Sari la conținut

Claudia❤️💋 0726807189 💋 Centru

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bună Claudia! 

Sper că stai mai mult timp pe la noi. 

Ne-ar face plăcere să ne mai delectăm cu câteva poze de-ale tale. 

• ClaudiaAQ a schimbat titlul în Claudia❤️💋 0726807189 💋 Centru
  • Telefon: 0726807189
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 hour ago, JeanVal said:

Bună Claudia! 

Sper că stai mai mult timp pe la noi. 

Ne-ar face plăcere să ne mai delectăm cu câteva poze de-ale tale. 

Încerc sa stau mai mult 🥰

B612_20240909_200538_926.jpg

• Inimioara 7
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 3 ore, ClaudiaAQ a spus:

Încerc sa stau mai mult 🥰

B612_20240909_200538_926.jpg

Claudia ești decupată din revistă 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

🤗Disponibila 🤗

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bună, Claudia!

Săptămâna viitoare mai ești disponibilă în București? Mulțumesc. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Heyy💋💋sunt disponibila în zona Piata Romana💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

B612_20240724_205130_470.jpg.3bb5f23f9fa3c7ecff5a1e8c0e86ae37.jpg

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragilor 🥰🥰🥰

Am revenit in București, zona Piata Romana 🤩

Imi era dor de voi😇🥰🥰🥰

Va astept cu mare drag. 

Am numar de telefon nou 

❣️❣️❣️❣️ 0726807189 20241021_191109.jpg.b9e517147f898fd9e05c430abe211b9c.jpg❣️❣️❣️❣️❣️

• Inimioara 9
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

🥰Bună! 😇

Ma numesc Claudia, am 25 de ani. Sunt o fire extrovertita, cu pofta de viata, cu experienta și cu dorința de a experimenta lucruri noi.

Sunt o fire sociabila, nu te vei plictisi alaturi de mine. 🙂

Igiena este prioritara ! Cer si ofer❤️💋

Ma găsești în zona Romana- sector 1

Serviciile mele sunt:

Oral (protejat/neprotejat)

Normal(doar protejat)

Anal(doar protejat)-in functie de dimensiunea ta 🍆

Masaj de relaxare 🤭

Footfetish 

Uro

69

Dominare (detalii in privat)

Fantezii (în limitele bunului simt si a aptitudinilor mele😅)

❤️ 0726807189 ❤️

❤️Fac și deplasari la hotel sau domiciliu (în functie de distanta)

300 lei finalizarea/ 500 lei ora🤑🤑

20250429_185145.jpg

• Like 3
  • Inimioara 12
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bunăăăă❣️

Sunt disponibila incepand cu ora 21 30

Pupiici 🥰🥰

Postat
La 29.04.2025 la 20:18, ClaudiaAQ a spus:

🥰Bună! 😇

Ma numesc Claudia, am 25 de ani. Sunt o fire extrovertita, cu pofta de viata, cu experienta și cu dorința de a experimenta lucruri noi.

Sunt o fire sociabila, nu te vei plictisi alaturi de mine. 🙂

Igiena este prioritara ! Cer si ofer❤️💋

Ma găsești în zona Romana- sector 1

Serviciile mele sunt:

Oral (protejat/neprotejat)

Normal(doar protejat)

Anal(doar protejat)-in functie de dimensiunea ta 🍆

Masaj de relaxare 🤭

Footfetish 

Uro

69

Dominare (detalii in privat)

Fantezii (în limitele bunului simt si a aptitudinilor mele😅)

❤️ 0726807189 ❤️

❤️Fac și deplasari la hotel sau domiciliu (în functie de distanta)

300 lei finalizarea/ 500 lei ora🤑🤑

20250429_185145.jpg

@ClaudiaAQsanii sunt naturali sau siliconati?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 hour ago, alexanderr22 said:

@ClaudiaAQsanii sunt naturali sau siliconati?

Sunt siliconati ❣️ 

Reputație: 218
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

❣️️ Astazi NU fac programari😁

Distracție plăcută 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna ! Am revenit 😍

Ma gasiti pe soseaua Stefan cel Mare pana la ora 1:00

Maine incepand cu ora 14.00 🥰🥰

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

😋 Disponibila!

20241021_191800.jpg.0668af36ae47392bc6c5d9f45f5e16be.jpg

• Like 2
  • Inimioara 8
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hey😘

Sunt disponibila in Piata Romana incepand cu ora 21.

Pupici

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

🥰 Disponibila pentru programari 💓💋💋

20250506_180136.jpg

• Like 1
  • Inimioara 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila 🤗

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila astazi si maine pentru voi 💋🥰

Zona Piata Universității 😊

• Membru Premium
Reputație: 2525
  • Oras:-20.625676, 166.305804
  • Oras:-20.625676, 166.305804
Postat

Din nefericire, Claudia este încă un exemplu al faptului că prețul ridicat nu înseamnă întotdeauna calitate superioară sau o gamă completă de servicii, așa cum am descoperit pe pielea mea.

Contact◆◆◆◆◆◆◇

Fluid, exceptând o mică problemă de programare pentru că a existat o anumită eroare de sincronizare a timpului, dar totul s-a rezolvat în cele din urmă. O comunicare mai bună ar fi putut preveni deranjul, dar astfel de lucruri se mai întâmplă. Când ne-am întâlnit în final, ea m-a primit fără întârziere.

Locație◆◆◆◆◆

Convenabilă în zona Piața Romană lângă stația de metrou. Dezavantajul e că parcarea poate fi greu de găsit în apropiere. Interfonul nu funcționează și veți fi pescuit de ea.

Studioul este spațios, curat și cochet, intri într-un living care are o atmosferă primitoare - canapea comfy și un coffee table de unde poți servi ceva, ce e conectat direct cu dormitorul unde patul este decent, iar baia din colțul din dreapta era impecabilă, cu o cabină de duș solidă echipată cu toate esențialele, prosoapele sunt un pic mici, dar absorbante, iar apa de gură lipsea.

Domnișoara

• Chip◆◆◆◆◇◇◇
    Nu am fost dat pe spate de înfățișarea ei. Are totuși niște trăsături drăguțe și rotunjite pe margini, cu o urmă de grăsime și bărbie dublă. Sunt destul de sigur că a avut niște intervenții la buzele alea. Părul îi este un superb brunet închis și foarte lung, ce îl avea strâns într-o codiță care-i atârna până la fund.
  • Corp◆◆◆◆◇◇◇
    Pozele nu o reprezintă pe deplin. În persoană, are mai multe forme decât ai crede, având o siluetă în jurul a 60kg și o înălțime de maxim 1.70m. Are puțină șunculiță în jurul abdomenului și câteva vergeturi pe picioare și pe fundul XL. Sânii ei sunt destul de impresionanți și, deși nu sunt sigur dacă sunt siliconați sau nu, pentru mine arătau autentici fiindcă sunt moi și plăcuți la atingere. Se îngrijește de sine - unghiile erau perfecte, atât la mâini cât și la picioare, iar pielea era netedă ca mătasea. Așadar, are niște imperfecțiuni, însă e o femeie potrivită pentru cei care vor să aibă ce să apuce.
  • Atitudine◆◆◆◆◆◆
    Are un aer super chill și calm, abordabilă, poți vorbi cu ea lejer despre lucruri obișnuite, însă e genul profi și preferă să "let's get down to business". Totuși, mi-aș fi dorit să fie mai implicată în timpul preludiului - îmi permite să fac ce vreau eu, îi place să fie atinsă, dar ea nu oferă nimic înapoi.

Am mai observat că e foarte mândră de ea, poate chiar prea mândră? Nu vreau să bag mâna în foc să spun că este narcisistă sau altceva, dar e nițel vizibil acest aspect.

Deși nu m-a grăbit afară pe ușă sau ceva asemănător, am putut remarca din limbajul ei corporal că era pregătită să-mi spună că e timpul să-mi strâng catrafusele să plec ca ea să se pregătească pentru următorul client.

Oral◆◆◆◆◇◇

Nimic extraordinar sau ceva de genul, însă relativ bunicel. Are niște cunoștințe de bază, știind cum să mă excite cu anumite mișcări ale buzelor. Am încercat s-o "conving" să înghită mai mult penis, dar nu a mers decât până cam la jumate așa. A folosit mâinile destul de mult, mai obosește, aia e. Partea bună este că nu încetează suptul până când zici tu că e suficient.

Normal Protejat◆◆◆◆◆◇◇

E prezentă și implicată, în special în doggy - îmi dădea la fel de mult pe cât îi dădeam eu pedală. Menținea contactul vizual atât în misionar, cât și în LOT, câteva atingeri mai light din când în când, dar folosește lubrifiant cam multicel, diminuând semnificativ din strânsoarea ei naturală. Oricum, m-am simțit suficient de confortabil pentru a scoate sperma în prezervativ.

Impresia Finală◆◆◆◆◇◇◇

Concluzia mea este că nu merită la 300/500, mai ales că mi-a respins propunerea de a face anal și ar fi fost frumos din partea ei dacă mi-ar fi oferit o anumită rambursare pentru asta, că eu n-aveam de unde să știu că suntem incompatibili. Sau poate ar trebui să aibă analul ca extra și să reducă prețul de bază la 150/300, ca oamenii să știe mai exact ce primesc și este mai în concordanță cu ceea ce oferă ea de fapt. Practic simt că am plătit prea mult pentru ce am primit.

◆ = "Excepțional" ◆ = "OK"

⬖◆ = "Așa și așa"

⬖◆ = "Mediocru"     ◆ = "Restanță"

• Like 9
  • Mersi 2
  • Trist 1

saulord.gif.44c6f5c5856d5aa0be097eabbadd67dd.gif

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
33 minutes ago, ZombiuShogun said:

Din nefericire, Claudia este încă un exemplu al faptului că prețul ridicat nu înseamnă întotdeauna calitate superioară sau o gamă completă de servicii, așa cum am descoperit pe pielea mea.

Contact◆◆◆◆◆◆◇

Fluid, exceptând o mică problemă de programare pentru că a existat o anumită eroare de sincronizare a timpului, dar totul s-a rezolvat în cele din urmă. O comunicare mai bună ar fi putut preveni deranjul, dar astfel de lucruri se mai întâmplă. Când ne-am întâlnit în final, ea m-a primit fără întârziere.

Locație◆◆◆◆◆

Convenabilă în zona Piața Romană lângă stația de metrou. Dezavantajul e că parcarea poate fi greu de găsit în apropiere. Interfonul nu funcționează și veți fi pescuit de ea.

Studioul este spațios, curat și cochet, intri într-un living care are o atmosferă primitoare - canapea comfy și un coffee table de unde poți servi ceva, ce e conectat direct cu dormitorul unde patul este decent, iar baia din colțul din dreapta era impecabilă, cu o cabină de duș solidă echipată cu toate esențialele, prosoapele sunt un pic mici, dar absorbante, iar apa de gură lipsea.

Domnișoara

• Chip◆◆◆◆◇◇◇
    Nu am fost dat pe spate de înfățișarea ei. Are totuși niște trăsături drăguțe și rotunjite pe margini, cu o urmă de grăsime și bărbie dublă. Sunt destul de sigur că a avut niște intervenții la buzele alea. Părul îi este un superb brunet închis și foarte lung, ce îl avea strâns într-o codiță care-i atârna până la fund.
  • Corp◆◆◆◆◇◇◇
    Pozele nu o reprezintă pe deplin. În persoană, are mai multe forme decât ai crede, având o siluetă în jurul a 60kg și o înălțime de maxim 1.70m. Are puțină șunculiță în jurul abdomenului și câteva vergeturi pe picioare și pe fundul XL. Sânii ei sunt destul de impresionanți și, deși nu sunt sigur dacă sunt siliconați sau nu, pentru mine arătau autentici fiindcă sunt moi și plăcuți la atingere. Se îngrijește de sine - unghiile erau perfecte, atât la mâini cât și la picioare, iar pielea era netedă ca mătasea. Așadar, are niște imperfecțiuni, însă e o femeie potrivită pentru cei care vor să aibă ce să apuce.
  • Atitudine◆◆◆◆◆◆
    Are un aer super chill și calm, abordabilă, poți vorbi cu ea lejer despre lucruri obișnuite, însă e genul profi și preferă să "let's get down to business". Totuși, mi-aș fi dorit să fie mai implicată în timpul preludiului - îmi permite să fac ce vreau eu, îi place să fie atinsă, dar ea nu oferă nimic înapoi.

Am mai observat că e foarte mândră de ea, poate chiar prea mândră? Nu vreau să bag mâna în foc să spun că este narcisistă sau altceva, dar e nițel vizibil acest aspect.

Deși nu m-a grăbit afară pe ușă sau ceva asemănător, am putut remarca din limbajul ei corporal că era pregătită să-mi spună că e timpul să-mi strâng catrafusele să plec ca ea să se pregătească pentru următorul client.

Oral◆◆◆◆◇◇

Nimic extraordinar sau ceva de genul, însă relativ bunicel. Are niște cunoștințe de bază, știind cum să mă excite cu anumite mișcări ale buzelor. Am încercat s-o "conving" să înghită mai mult penis, dar nu a mers decât până cam la jumate așa. A folosit mâinile destul de mult, mai obosește, aia e. Partea bună este că nu încetează suptul până când zici tu că e suficient.

Normal Protejat◆◆◆◆◆◇◇

E prezentă și implicată, în special în doggy - îmi dădea la fel de mult pe cât îi dădeam eu pedală. Menținea contactul vizual atât în misionar, cât și în LOT, câteva atingeri mai light din când în când, dar folosește lubrifiant cam multicel, diminuând semnificativ din strânsoarea ei naturală. Oricum, m-am simțit suficient de confortabil pentru a scoate sperma în prezervativ.

Impresia Finală◆◆◆◆◇◇◇

Concluzia mea este că nu merită la 300/500, mai ales că mi-a respins propunerea de a face anal și ar fi fost frumos din partea ei dacă mi-ar fi oferit o anumită rambursare pentru asta, că eu n-aveam de unde să știu că suntem incompatibili. Sau poate ar trebui să aibă analul ca extra și să reducă prețul de bază la 150/300, ca oamenii să știe mai exact ce primesc și este mai în concordanță cu ceea ce oferă ea de fapt. Practic simt că am plătit prea mult pentru ce am primit.

◆ = "Excepțional" ◆ = "OK"

⬖◆ = "Așa și așa"

⬖◆ = "Mediocru"     ◆ = "Restanță"

Iti mulțumesc 😊

• Membru Premium
Reputație: 12025
  • Oras:under the earth
Postat
Acum 4 ore, ZombiuShogun a spus:

Urat e ca nici nu specifica in anunț ce dimensiuni accepta la anal si ii convine sa lase așa in aer si sa se folosească de asta ca sa atragă clienții.

Vad ca ai spus si de poze ca nu prea reprezintă realitatea… păcat pentru ca in poze pare chiar gagicuta buna motiv pentru care am comunicat cu ea si mi-am făcut o părere nu tocmai extraordinara.

Daca ma întrebai inainte in PM despre ea nu stiu dacă mai făceai vizita 🤷🏻‍♂️

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
20 minutes ago, Subteranaa said:

Urat e ca nici nu specifica in anunț ce dimensiuni accepta la anal si ii convine sa lase așa in aer si sa se folosească de asta ca sa atragă clienții.

Vad ca ai spus si de poze ca nu prea reprezintă realitatea… păcat pentru ca in poze pare chiar gagicuta buna motiv pentru care am comunicat cu ea si mi-am făcut o părere nu tocmai extraordinara.

Daca ma întrebai inainte in PM despre ea nu stiu dacă mai făceai vizita 🤷🏻‍♂️

Anal fac cu maxim 17 cm, grosimea o discutam pe whatsapp (uneori cer si poze), tocmai ca sa nu existe discuții. 

Pozele recente sunt facute in ultima saptamana 😇

• Like 1
  • Minus 2
  • Membru Premium
Reputație: 12025
Postat
Acum 4 ore, ClaudiaAQ a spus:

Anal fac cu maxim 17 cm, grosimea o discutam pe whatsapp (uneori cer si poze), tocmai ca sa nu existe discuții. 

Si nu ar fi mai ok sa le scrii aici in oferta ca sa nu mai pierzi timpul pe whatsapp plus ca nu toti întreabă acolo si pot apărea nemultumiri in locație? 

• Like 1

• Oras:Traveling
  • Oras:Traveling
Postat
6 hours ago, ClaudiaAQ said:

Nu cred ca stie ce inseamna 17 cm. A Mai zis un aca o am de 21 si nici aia nu e. 

Ps media romaniei e 12 cm  alea care vedeti 17 nu ati vazut una de 17 cm vreodata

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...