Sari la conținut

Candy 0724694090

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat
Acum 12 ore, Hodin a spus:

Da, Cornele! E important să aibă toți dinții în gură că-mi moare pula dacă zâmbește și are gardul stricat în gură!! 
e important pentru ca arată ca are așa minim grijă de ea….

Vad ca unii ati fute toate ciungile, stirbele, doar să aibe gaura și puls, nu? 

Ești penibil rău...pai tu cauți femei perfecte la curve ba băiatule? Nici acasă nu ai ce cauți tu probabil sau tu ești perfect ești super bărbat 

Postat
Acum 33 minute, acelas cornel a spus:

Ești penibil rău...pai tu cauți femei perfecte la curve ba băiatule? Nici acasă nu ai ce cauți tu probabil sau tu ești perfect ești super bărbat 

Tristule, nu ne mai da lectii de viata! Exista "curve" perfecte, aaa ca n-ai tu acces la ele, este altceva! Tu du-te la stirbe, ciunge si alte specimene... cat despre ce are unul si altul acasa, lasa asta in grija noastra, suntem mai capabili ca tine! 

• Oras:România
Postat

Eu am fost la ea. E chiar ok ptr cine nu cauta slim sau mignione. Se implica in tot ce face, CIM a la long, cat vrei, etc. E adevarat ca pozele sunt putin filtrate dar cine nu face asta. Sa nu mai zic ca ptr 150 cu CIM included e chiar bine.

• Like 2
Postat
Acum 4 minute, Pepe45 a spus:

Eu am fost la ea. E chiar ok ptr cine nu cauta slim sau mignione. Se implica in tot ce face, CIM a la long, cat vrei, etc. E adevarat ca pozele sunt putin filtrate dar cine nu face asta. Sa nu mai zic ca ptr 150 cu CIM included e chiar bine.

Oral a la long am vrut sa zic. Scuze....

Am uitat sa zic ca este f înaltă si destul de bine proportionata. All in all, pentru o experiență reușită merge vizitata din cand in cand.

Postat
7 hours ago, acelas cornel said:

Asta-ți imaginezi tu perfecțiunea? Să aibă dinți în gură ? 
Nici nu vreau să-mi imaginez în ce fel de femei îți bagi tu cucul …. 
iti urez sănătate Cornel! 

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...