Shelly20000 Reputație: 57 Postat Mai 27 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 27 da e valid si pe whatsapp Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Mai 27 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 27 Acum 3 ore, Shelly20000 a spus: Vizitat Iasmina pentru varianta de cunoastere , 30 de minute,fiind atras de modul cum raspunde (textul denota bun simt, sinceritate si angajament); La partea de planificare a marcat corect toate campurile necesare: Dating Scheduling and Behaviour Easy to contact and communicate Respecting the date and hour of dating without delays The girl appearance should be as images The gift should be as discussed Good behaviour and attitude Proper aspect and hygiene Decent location Discretion privacy and normal safety Nivelul intalnirii este cel putin decent unde durata a fost nu numai respectatat dar si timpul a fost alocat exclusiv intalnirii. Evaluarea s-a realizat computerizat utilizand urmatorul program ce se salveaza in notepad++ cu extensia .html si ruleaza in browser. <!DOCTYPE html><html lang="en"><head> <meta charset="UTF-8"> <titl - Pastebin.com In final fata este recomandabila, fiindca serviciile sunt sigure si in curs de evolutie. 1 oră în urmă, Shelly20000 a spus: hai ca e bine fata are sanse bune in domeniu, putine candidate de pe diverse platforme trec partea de planificare (destul de selectiva, sub 20% rata de promovare) iar fata petrece intreaga durata cu clientul ; de fapt nivelul e decent plus foarte aproape pozitiv ceea ce e foarte foarte ok pt o incepatoare; in procesul de invatare al ei e si responsabilitatea clientului sa ii comunice modul cum trebuie sa decurga intalnirea; in alte locuri ai surprize nu tocmai placute inteleg ca trebuie a o las sa se mai coaca :-) ca e verde pe o parte preludiul acela de vis fara fk nu prea il pricep eu Link spre comentariu
bikerboy1980 Reputație: 946 Postat Mai 28 Oras:nicaieri si pretutindeni Oras:nicaieri si pretutindeni Partajează Postat Mai 28 Am vizitat și eu pe Yasmi in weekend în urma unei conversații pe WA. Foarte punctuală, întâlnirea respectată de ambele părți la minut.Ajuns in locație am fost întâmpinat de o fata frumoasa,cu bun simț și cum corp feciorelnic.Am fost servit cu un pahar de citro și am avut o mica conversație plăcută.Ne-am retras în dormitor (fiind proaspăt dusat)și am început să o explorez cm cu cm până am ajuns între coapsele ei unde din feedback-ul auditiv și limbajul trupului am înțeles că m-am descurcat onorabil.Am fost răsplătit cu un OP (alegerea mea)decent(mai trebuie sa învețe,e la început), apoi am continuat cu misionar, umeri craci, pe lateral,și terminat cu o mama iedului acompaniata de o priveliște superbă.Ce sa spun.....as pastra-o pt mine.....Dar trebuie sa și jurizam puțin: Op-8 Np-9 Atitudinea -10 Igiena -10 Halat-finut, albastru parcă (150) De revenit-eu DA In încheiere mulțumesc Yasmi și colegilor "SPOR LA JOACĂ " 3 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Acum 4 ore, bikerboy1980 a spus: Am vizitat și eu pe Yasmi in weekend în urma unei conversații pe WA. Foarte punctuală, întâlnirea respectată de ambele părți la minut.Ajuns in locație am fost întâmpinat de o fata frumoasa,cu bun simț și cum corp feciorelnic.Am fost servit cu un pahar de citro și am avut o mica conversație plăcută.Ne-am retras în dormitor (fiind proaspăt dusat)și am început să o explorez cm cu cm până am ajuns între coapsele ei unde din feedback-ul auditiv și limbajul trupului am înțeles că m-am descurcat onorabil.Am fost răsplătit cu un OP (alegerea mea)decent(mai trebuie sa învețe,e la început), apoi am continuat cu misionar, umeri craci, pe lateral,și terminat cu o mama iedului acompaniata de o priveliște superbă.Ce sa spun.....as pastra-o pt mine.....Dar trebuie sa și jurizam puțin: Op-8 Np-9 Atitudinea -10 Igiena -10 Halat-finut, albastru parcă (150) De revenit-eu DA In încheiere mulțumesc Yasmi și colegilor "SPOR LA JOACĂ " Te pup si te mai astept pe la mine dragule ❤️🤭 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 ✅ Disponibilă pentru programari pana la 00:00 ✅ Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 13943 Postat Mai 29 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Mai 29 Daca n-as sti carui fapt i se datoreaza, as spune ca am mancat ceva saptamana trecuta de mi-a mers bine de Vineri incoace. De ce? Pentru ca astazi am vizitat-o pe Yasmiina si a fost...tare bine. La fata am ajuns la insistentele prietenului meu @geo20, care aproape ca m-a obligat sa merg la ea. Du-te pentru ca seamana perfect cu febletea noastra... Si m-am dus. Programarea a decurs ...ceas pentru mine: am sunat, mi-a spus ca e libera si in 20 de minute eram la usa ei. Si da, a avut dreptate @geo20: Yasmiina e o fata foarte frumoasa si foarte naturala, atat ca aspect fizic cat si ca si atitudine. Dupa tigara de socializare si dusul de inceput, ne-am retras in dormitor unde mi-am testat din nou abilitatile: am desfacut sutienul fetei cu o singura mana(semn ca nu mi-am pierdut dexteritatea J). Dupa cativa pupici pe corp (desi asa mi-as fi dorit sa fie si pe gura, dar nu s-a putut) ne-am intins la orizontala. Cum am aflat ca fetei ii place sa i se faca oral, cu asta am si inceput. Insa din pacate, desi am fost foarte aproape de a o “rapune”, nu am reusit. Vinovat: EU. Pentru ca, virgula, contrar obiceiului meu, de data asta m-am dus nebarbierit. De doua zile ce-i drept, insa suficient incat sa o deranjez pe fata destul de mult incat sa fiu nevoit sa ma opresc. Scuze, Yasmiina, data viitoare nu o sa se mai intample! In cateva secunde am schimbat rolurile si a trecut fata la treaba. Oralul bun, nu spectaculos, insa suficient cat sa-mi intareasca partenerul de joaca si sa-l faca apt de a intra in teren. Acolo, in teren, lucrurile au stat cu totul altfel: o simti pe Yasmiina, si la randul ei te simte si ea, foarte bine. Finalizarea a venit destul de repede, dupa doar 5-6 minute. Si a fost una destul de intensa. La final, din nou la dus si la tigara de dupa. Ce-i drept, tigara de dupa, care au fost de fapt 2, le-am fumat cu acordul fetei, pentru ca timpul, virgula, alocat intalnirii noastre cam expirase. Amenda (150 de lei), am platit-o, asa cum fac de fiecare data la inceput, inainte de a intra la dus. Timp total petrecut: in jur de 45 de minute. Jurizare: locatie: 10 (nimic de obiectat, ai tot ce-ti trebuie) aspect general fata: 9,75 (mie mi-a placut tare mult de Yasmiina. Asta si pentru ca seamana foarte bine cu febletea mea (si a multora de pe forumul asta)...careia nu am sa-i dau numele pentru ca nu se face) igiena: 10 cu felicitari si stelute (igiena impecabila, nimic de reprosat) atitudine: 10 cu felicitari si stelute (fata e atat de deschisa la vorba incat nu are cum sa nu-ti placa de ea) oral (neprotejat): 9 (cum spuneam, nu are nimic care sa-l faca deosebit, insa a suficient de bun incat sa te tina tare. Iar faptul ca “ti-o suge” o fata atat de frumoasa precum Yasmiina, nu are cum sa nu fie placut ochiului ...si nu numai) normal (protejat): 9,5 (daca ar fi fost si cu sarut sau macar cu pupat ar fi fost 10. Asa, scadem o jumatate de punct) GFE: - (fiind fara sarut sau macar pupat, nu pot da nota. GFE=egal sarut in acceptiunea mea) raport calitate/pret: excelent – 150 de lei – (din punctul meu de vedere unul dintre cele mai bune (daca nu cel mai bun) raporturi (raport) calitate/pret din Timisoara la ora actuala) de recomandat: DA, cu toata increderea. Eu sigur voi mai trece pe la ea, nu de alta dar trebuie sa incerc si CIM-ul. P.S. As incerca eu si altceva, dar din pacate ...e inchis. J CIOCANE TARI SA AVETI! 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 Acum 1 oră, nellu2012 a spus: Daca n-as sti carui fapt i se datoreaza, as spune ca am mancat ceva saptamana trecuta de mi-a mers bine de Vineri incoace. De ce? Pentru ca astazi am vizitat-o pe Yasmiina si a fost...tare bine. La fata am ajuns la insistentele prietenului meu @geo20, care aproape ca m-a obligat sa merg la ea. Du-te pentru ca seamana perfect cu febletea noastra... Si m-am dus. Programarea a decurs ...ceas pentru mine: am sunat, mi-a spus ca e libera si in 20 de minute eram la usa ei. Si da, a avut dreptate @geo20: Yasmiina e o fata foarte frumoasa si foarte naturala, atat ca aspect fizic cat si ca si atitudine. Dupa tigara de socializare si dusul de inceput, ne-am retras in dormitor unde mi-am testat din nou abilitatile: am desfacut sutienul fetei cu o singura mana(semn ca nu mi-am pierdut dexteritatea J). Dupa cativa pupici pe corp (desi asa mi-as fi dorit sa fie si pe gura, dar nu s-a putut) ne-am intins la orizontala. Cum am aflat ca fetei ii place sa i se faca oral, cu asta am si inceput. Insa din pacate, desi am fost foarte aproape de a o “rapune”, nu am reusit. Vinovat: EU. Pentru ca, virgula, contrar obiceiului meu, de data asta m-am dus nebarbierit. De doua zile ce-i drept, insa suficient incat sa o deranjez pe fata destul de mult incat sa fiu nevoit sa ma opresc. Scuze, Yasmiina, data viitoare nu o sa se mai intample! In cateva secunde am schimbat rolurile si a trecut fata la treaba. Oralul bun, nu spectaculos, insa suficient cat sa-mi intareasca partenerul de joaca si sa-l faca apt de a intra in teren. Acolo, in teren, lucrurile au stat cu totul altfel: o simti pe Yasmiina, si la randul ei te simte si ea, foarte bine. Finalizarea a venit destul de repede, dupa doar 5-6 minute. Si a fost una destul de intensa. La final, din nou la dus si la tigara de dupa. Ce-i drept, tigara de dupa, care au fost de fapt 2, le-am fumat cu acordul fetei, pentru ca timpul, virgula, alocat intalnirii noastre cam expirase. Amenda (150 de lei), am platit-o, asa cum fac de fiecare data la inceput, inainte de a intra la dus. Timp total petrecut: in jur de 45 de minute. Jurizare: locatie: 10 (nimic de obiectat, ai tot ce-ti trebuie) aspect general fata: 9,75 (mie mi-a placut tare mult de Yasmiina. Asta si pentru ca seamana foarte bine cu febletea mea (si a multora de pe forumul asta)...careia nu am sa-i dau numele pentru ca nu se face) igiena: 10 cu felicitari si stelute (igiena impecabila, nimic de reprosat) atitudine: 10 cu felicitari si stelute (fata e atat de deschisa la vorba incat nu are cum sa nu-ti placa de ea) oral (neprotejat): 9 (cum spuneam, nu are nimic care sa-l faca deosebit, insa a suficient de bun incat sa te tina tare. Iar faptul ca “ti-o suge” o fata atat de frumoasa precum Yasmiina, nu are cum sa nu fie placut ochiului ...si nu numai) normal (protejat): 9,5 (daca ar fi fost si cu sarut sau macar cu pupat ar fi fost 10. Asa, scadem o jumatate de punct) GFE: - (fiind fara sarut sau macar pupat, nu pot da nota. GFE=egal sarut in acceptiunea mea) raport calitate/pret: excelent – 150 de lei – (din punctul meu de vedere unul dintre cele mai bune (daca nu cel mai bun) raporturi (raport) calitate/pret din Timisoara la ora actuala) de recomandat: DA, cu toata increderea. Eu sigur voi mai trece pe la ea, nu de alta dar trebuie sa incerc si CIM-ul. P.S. As incerca eu si altceva, dar din pacate ...e inchis. J CIOCANE TARI SA AVETI! Mi-a facut placere sa te cunosc si te mai astept pe la mine, te pup si multumesc pentru recenzia pozitiva ❤️💋 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Mai 30 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 30 Acum 9 ore, nellu2012 a spus: Daca n-as sti carui fapt i se datoreaza, as spune ca am mancat ceva saptamana trecuta de mi-a mers bine de Vineri incoace. De ce? Pentru ca astazi am vizitat-o pe Yasmiina si a fost...tare bine. La fata am ajuns la insistentele prietenului meu @geo20, care aproape ca m-a obligat sa merg la ea. Du-te pentru ca seamana perfect cu febletea noastra... Si m-am dus. Programarea a decurs ...ceas pentru mine: am sunat, mi-a spus ca e libera si in 20 de minute eram la usa ei. Si da, a avut dreptate @geo20: Yasmiina e o fata foarte frumoasa si foarte naturala, atat ca aspect fizic cat si ca si atitudine. Dupa tigara de socializare si dusul de inceput, ne-am retras in dormitor unde mi-am testat din nou abilitatile: am desfacut sutienul fetei cu o singura mana(semn ca nu mi-am pierdut dexteritatea J). Dupa cativa pupici pe corp (desi asa mi-as fi dorit sa fie si pe gura, dar nu s-a putut) ne-am intins la orizontala. Cum am aflat ca fetei ii place sa i se faca oral, cu asta am si inceput. Insa din pacate, desi am fost foarte aproape de a o “rapune”, nu am reusit. Vinovat: EU. Pentru ca, virgula, contrar obiceiului meu, de data asta m-am dus nebarbierit. De doua zile ce-i drept, insa suficient incat sa o deranjez pe fata destul de mult incat sa fiu nevoit sa ma opresc. Scuze, Yasmiina, data viitoare nu o sa se mai intample! In cateva secunde am schimbat rolurile si a trecut fata la treaba. Oralul bun, nu spectaculos, insa suficient cat sa-mi intareasca partenerul de joaca si sa-l faca apt de a intra in teren. Acolo, in teren, lucrurile au stat cu totul altfel: o simti pe Yasmiina, si la randul ei te simte si ea, foarte bine. Finalizarea a venit destul de repede, dupa doar 5-6 minute. Si a fost una destul de intensa. La final, din nou la dus si la tigara de dupa. Ce-i drept, tigara de dupa, care au fost de fapt 2, le-am fumat cu acordul fetei, pentru ca timpul, virgula, alocat intalnirii noastre cam expirase. Amenda (150 de lei), am platit-o, asa cum fac de fiecare data la inceput, inainte de a intra la dus. Timp total petrecut: in jur de 45 de minute. Jurizare: locatie: 10 (nimic de obiectat, ai tot ce-ti trebuie) aspect general fata: 9,75 (mie mi-a placut tare mult de Yasmiina. Asta si pentru ca seamana foarte bine cu febletea mea (si a multora de pe forumul asta)...careia nu am sa-i dau numele pentru ca nu se face) igiena: 10 cu felicitari si stelute (igiena impecabila, nimic de reprosat) atitudine: 10 cu felicitari si stelute (fata e atat de deschisa la vorba incat nu are cum sa nu-ti placa de ea) oral (neprotejat): 9 (cum spuneam, nu are nimic care sa-l faca deosebit, insa a suficient de bun incat sa te tina tare. Iar faptul ca “ti-o suge” o fata atat de frumoasa precum Yasmiina, nu are cum sa nu fie placut ochiului ...si nu numai) normal (protejat): 9,5 (daca ar fi fost si cu sarut sau macar cu pupat ar fi fost 10. Asa, scadem o jumatate de punct) GFE: - (fiind fara sarut sau macar pupat, nu pot da nota. GFE=egal sarut in acceptiunea mea) raport calitate/pret: excelent – 150 de lei – (din punctul meu de vedere unul dintre cele mai bune (daca nu cel mai bun) raporturi (raport) calitate/pret din Timisoara la ora actuala) de recomandat: DA, cu toata increderea. Eu sigur voi mai trece pe la ea, nu de alta dar trebuie sa incerc si CIM-ul. P.S. As incerca eu si altceva, dar din pacate ...e inchis. J CIOCANE TARI SA AVETI! bine ai revenit dar despre ce cim e vb ca ea face doar op ? seamana si la nume sau numa la aspect cu febletea multora ? Link spre comentariu
geo20 Reputație: 389 Postat Mai 30 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Mai 30 Acum 30 minute, tomson a spus: bine ai revenit dar despre ce cim e vb ca ea face doar op ? seamana si la nume sau numa la aspect cu febletea multora ? Îți răspund eu, și, și, cu vreo 4, 5 ani în urmă!!!! Yasmina face CIM, este extra! 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30 Partajează Postat Mai 30 Buna dimineața dragilor, astazi sunt disponibila pentru programari incepand cu ora 9:00💋 Link spre comentariu
M0ff0ss Reputație: 310 Postat Mai 30 Partajează Postat Mai 30 Acum 9 ore, geo20 a spus: Îți răspund eu, și, și, cu vreo 4, 5 ani în urmă!!!! Yasmina face CIM, este extra! E cel puțin forțată comparația (dacă nu chiar deplasată) din toate punctele de vedere! Chiar dacă are ON și CIM în meniu, titulara acestui Topic e departe de J.. cam cât e din Banat până-n Moldova 🙂 2 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3548 Postat Mai 30 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Mai 30 Eu am vrut să zic... Da' (parcă) mi-a fost rușine 😊☺️ 1 Link spre comentariu
geo20 Reputație: 389 Postat Mai 30 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Mai 30 Acum 6 minute, M0ff0ss a spus: E cel puțin forțată comparația (dacă nu chiar deplasată) din toate punctele de vedere! Chiar dacă are ON și CIM în meniu, titulara acestui Topic e departe de J.. cam cât e din Banat până-n Moldova 🙂 Mă refeream ca statură: înălțime, culoarea și lungimea părului, sâni, fund, chiar și păsărica, și spuneam cu 4, 5 ani în urmă! În fine, fiecare cu opina lui, dar Yasmina este o fată frumoasa și are tot ce îi trebuie, doar de puțină experiență mai are nevoie. Poate tu ai fost de mai multe ori la Yasmina, eu am fost doar odată, dar la J nici nu vreau să spun pentru că iarăși încep unii cu glumele proaste! O zi frumoasă iți doresc! 1 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Mai 30 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 30 Acum 2 ore, Cozonac77 a spus: Eu am vrut să zic... Da' (parcă) mi-a fost rușine 😊☺️ Acum 2 ore, M0ff0ss a spus: E cel puțin forțată comparația (dacă nu chiar deplasată) din toate punctele de vedere! Chiar dacă are ON și CIM în meniu, titulara acestui Topic e departe de J.. cam cât e din Banat până-n Moldova 🙂 au venit si 2 lingurite de sare care peste lingura de zahar a lu nelu zaharelu da fix adevarul merci la toti CUM GRANO SALIS 1 Link spre comentariu
geo20 Reputație: 389 Postat Mai 30 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Mai 30 Acum 3 ore, tomson a spus: au venit si 2 lingurite de sare care peste lingura de zahar a lu nelu zaharelu da fix adevarul merci la toti CUM GRANO SALIS Eu te apreciez mult și te consider printre cei mai importanți membrii de pe forum, dar nu mai fi răuț și lasă-l pa @nellu2012 cu gusturile și plăcerile lui! Eu și el suntem cam pe aceeași lungime de bandă și ne cam place același gen de fete, cu excepția că eu pun mult accent pe normal protejat (spun asta ca să nu mă cerți, și bine faci când observi că am greșit), iar el este mai fantezist, fiind fan al sărutului și alte cele, dar el merge frecvent la fete, doar săptămâna asta a fost la 5, eu la 4, dar recuperez în weekend pentru că el nu merge, și face omul recenzii la greu (și unii merg după recenziile lui și nu dau gres), iar fetele l-au ales clientul anului trecut, nu noi, și asta spune multe, respectiv că fetelor le este drag omul și felul lui de a fii. Eu zic să terminăm cu ironile și să ne ajutăm reciproc scriind recenzii și purtând discuții civilizate, prietenești, pentru că pe toți ne leagă viciul ăsta, și în fond îl facem pe o grămadă de bani. Sper să nu te superi că ți-am scris lucrurile astea și te asigur de întreaga mea considerație! O seară frumoasă iți doresc! 5 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Mai 30 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 30 Acum 4 ore, geo20 a spus: Eu te apreciez mult și te consider printre cei mai importanți membrii de pe forum, dar nu mai fi răuț și lasă-l pa @nellu2012 cu gusturile și plăcerile lui! Eu și el suntem cam pe aceeași lungime de bandă și ne cam place același gen de fete, cu excepția că eu pun mult accent pe normal protejat (spun asta ca să nu mă cerți, și bine faci când observi că am greșit), iar el este mai fantezist, fiind fan al sărutului și alte cele, dar el merge frecvent la fete, doar săptămâna asta a fost la 5, eu la 4, dar recuperez în weekend pentru că el nu merge, și face omul recenzii la greu (și unii merg după recenziile lui și nu dau gres), iar fetele l-au ales clientul anului trecut, nu noi, și asta spune multe, respectiv că fetelor le este drag omul și felul lui de a fii. Eu zic să terminăm cu ironile și să ne ajutăm reciproc scriind recenzii și purtând discuții civilizate, prietenești, pentru că pe toți ne leagă viciul ăsta, și în fond îl facem pe o grămadă de bani. Sper să nu te superi că ți-am scris lucrurile astea și te asigur de întreaga mea considerație! O seară frumoasă iți doresc! Da de ce zici tu ca is rautz nu pricep ? Eu il alint , pai uite cum il iau pe bulangiul de picon dc vrei sa vezi rautz :-) Desigur ca il inteleg si apreciez , ma bucur ca a revenit , ma si gandeam sper ca nu am vreo cauza cu s-a retras , dar inteleg ca nu. Si eu is cu fk si cuni , avem acelesi placeri doar ca eu ca incerc sa fiu neutru echilibrat in aprecieri iar el baga zahar in cafea cu lingura , asta nu e un secret si nu e nici o problema ca noi il stim si punem lingurita de sare obligatorie ca sa rezulte adevarul de care toti avem nevoie si pentru care ne aflam aici precum spui pentru a ne ajuta. Sigur ca avem nevoie de nelu ca merge la multe e de-al casei de al nostru e simpatic si experimentatinsa trebuie obligat conform renumitului dicton cum grano sali o lingurita uneori si 2 pentru a vedea situatia reala. 1 Link spre comentariu
Dragoshh23 Reputație: 0 Postat Mai 30 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 30 fii atent la fata asta , ea nu ține aceste întâlniri . imediat ce am ajuns la sala de operatie la ora convenita , ea nu mai răspundea la mesaje și nu mai răspundea la apeluri . Am așteptat 20 înainte de a pleca. Nu știu despre tine ,dar pentru mine este clar de evitat. Pot trimite chiar și pozele conversației pentru a dovedi. în orice caz evită-o pe această fată cu orice preț Link spre comentariu
Dragoshh23 Reputație: 0 Postat Mai 30 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 30 scuze pentru greselile de scriere (nu vorbesc romana) Link spre comentariu
borselino Reputație: 77 Postat Mai 30 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 30 37 minutes ago, Dragoshh23 said: fii atent la fata asta , ea nu ține aceste întâlniri . imediat ce am ajuns la sala de operatie la ora convenita , ea nu mai răspundea la mesaje și nu mai răspundea la apeluri . Am așteptat 20 înainte de a pleca. Nu știu despre tine ,dar pentru mine este clar de evitat. Pot trimite chiar și pozele conversației pentru a dovedi. în orice caz evită-o pe această fată cu orice preț Si nu ai gasit pe Rebreanu o fata sa te opereze? Sigur gaseai ceva in cel mai scurt timp😀 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31 Partajează Postat Mai 31 Din nefericire sunt nevoit să iau din solnița lui Tomson o linguriță de sare în cazul domnitei Yasmina.Frumoasa nimic de zis ,igiena ok,servicii acceptable dar la atitudine/comunicare maxim nota 6.M-am dus cu gândul că voi întâlni ceva woow flawless... Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Mai 31 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 31 Acum 12 ore, Dragoshh23 a spus: fii atent la fata asta , ea nu ține aceste întâlniri . imediat ce am ajuns la sala de operatie la ora convenita , ea nu mai răspundea la mesaje și nu mai răspundea la apeluri . Am așteptat 20 înainte de a pleca. Nu știu despre tine ,dar pentru mine este clar de evitat. Pot trimite chiar și pozele conversației pentru a dovedi. în orice caz evită-o pe această fată cu orice preț bine ca nu ti a taiat o :-) 1 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Mai 31 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 31 Acum 14 ore, Decius a spus: Din nefericire sunt nevoit să iau din solnița lui Tomson o linguriță de sare în cazul domnitei Yasmina.Frumoasa nimic de zis ,igiena ok,servicii acceptable dar la atitudine/comunicare maxim nota 6.M-am dus cu gândul că voi întâlni ceva woow flawless... Solnita lui Plinius cel Batran aduce putin cu mine dar sa dam eruditului roman ce i al lui si mai are una ce mi place : Nulla dies sine linea nici o zi fara rost , in care sa nu faci ceva util p.s. Cleo nu ne cearta ca si ei ii place nobilimea romana Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1 Partajează Postat Iunie 1 Heii dragii mei , disponibila pentru programari pana la ora 00 💋💋 Link spre comentariu
ALEX1_1 Reputație: 117 Postat Iunie 1 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 1 On 5/30/2024 at 1:30 PM, geo20 said: Mă refeream ca statură: înălțime, culoarea și lungimea părului, sâni, fund, chiar și păsărica, și spuneam cu 4, 5 ani în urmă! În fine, fiecare cu opina lui, dar Yasmina este o fată frumoasa și are tot ce îi trebuie, doar de puțină experiență mai are nevoie. Poate tu ai fost de mai multe ori la Yasmina, eu am fost doar odată, dar la J nici nu vreau să spun pentru că iarăși încep unii cu glumele proaste! O zi frumoasă iți doresc! Cine este J? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum