Sari la conținut

Candy 0724694090

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat
  La 03.03.2025 la 20:26, Hodin a spus:

Da, Cornele! E important să aibă toți dinții în gură că-mi moare pula dacă zâmbește și are gardul stricat în gură!! 
e important pentru ca arată ca are așa minim grijă de ea….

Vad ca unii ati fute toate ciungile, stirbele, doar să aibe gaura și puls, nu? 

Extinde  

Ești penibil rău...pai tu cauți femei perfecte la curve ba băiatule? Nici acasă nu ai ce cauți tu probabil sau tu ești perfect ești super bărbat 

Postat
  La 04.03.2025 la 9:13, acelas cornel a spus:

Ești penibil rău...pai tu cauți femei perfecte la curve ba băiatule? Nici acasă nu ai ce cauți tu probabil sau tu ești perfect ești super bărbat 

Extinde  

Tristule, nu ne mai da lectii de viata! Exista "curve" perfecte, aaa ca n-ai tu acces la ele, este altceva! Tu du-te la stirbe, ciunge si alte specimene... cat despre ce are unul si altul acasa, lasa asta in grija noastra, suntem mai capabili ca tine! 

Reputație: 97
  • Oras:România
Postat

Eu am fost la ea. E chiar ok ptr cine nu cauta slim sau mignione. Se implica in tot ce face, CIM a la long, cat vrei, etc. E adevarat ca pozele sunt putin filtrate dar cine nu face asta. Sa nu mai zic ca ptr 150 cu CIM included e chiar bine.

• Like 2
Reputație: 97
Postat
  La 04.03.2025 la 12:30, Pepe45 a spus:

Eu am fost la ea. E chiar ok ptr cine nu cauta slim sau mignione. Se implica in tot ce face, CIM a la long, cat vrei, etc. E adevarat ca pozele sunt putin filtrate dar cine nu face asta. Sa nu mai zic ca ptr 150 cu CIM included e chiar bine.

Extinde  

Oral a la long am vrut sa zic. Scuze....

Am uitat sa zic ca este f înaltă si destul de bine proportionata. All in all, pentru o experiență reușită merge vizitata din cand in cand.

Reputație: 105
Postat
  La 04.03.2025 la 9:13, acelas cornel a spus:

Extinde  

Asta-ți imaginezi tu perfecțiunea? Să aibă dinți în gură ? 
Nici nu vreau să-mi imaginez în ce fel de femei îți bagi tu cucul …. 
iti urez sănătate Cornel! 

• Haha 1
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Vizitat pe domnișoara Cleo după anunțul găsit pe publi.

Locatia este Blocul turn: Garsonieră micuță,  nu e cine știe ce fancy, dar e OK. Pune muzica bună de pe Youtube cred, să întrețină atmosfera.

Domnișoara e mai corpolentă, cu forme. Nu e ptr amatorii de slim-uri, dar eu le prefer ambele, fiecare are farmecu ei. Nu dau notă la aspect pt ca e subiectiv.

Sex oral buun, cu deep si finalizare orală.

La normal duce f. bine, orice pozitie. Nu comentează ca altele la orice faci tu... gen aia nu,  aia nu.  Cu alte cuvinte,  te lasă s.o  futi de toti banii 😅

Ca și tarife, confirm 150/300, tarife realiste și normale, ca pe forum vad ca toate au cu 100 mai mult, fără extra-uri... 

Prezență faină dpdv al meu și de revenit.

• Like 3

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare tuturor ,

in seara aceasta m-am programat pe WA la domnișoara , programare respectata de ambele părți. 
Ajuns la celebrul bloc turn , imi comunica ap , Et și urc , am găsit o garsoniera curata (abia ce ajunsese de câteva ore 😅) deci totul ok.Poftit înăuntru domnișoara dupa usa , ma întrebat politicos daca rămân , am zis da , am fumat o tigare , am băut o gura de Pepsi dupa care m-am cerut la baie pentru o igienizare , chiar daca veneam de la hotel (recomand tuturor).

Mi-a dat un prosopel , alea mari erau in mașina de spălat 🫣, întors in camera de lucru am inceput cu un FK timid (nu cred ca a fost chimia la cote înalte) am așezat-o pe pat unde a inceput un oral neprotejat mixat cu sex intre sâni , dupa care am întins-o pe pat misionar și dai pedale , i-am mai ridicat și picioarele pe umeri sa intre mai bine și pana la urma am finalizat glorios in balonas. 
Pentru mine a fost o experiența foarte ok cu o atitudine corecta din partea ei , o respecți te respecta. 
Garsoniera - 8 (greu cu parcare ziua , presupun) 

Domnisoara - 8 FK , vorbăreață și amabilă ( NU recomand doritorilor de SLIM) are 1.70/75-78kg 

Oral - 8 cu tentative multe de deep (next time cu finalizare )

Normal - 8 se implica e cu tine acolo , te trage in ea

GFE - 7 poate nu am fost nici eu ce trebuie , nu arunc totul la ea in curte 

Tarif - 150 / 300 unul corect zic eu 

Spor 

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...