a dat telefonul pe silence

The Best blowjob

• Like 2
Postat

e vecina mea, nu sta deloc, unu după altu, o sa vorbesc cu ea poate ne facem colege ♥️🥰😍😘

Postat

Ar fii super, chiar mi-ar place un trio cu amândouă, tu ești bruneta sau blonda ? 

• Oras:Maros
  • Oras:Maros
Postat
Acum 11 ore, danasexy a spus:

e vecina mea, nu sta deloc, unu după altu, o sa vorbesc cu ea poate ne facem colege ♥️🥰😍😘

esti si tu in Tg-Mures?

• Oras:Tg Mures
Postat
Acum 23 ore, gianimatei a spus:

Hey,

Am fost eu la domnișoara Ștefania și mi-am creat cont sa las o recenzie, este o domnișoară cu pielea fina cu un zâmbet frumos , am optat pentru 1 ora și am avut parte de un răsfăț fain, a început cu un masaj de relaxare și apoi cu un oral adânc cu finalizare orala in 5 minute. Mi-am făcut programare cu 1 ora înainte și m-a așteptat, când am intrat a dat telefonul pe silence

The Best blowjob

Cum a decurs masajul?

Preti?

Postat
Chiar acum, zoligabi69 a spus:

Cum a decurs masajul?

Preti?

A decurs bine, știe să facă masaj, am platit 300 lei pentru o ora și a fost și cu sex și oral cu finalizare orala cu limbute pe la oua

• Like 1
Postat

Aceleasi recenzii,as merge si eu la un masaj cu oral dar ceva ma retine nici un coleg cu vechime nu scrie nimic....

Postat

Da am sunat și eu și mi-a spus că se muta și îmi dă mesaj cu noua adresa

Postat

Am sunat-o din nou,  dar sa mutat în centru lângă Mc donalds, am zis pass.

Postat

Am sunat eu acum și mi-a spus că și-a luat la Maurer și mă anunță ea când sa mă duc la ea, are și o colega acum

Postat
Acum 31 minute, zoligabi69 a spus:

Am sunat-o din nou,  dar sa mutat în centru lângă Mc donalds, am zis pass.

Dacă cumva mergi poate scrii o recenzie,fiind un utilizator credil

Postat

Mă duc să probez și pe colega ei, aștept să mă anunțe când pot să mă duc la ea, este in Maurer

Postat

Am fost la colega ei și am intrat cu ea, este o fata înaltă și frumoasa foc, o sa ma duc data viitoare dinou și o sa intru cu amândouă 

• Oras:Mures
  • Oras:Mures
Postat

Salut. Pare dubios ca am facut cont acum am mai avut in trecut am fost plecat o perioada si nu mai am parola.

Am vizitat o pe Stefania la Maurer, nu este inalta, am intrebat o cati ani are a zis 29 si cred ca nu minte. A inceput cu un ON decent dar scurt as putea spune apoi Np misionar, apoi doggy unde m am simtit putin restrictionat pentru ca a zis sa nu dau tare. Am stat 15minute / 150 achitat. Singurul lucru “interesant” e ca are o pasarica stramta in rest fata e ok trageti voi concluziile.

Postat
Acum 9 ore, AutoI3 a spus:

Salut. Pare dubios ca am facut cont acum am mai avut in trecut am fost plecat o perioada si nu mai am parola.

Am vizitat o pe Stefania la Maurer, nu este inalta, am intrebat o cati ani are a zis 29 si cred ca nu minte. A inceput cu un ON decent dar scurt as putea spune apoi Np misionar, apoi doggy unde m am simtit putin restrictionat pentru ca a zis sa nu dau tare. Am stat 15minute / 150 achitat. Singurul lucru “interesant” e ca are o pasarica stramta in rest fata e ok trageti voi concluziile.

De colega spuneam că este înaltă, da Stefanya este strâmtă in păsărică..

Postat
Acum 10 ore, AutoI3 a spus:

Mie mi-a făcut masaj cu finalizare orala și mi-a făcut oral până la capăt, poate nu ai vrut tu să-ți facă oral până la final...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...