Marius8558 Reputație: 4 Postat Mai 11, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 11, 2024 A încercat cineva păpușile astea ? Eu aș fi curios să încerc . https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/casa-de-papusi-realiste-experienta-noua/f25hd0d2307070i3di3gi9475f2e3646.html
lauren Reputație: 12 Postat Mai 11, 2024 Telefon: 0787278895 Oras:br Telefon: 0787278895 Oras:br Postat Mai 11, 2024 dar inaite sa incerci cred ca trebuie sa faci comanda și sa le cumperi colegu și cine știe cat costa o papușa cai facuta din silicon nai citit anunțul
lperro Reputație: 24 Postat Mai 11, 2024 Postat Mai 11, 2024 incepand de la 1.000Eur, nu stiu daca pretul este cu tot cu livrare, saiturile sunt externe, nu .ro. Ce as prefera din oferta lor nu se gaseste in sexshopurile din ro, asa ca renunt. Oricum, in scopul declarat al depopularii omenirii, femeilor li s-a bagat in cap sa foloseasca numai dildo-uri, iar barbatilor sa incerce Flesh-Light-uri sau alte alea, plus feminismul care dauneaza grav sanatatii mentale a populatiei... De parca nu era de ajuns, prozelitismul lgbtqia++ si cu vaccinurile astea noi... Plus familiile gay care au acum dreptul de a infia copii provenind din familii traditionale, daca ar fi fost dupa mine, as fi restrictionat aceste adoptii strict la copii proveniti din familii de gay, pentru ca lesbienele sunt capabile sa isi produca proprii urmasi. O sa disparem ca specie, daca nu ne intoarcem catre familia traditionala si ne continuam drumul catre o civilizatie sintetica Cu stima
pandispan85 Reputație: 85 Postat Mai 13, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2024 On 5/11/2024 at 8:09 PM, lperro said: incepand de la 1.000Eur, nu stiu daca pretul este cu tot cu livrare, saiturile sunt externe, nu .ro. Ce as prefera din oferta lor nu se gaseste in sexshopurile din ro, asa ca renunt. Oricum, in scopul declarat al depopularii omenirii, femeilor li s-a bagat in cap sa foloseasca numai dildo-uri, iar barbatilor sa incerce Flesh-Light-uri sau alte alea, plus feminismul care dauneaza grav sanatatii mentale a populatiei... De parca nu era de ajuns, prozelitismul lgbtqia++ si cu vaccinurile astea noi... Plus familiile gay care au acum dreptul de a infia copii provenind din familii traditionale, daca ar fi fost dupa mine, as fi restrictionat aceste adoptii strict la copii proveniti din familii de gay, pentru ca lesbienele sunt capabile sa isi produca proprii urmasi. O sa disparem ca specie, daca nu ne intoarcem catre familia traditionala si ne continuam drumul catre o civilizatie sintetica Cu stima Intru totul de acord cu tine! Cu actuala legislație, in 10 ani scade natalitatea,unde bărbat cu bărbat se căsătorește,adopta un copil,copilul ăla la maturitate,ce orientare crezi că va avea și câte și mai câte.ai detaliat elegant și ai atins mai multe puncte,însă un lucru e clar, omenirea cunoaște o alta cale,și nu cred că e cea potrivită.
xAlexx2 Reputație: 47 Postat Mai 13, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 13, 2024 salut, păpușile zici că sunt reale, anal normal Oral doar că e nasol că trebuie să faci tu tot locația Strada pietății bl a 9 am optat pentru 30 de min care au fost 100 lei, daca vrei să știi cum arată și chestii intrii 2 minute le vezi și apoi daca vrei sa ramai lași banii in seif chiar sunt ok păpușile 1
Marius8558 Reputație: 4 Postat Mai 14, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Mai 14, 2024 Acum 17 ore, xAlexx2 a spus: salut, păpușile zici că sunt reale, anal normal Oral doar că e nasol că trebuie să faci tu tot locația Strada pietății bl a 9 am optat pentru 30 de min care au fost 100 lei, daca vrei să știi cum arată și chestii intrii 2 minute le vezi și apoi daca vrei sa ramai lași banii in seif chiar sunt ok păpușile Da! chiar am fost și eu aseară tot stăteam pe gânduri dar spre surprinderea mea m-a lăsat plăcut surprins , toată procedura e super tare nu te intalnesti cu nimeni ți se dă un cod de acces ești singur în locație locația curată ai și filme xxx și păpușile sunt chiar woaw întrec multe fake’ uri care găsim pe sit e chiar booomba și stai și tot timpul mă mai întorc sigur !
pandispan85 Reputație: 85 Postat Mai 14, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2024 Oare sunt singurul care crede că ultimele comentarii provin de la administratorii sau proprietarii afacerii,🤔🤔 Cont nou deschis,comentarii doua la număr etc. 1
Marius8558 Reputație: 4 Postat Mai 14, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Mai 14, 2024 Acum 2 ore, pandispan85 a spus: Oare sunt singurul care crede că ultimele comentarii provin de la administratorii sau proprietarii afacerii,🤔🤔 Cont nou deschis,comentarii doua la număr etc. Nu știu cine e domnul dar știu cine sunt eu , și dacă te uiți mai bine eu am deschis topingul ca vroiam să știu dacă a mai fost cineva sa aflu o părere ,legat ca e contul nou da! Nu puteam să deschid topingu’l fără cont….
ionut_699 Reputație: 0 Postat Mai 15, 2024 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 15, 2024 Si totusi cei care ati fost , nu ati spus de camera de filmat de la intrare si nustiu de ce cred ca totusi tin sa cred ca si inantru este camera (acel bec cu lumini colorate am vazut pe net ca este defapt camera spion) la fel si intrarea in scare destul de greoaie , lasi bani intro cutie astepti un cod , toti oameni din fata scari te privesc ,destul de stanjenitor Cat despre papusa destul de uzata
Marius8558 Reputație: 4 Postat Mai 15, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Mai 15, 2024 Oricum eu m-am simțit safe ! Ținând cont ca ești singur în locație și nu te întâlnești cu nimeni , cat despre cutia de la scară e ca și cum ai închiria un ap regim hotelier ,
Marius8558 Reputație: 4 Postat Mai 15, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Mai 15, 2024 Acum 5 ore, ionut_699 a spus: Si totusi cei care ati fost , nu ati spus de camera de filmat de la intrare si nustiu de ce cred ca totusi tin sa cred ca si inantru este camera (acel bec cu lumini colorate am vazut pe net ca este defapt camera spion) la fel si intrarea in scare destul de greoaie , lasi bani intro cutie astepti un cod , toti oameni din fata scari te privesc ,destul de stanjenitor Cat despre papusa destul de uzata Cameră de la intrare am întrebat și eu și e în exterior ținând cont ca ești singur în locație e pentru siguranța locației și mi s-a spus să nu se intre mai mult decât persoana care plătește și pt siguranța locației gen să nu pleci cu păpușa bănuiesc sau cu altceva, cat despre becul care se rotește e pentru ambient dar eu l-am deșurubat și l-am scos din uz, și eu m-am uitat și sincer nu am sesizat nimic suspect data viitoare mă duc cu un detector😂😂😂 da sunt convins ca locația e profi nu cred ca și-ar sabota-o, aaa și app camera e sus la intrare în exterior nu te vezi la față adică se observa ca e strict pentru siguranța locației!
manuchaos Reputație: 0 Postat Mai 15, 2024 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Mai 15, 2024 1 oră în urmă, Marius8558 a spus: Cameră de la intrare am întrebat și eu și e în exterior ținând cont ca ești singur în locație e pentru siguranța locației și mi s-a spus să nu se intre mai mult decât persoana care plătește și pt siguranța locației gen să nu pleci cu păpușa bănuiesc sau cu altceva, cat despre becul care se rotește e pentru ambient dar eu l-am deșurubat și l-am scos din uz, și eu m-am uitat și sincer nu am sesizat nimic suspect data viitoare mă duc cu un detector😂😂😂 da sunt convins ca locația e profi nu cred ca și-ar sabota-o, aaa și app camera e sus la intrare în exterior nu te vezi la față adică se observa ca e strict pentru siguranța locației! Man ne ai albit la k. oaie cu papusile tale.asta e ai facut o investitie proasta-:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 1
pandispan85 Reputație: 85 Postat Mai 17, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2024 On 5/15/2024 at 12:40 PM, Marius8558 said: Cameră de la intrare am întrebat și eu și e în exterior ținând cont ca ești singur în locație e pentru siguranța locației și mi s-a spus sătre mai mult decât persoana care plătește și pt siguranța locației gen să nu pleci cu păpușa bănuiesc sau cu altceva, cat despre becul care se rotește e pentru ambient dar eu l-am deșurubat și l-am scos din uz, și eu m-am uitat și sincer nu am sesizat nimic suspect data viitoare mă duc cu un detector😂😂😂 Sper că "data viitoare"sa nu existe😂, ce naiba mă,e plin Publi de naturale,și tu alegi plastic. Și filmat pe deasupra,sa râdă de tine administratorii 😉 1
Elviradoll24 Reputație: 1 Postat Mai 18, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 18, 2024 Acum 23 ore, pandispan85 a spus: Sper că "data viitoare"sa nu existe😂, ce naiba mă,e plin Publi de naturale,și tu alegi plastic. Și filmat pe deasupra,sa râdă de tine administratorii 😉 Salut tuturor, În calitate de proprietară al Casa Elvira, aș dori să clarific și să liniștesc toate îngrijorările recente legate de supravegherea clienților noștri. Confidențialitatea și intimitatea clienților sunt priorități esențiale pentru noi. Aș vrea să explic în detaliu cum funcționează serviciul nostru și să subliniez angajamentul nostru ferm față de protejarea intimității clienților. Procesul de Acces și Intimitate: Sosirea și Plată: La sosire, clienții plătesc la seiful scării pentru timpul dorit. După plata, primesc cheia pentru a accesa intrarea principală. Cod Unic de Acces: După ce intră în clădire, clientul primește prin WhatsApp un cod unic de acces pentru camera privată. Acest cod este generat special pentru fiecare vizită, asigurând astfel o securitate maximă și intimitate deplină. Camere Private și Luminile Ambientale: Camerele noastre private sunt dotate cu tot ce este necesar pentru confortul clienților. Luminile colorate care se învârt în camere sunt strict pentru a crea o atmosferă plăcută și relaxantă. Aceste lumini nu sunt camere de supraveghere și nu sunt folosite pentru a spiona clienții. Angajamentul nostru față de Confidențialitate: Nicio Supraveghere în Camerele Private: În camerele private, nu există camere de supraveghere. Intimitatea clienților este protejată în totalitate. Am investit foarte mult în facilități și păpuși de înaltă calitate pentru a asigura o experiență cât mai plăcută și confortabilă. Supravegherea pentru Siguranța Generală: Camerele de supraveghere sunt plasate doar în exteriorul clădirii și în zonele comune pentru a asigura siguranța generală a locației. Aceste măsuri sunt luate pentru a proteja atât clienții, cât și personalul nostru. Aspecte Legale și Riscuri: Legalitate și Risc: Supravegherea clienților în spațiile private ar fi nu doar neetică, ci și ilegală. Riscul implicat în astfel de acțiuni ar fi enorm, inclusiv riscul de a face închisoare. Este absolut inacceptabil și împotriva valorilor noastre să ne asumăm asemenea riscuri. Orice zvonuri care sugerează altceva sunt complet false și nefondate. Vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare pentru a proteja intimitatea și confortul clienților noștri. Confidențialitatea este un pilon fundamental al serviciilor noastre, iar angajamentul nostru față de clienți este neclintit. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că alegeți Casa Elvira!”
deepy10 Reputație: 1 Postat Mai 19, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 19, 2024 La 18.05.2024 la 11:30, Elviradoll24 a spus: Salut tuturor, În calitate de proprietară al Casa Elvira, aș dori să clarific și să liniștesc toate îngrijorările recente legate de supravegherea clienților noștri. Confidențialitatea și intimitatea clienților sunt priorități esențiale pentru noi. Aș vrea să explic în detaliu cum funcționează serviciul nostru și să subliniez angajamentul nostru ferm față de protejarea intimității clienților. Procesul de Acces și Intimitate: Sosirea și Plată: La sosire, clienții plătesc la seiful scării pentru timpul dorit. După plata, primesc cheia pentru a accesa intrarea principală. Cod Unic de Acces: După ce intră în clădire, clientul primește prin WhatsApp un cod unic de acces pentru camera privată. Acest cod este generat special pentru fiecare vizită, asigurând astfel o securitate maximă și intimitate deplină. Camere Private și Luminile Ambientale: Camerele noastre private sunt dotate cu tot ce este necesar pentru confortul clienților. Luminile colorate care se învârt în camere sunt strict pentru a crea o atmosferă plăcută și relaxantă. Aceste lumini nu sunt camere de supraveghere și nu sunt folosite pentru a spiona clienții. Angajamentul nostru față de Confidențialitate: Nicio Supraveghere în Camerele Private: În camerele private, nu există camere de supraveghere. Intimitatea clienților este protejată în totalitate. Am investit foarte mult în facilități și păpuși de înaltă calitate pentru a asigura o experiență cât mai plăcută și confortabilă. Supravegherea pentru Siguranța Generală: Camerele de supraveghere sunt plasate doar în exteriorul clădirii și în zonele comune pentru a asigura siguranța generală a locației. Aceste măsuri sunt luate pentru a proteja atât clienții, cât și personalul nostru. Aspecte Legale și Riscuri: Legalitate și Risc: Supravegherea clienților în spațiile private ar fi nu doar neetică, ci și ilegală. Riscul implicat în astfel de acțiuni ar fi enorm, inclusiv riscul de a face închisoare. Este absolut inacceptabil și împotriva valorilor noastre să ne asumăm asemenea riscuri. Orice zvonuri care sugerează altceva sunt complet false și nefondate. Vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare pentru a proteja intimitatea și confortul clienților noștri. Confidențialitatea este un pilon fundamental al serviciilor noastre, iar angajamentul nostru față de clienți este neclintit. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că alegeți Casa Elvira!” Salutare aveți mai multe păpuși sau doar una singură? Atașați și câteva poze aici pe topic dacă se poate!
Elviradoll24 Reputație: 1 Postat Mai 19, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 19, 2024 Acum 6 ore, deepy10 a spus: Salutare aveți mai multe păpuși sau doar una singură? Atașați și câteva poze aici pe topic dacă se poate! Scrieți pe watap la nr (0753) 453 524 și acolo vă vom oferi toate detaliile și procedurile de acces la locație !
Elviradoll24 Reputație: 1 Postat Iunie 11, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iunie 11, 2024 La 19.05.2024 la 14:42, deepy10 a spus: Salutare aveți mai multe păpuși sau doar una singură? Atașați și câteva poze aici pe topic dacă se poate! La 19.05.2024 la 14:42, deepy10 a spus: Salutare aveți mai multe păpuși sau doar una singură? Atașați și câteva poze aici pe topic dacă se poate! http://Www.elviradollhouse.com
SecaPatron Reputație: 2 Postat Iunie 20, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iunie 20, 2024 Salutare am zis sa incerc sa vad care e treaba totul e super safe ai un cod la scara si pe usa in locatie ai lubrifiant si prezervative.Papusile sunt de calitate super zici ca sunt reale singura chestie e ca trebuie sa faci tu totul singur in rest recomand e o experiență interesantă mai ales ca cica o sa aduca si ochelari vr
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum