claudiu1980 Reputație: 144 Postat Iunie 20 Partajează Postat Iunie 20 Proaspăt ieșit din rai,e PERFECTA FATA!!! 1 1 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Iunie 20 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Iunie 20 De curios voi cum ati ajuns sa va faceti programare la ea? ca mi se pare ca e super busy Link spre comentariu
licor Reputație: 17 Postat Iunie 20 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 20 Acum 13 minute, kkmitz a spus: De curios voi cum ati ajuns sa va faceti programare la ea? ca mi se pare ca e super busy Tot încerc și eu fără succes Link spre comentariu
claudiu1980 Reputație: 144 Postat Iunie 20 Partajează Postat Iunie 20 Pe whatsup, vezi când poate și te pliezi,merita!!! 1 Link spre comentariu
bulanrobert Reputație: -4 Postat Iunie 20 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Iunie 20 On 5/11/2024 at 12:42 PM, Amalia10 said: Buna tuturor! Numele meu este Amalia și m am hotărât sa va fac o vizita scurta începând de luni. ☺️ Sunt o persoana care se mulează mai bine pe genul GFE(NU sunt potrivită pentru cei care caută PSE). Sunt o fire calma si pasionala, iar intalnirile cu mine imi doresc sa lase un sentiment frumos in urma. 🧸 Serviciile și prețurile sunt următoarele: 200 lei- 30 min (1 finalizare) Oral P/NP Sex doar protejat FK 69 Sărutări corporale Diferite pozitii 350 lei- 60 min (2 finalizări) Oral P/NP Sex doar protejat FK 69 Sărutări corporale Diferite pozitii Masaj de relaxare Extra CIM- 50 lei Nu fac anal❌ Selectez foarte atent cine imi calcă pragul, deoarece acesta este și respectul pe care îl am fata de mine. Cerintele mele sunt următoarele: Cadoul sa fie înmânat la începutul întâlnirii pentru a nu avea divergente după. Igiena impecabila- Nu accept sa fac ONP persoanelor neepilate total. Nu doresc sa simt mirosuri deranjante așa ca veți avea la dispoziție gel de dus și un prosop curat pe care le veți folosi înainte! NU accept persoane sub 30 de ani! Gusturile mele se îndreaptă mai mult către bărbații maturi. De asemenea, nu accept comportament brutal si nici hard sex pentru ca sunt total opusul acestor lucruri. Nu raspund mesajelor de genul: “Buna, ce faci?”, “Ești disponibilă?”, etc. Pentru a lua legatura cu mine îmi doresc sa primesc un mesaj pe whatsapp(poza de profil cu voi este un plus), in care sa îmi specificați vârsta, durata întâlnirii, cerintele pe care le aveți si intervalul de timp in care va pot raspunde înapoi. De asemenea, raspund si la apeluri telefonice(când sunt libera), sau SMS. Nu accept persoane cu mărimi mari!(sau injectate cu diverse substante). Va rog frumos sa va asumați faptul ca dacă totusi veniți, sexul va fi de proasta calitate deoarece mie îmi provoacă durere, in niciun caz placere acest aspect. Nu accept persoane sub influența alcoolului, drogurilor. Nu accept comportamentul nesimțit și lipsit de respect Recenzii despre mine puteți găsi pe topicul de Piatra Neamt Locația va fi in zona Dâmbul Rotund Programul de lucru: 09:00-21:00 In încheiere, îmi doresc sa ne respectam reciproc și sa avem întâlniri cât mai frumoase și speciale. Sa ne vedem cu bine luni! 🫶🤍 Bună dragă, sesiuni de footfetish accepți (dacă accepți poți pune o poză cu tălpile) Link spre comentariu
albahr Reputație: 7 Postat Iunie 20 Partajează Postat Iunie 20 Cred ca a intervenit ceva și e indisponibila. I-am lăsat mesaje de ieri, dar nu răspunde, ceea ce nu s-a întâmplat data trecuta când a mai fost. 😐 Link spre comentariu
tzepis Reputație: 194 Postat Iunie 20 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Partajează Postat Iunie 20 1 hour ago, albahr said: Cred ca a intervenit ceva și e indisponibila. I-am lăsat mesaje de ieri, dar nu răspunde, ceea ce nu s-a întâmplat data trecuta când a mai fost. 😐 ma cam indoiesc. eu m-am conversat cu domnuca fara probleme. 1 Link spre comentariu
Amalia10 Reputație: 204 Postat Iunie 21 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Autor Partajează Postat Iunie 21 ❗️Preiau programări pentru sâmbătă, duminica și luni❗️ Pupici🫶 1 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Iunie 21 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Iunie 21 Acum 19 minute, Amalia10 a spus: ❗️Preiau programări pentru sâmbătă, duminica și luni❗️ Pupici🫶 ar fi bine sa mai raspunzi din cand in cand pe whats app mai ales daca ti se comunica ca poti raspunde oricand 1 Link spre comentariu
Amalia10 Reputație: 204 Postat Iunie 24 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Autor Partajează Postat Iunie 24 ❗️Dragilor, a trebuit sa plec mai devreme astăzi! Îmi cer scuze celor care aveau programare! Sa ne vedem cu bine data viitoare🥰 ❗️INDISPONIBILĂ❗️ 1 Link spre comentariu
Huskar Reputație: 42 Postat Iunie 24 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Partajează Postat Iunie 24 Sper ca esti pe drum spre piatra. Te astept cu drag 😘 1 Link spre comentariu
HansGroeber Reputație: 41 Postat Septembrie 9 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Septembrie 9 Amalia, o vizita prin Cluj cand mai faci? 😘 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 La 09.09.2024 la 10:34, HansGroeber a spus: Amalia, o vizita prin Cluj cand mai faci? 😘 Intrebare de 10 puncte! Un raspuns de minus 5 puncte ar fi cand ne strangem mai multi sa o chemam. Link spre comentariu
HansGroeber Reputație: 41 Postat Octombrie 17 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Octombrie 17 Am vb cu ea pe WApp zicea ca anul acesta nu crede ca mai ajunge in Cluj. Daca nu ne- am adunat mai multi sa o chemam😞. Eu am fost foarte multumit de serviciile ei, o sa revin si cu un review. Am fost doar odata in vizita, am si intarziat putin deci eram mai in viteza si ma gandeam ca fac review dupa a doua vizita, doar ca nu am mai apucat. 1 Link spre comentariu
licor Reputație: 17 Postat Octombrie 17 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Octombrie 17 Acum 2 ore, HansGroeber a spus: Am vb cu ea pe WApp zicea ca anul acesta nu crede ca mai ajunge in Cluj. Daca nu ne- am adunat mai multi sa o chemam😞. Eu am fost foarte multumit de serviciile ei, o sa revin si cu un review. Am fost doar odata in vizita, am si intarziat putin deci eram mai in viteza si ma gandeam ca fac review dupa a doua vizita, doar ca nu am mai apucat. Acum de adunat sa o chemam nu știu ce sa zic, deși câte o reamintire de Cluj poate o vede ca un semn bun dar.. sa nu uitam, căci vorba ei "în orice oraș merge în România ori Europa face bani" și nu poți zice ca nu ar fi asa la cât de solocitata e. Poate ca va reveni, timpul ne va răspunde, favorabil sau nu. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum