Sari la conținut

Iza 0734619174

Postări Recomandate

• Telefon: 07xxxxxxxx
  • Oras:Pește dă Top!
Postat

@nightstar oare nu e tot Iza aia, de avea poza cu hotelul in spate?? 

• Like 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 26 minute, sexart2019 a spus:

@nightstar oare nu e tot Iza aia, de avea poza cu hotelul in spate?? 

Nu cred, dacă spuneau colegii din TM că pozele sunt reale iar despre aspect că are sânii lăsați și e "urâtă" la față, deci nu este ea....oricum voiam să te întreb cum e fata, dacă ai fost la ea ? 🤣

• Haha 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Salutare. Am fost eu în seara asta până la ea cu gândul de a sta o finalizare. Nu am rămas. M-am gândit că recenziile negative din celălalte orașe sunt exagerate și că poate nu au făcut acei colegi click cu ea. Acum cred că ceilalți au standarde joase. Pozele nu au nicio treabă cu realitatea. Nu zic că n-or fi ale ei dar probabil că sunt făcute cu foarte mult timp în urmă. Eu nici nu îi dau 20. Mi se pare că are un corp specific de 40+. Pare că te topește. 

Mă bucur că n-am aruncat două sute pe geam. Seară faină! ✌️

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Nu am vzt dar la telefon mi se pare de o ciudățeniei rara😁

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am fost eu aseara la ea, la fata nu e o frumusete rara. Acum gusturile nu se discuta. E tanara nu batrana cum spune un coleg pe aici are in jur de 20 de ani garantat. Are fund misto, sanii micuti pielea fina nu e rea. Pasarica cu labiile maricele draguta curata. E naturala fara fite, nu m-a grabit absolut deloc am stat la povesti si tigari pe balcon.

actiunea in sine a fost buna, ON bun de un 9 cu deep super ok. NP doua pozitii LOT si misionar. Nu foloseste lubrifiant se umezeste natural. La normal un 8.

Se implica in act e acolo cu tine. Ii place si ei se vede.

halat 150. Spor

Postat
Acum 17 ore, Proclaimer a spus:

Salutare. Am fost eu în seara asta până la ea cu gândul de a sta o finalizare. Nu am rămas. M-am gândit că recenziile negative din celălalte orașe sunt exagerate și că poate nu au făcut acei colegi click cu ea. Acum cred că ceilalți au standarde joase. Pozele nu au nicio treabă cu realitatea. Nu zic că n-or fi ale ei dar probabil că sunt făcute cu foarte mult timp în urmă. Eu nici nu îi dau 20. Mi se pare că are un corp specific de 40+. Pare că te topește. 

Mă bucur că n-am aruncat două sute pe geam. Seară faină! ✌️

Boss, sigur ai fost la ea sau ai gresit anuntul?:laugh2

• Like 1

Postat

Am fost si eu pe la aceasta Iza, da e alta Iza, mister elucidat😄 Cand? Nici nu mai conteaza.

Intr-adevar pozele o ajuta putin, probabil din unghiuri favorabile, dar sunt 100% pozele ei, am verificat tatuajul de pe picior, alunita din spate etc. Fara erori de data asta:angel:
In realitate, e putin mai "netonifiata" si mai "uscata". Aspect facial, nu e vreo frumusete rara dar nici chiar asa de urata nu e, are muscatura pe invers, parca, si are gura mai mare, poate asta o strica putin vizual. O deranjeaza si la vorbit, din ce am vazut. Fundul e ok. Sanii sunt intr-adevar urati si extrem de lasati, arata ca dupa mai multe nasteri, nu inteleg de ce, ca doar e tanara... Si dupa spusele ei, doar din iarna sa apucat de meseria asta. I-a fost rusine, oarecum, sa isi dea jos sutienul.

Ca atitudine e foarte prietenoasa, tinde mult spre GFE, dar fara FK. Pentru o descoperire de pe Publi24, e mai mult decat ce trebuie. De la telefon am simtit ca e o fata ok, mi-a explicat niste chestii pe care eu le-am acceptat. Asa ca am stat o ora.

ON, bunicel, avand maxilarul mai mare a facut si deep, ce multe fete nu reusesc la mine, ca ma zgarie cu maselele, dezavantaj vizual dar avantaj "oral" 😂 A lins si oo-le. Intr-un cuvant, mai mult decat ok.

La normal, cum zicea si colegul, fara mofturi la schimbat pozitii, mi-a placut ca se umezeste natural si se simte bine inauntru, doar ca e pe modul mai soft/soft+, merge si la turatii putin mai mari, dar nu exact cum imi place mie. E la inceput de drum si mi se pare ca ii place ce face, dar mai are de invatat. Mai vedem cum evolueaza aici pe forum.

Igiena a fost ok, nu am simtit nimic suspect, dar tipic Publi24, sa "spalat" cu servetele umede, de fiecare data. Poate citeste si ea aici, si foloseste dusul...

Preturi, 150fin/300ora.

De revenit? A fost ok pentru o bifa, nu stiu mai mult, poate.

Note, cu ceva indulgenta fiindca are potential:

Aspect: 🤔 ii dam un 7
Atitudine: 9
ON: 8
NP: 8

• Like 7
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...