Sari la conținut

MisstressAl 0764745865

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare fratilor!

Ieri, am reusit s-o revizitez pe domnisoara @MisstressAl, initial am mers la fata pentru dominare (stati linistiti ca nu m-a penetrat, am fost doar pentru edging si femdom handjob)
Am vazut ca nu are topic deschis aici, chiar daca am vazut ca ofera si masaj. Puteti vedea cateva poze cu ea pe acea pagina de domninare:

"Pot fi tandră, erotică sau dură și sadică. 
Cadru intim. Singura in locatie. 
Lucrez DOAR pe baza de programare, la o ora stabilită de comun acord , care se confirma cu cel puțin o ora înainte . Cer și ofer seriozitate ! Îmi respect programările!

-masaj de relaxare/prostatic/erotic-dețin masa masaj
-diverse fetișuri

️300 ora/masaj cu finalizare prin tehnici

️200 ora/masaj relaxare

Extra: +100 Lei cunnilingus + facesitting" 

Sincer m-a facut foarte curios sa merg si doar pentru masaj, chiar daca prin postarile de pana acum si pozele puse, doar asigura o oarecare atatare dar care m-au convins ca merita vizitata.

Dupa ce am comunicat in prealabil prin sms (din nu stiu ce motiv nu foloseste whatsapp), am stabilit in aceiasi zi programarea si am ajuns la locatie, undeva pe o strada Mizil, in zona 1 Decembrie, destul de departe, recunosc.

Am ajuns la ora stabilita, am urcat, si am descoperit ca m-a asteptat in modul imaginat de catre mine, adica o tinuta sexy neagra de dantela.

Placut este cand vad o tipa bruneta cu parul lung, pana in 30 de ani, la cca 1.78m pe tocuri, draguta foc, dresuri negre cu banda, o costumatie erotica ce o avantajeaza, chiar a fost o surpriza placuta!

M-a poftit in camera, fata foarte dezinvolta si volubila, cu care am discutat putin si m-a invitat sa fac un dus scurt premergator masajului. Am primit un prosop extrem de curat, adica mai aveam putin si ma simteam ca la hote. Baia de altfel foarte curata, iar de data asta am observat o imbunatatire, aceea ca nu mai mirosea a umezeala peste tot in apartament, ci a fost mult mai aerisit.
Actiunea in sine a inceput cu un masaj executat soft pe spate, cu un masaj la fel de soft in zona inter-fesiera, foarte placut.

Fratilor, domnisoara are un cur, niste craci si niste sani naturali deliciosi de care nu am mai vazut de ceva vreme. Fara interventii, fata e foarte finuta, ar mai avea niste lucruri de imbunatatit, dar dac-o face, ii prevad un viitor stralucit.

Nu imi pot spune complet parerea mea legat de masaj in sine, deoarece sunt novice la capitolul asta,

doar ca eu m-am simtit foarte bine.. fata munceste mult, este exclusiv cu tine acolo, pune muzica, intretine atmosfera si se face placuta. 

Pentru cei doritori de facesitting, vreau sa spun ca il executa cu BRIO! Adica cand am ajuns la partea asta, efectiv m-a sufocat timp de 15 minute cu pizda ei buna, eu incercand acolo sa dau limbi si sa fie placut si pentru ea.

Notele mele sunt subiective, nu am termen de comparatie. E nevoie de mai multe review-uri pentru o evaluare mai concreta.
Actiunea : 8.5
Igiena : 10
Aspect : 9.5 (are labi mari la pasarica, pentru interesati)
GFE : 7.5
Aptitudini : 9

S-auzim de bine!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...