cactusjack7 Reputație: 0 Postat Mai 10, 2024 Postat Mai 10, 2024 Buna, prin zona Cluj-Napoca si imprejurimi unde pot gasi femei care presteaza servicii la strada? Am auzit de Calea Turzii insa zona pare goala. Multumesc
dorinel18' Reputație: 1244 Postat Mai 10, 2024 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Mai 10, 2024 La capătul străzii Traian Vuia, ieșirea din Cluj spre Dezmir, in zona Serviciului Vamal Cluj. https://maps.app.goo.gl/SJZPjFg1DbrxQkjh9
cactusjack7 Reputație: 0 Postat Mai 10, 2024 Autor Postat Mai 10, 2024 49 minutes ago, dorinel18' said: La capătul străzii Traian Vuia, ieșirea din Cluj spre Dezmir, in zona Serviciului Vamal Cluj. https://maps.app.goo.gl/SJZPjFg1DbrxQkjh9 Multumesc , este singura zona unde gasesc? In rest doar camera ?
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2841 Postat Mai 10, 2024 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Mai 10, 2024 Acum 32 minute, cactusjack7 a spus: Multumesc , este singura zona unde gasesc? In rest doar camera ? Nene, Clujul e oraș "de 5 stele" ... asa încât totul se desfășoară "discret" ... deci nu la strada ... ci în locații "de lux" ... cu prețul pe măsură. Later edit: dar în cel puțin 15% din cazuri, cele care anterior activau la strada ... le regăsești azi în locație "de lux" ... ca managerul știe ce face! 🤣🤣🤣 1
BondJames13 Reputație: 0 Postat Mai 11, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 11, 2024 Am văzut zilele astea un tiktok cu un șofer ce a oprit la o tipă ce era pe podul de la Sun din Grigorescu, mișto rău gagica, de atunci tot trec pe acolo dar n-am văzut-o niciodată. 😅 Și eu tot urmăresc de ceva vreme să marchez ceva la stradă, dar singurele pe care le-am văzut au fost cele de la intrare dinspre Apahida. Săptămâna trecută am trecut pe acolo, erau câteva chiar înainte de intrarea în Cluj, am și făcut dreapta pe lângă ele prefacându-mă că am greșit drumul, doar ca să le văd mai bine, dar nici una nu era nici măcar decentă. Am văzut în schimb acum vreo lună tot în zona aia, chiar la monument, o tipa care arăta bine, pantaloni de piele, cur bombat, aș fi oprit să o văd mai bine dar nu eram singur.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum