Sari la conținut

0743331679 Ranya

Postări Recomandate

• Oras:Buzău
Postat

Dacă nu o confund eu a mai fost la noi....avea servicii ok doar ca am spus pas ca ptr ceva în plus accepta și fără.....a avut locație pe Bălcescu pe lângă prefectura

• Oras:Romania
Postat

Salutare la futăcioși!

Chiar săptămână trecută am vrut să încerc fata.Am sunat mi-a comunicat locația mai sus amintită de un alt utilizator(eu de obicei nu spun in comentarii locația doar dacă e ok sau nu,nu-mi place sa dau altfel de detalii) . Preț 150 nr. cu 300 ora,sincer nu-mi aduc aminte daca era inclus si anal in prețul ăsta DAR nu mi-a plăcut ce fel a comunicat a fost ceva ce nu m-a atras asa ca am zis PAS.

Daca alti colegi au fost ne pot spune mai multe...

Spor să aveți!!!

Postat
5 minutes ago, little_fucker said:

Salutare la futăcioși!

Chiar săptămână trecută am vrut să încerc fata.Am sunat mi-a comunicat locația mai sus amintită de un alt utilizator(eu de obicei nu spun in comentarii locația doar dacă e ok sau nu,nu-mi place sa dau altfel de detalii) . Preț 150 nr. cu 300 ora,sincer nu-mi aduc aminte daca era inclus si anal in prețul ăsta DAR nu mi-a plăcut ce fel a comunicat a fost ceva ce nu m-a atras asa ca am zis PAS.

Daca alti colegi au fost ne pot spune mai multe...

Spor să aveți!!!

Mai astepta opinii, poate este cineva care chiar a fost la ea.

Postat

Acum vad ca s-a mutat pe ploiesti, am apucat doar sa vorbesc cu ea, 150 numarul cu oral protejat, 200 cu oral neprotejat si 300 ora. Plus drumul la ploiesti fara o recenzie macar nu stiu daca se merita.

Postat
1 oră în urmă, seniorsenior a spus:

Mai astepta opinii, poate este cineva care chiar a fost la ea.

Am specificat la final -dacă cineva a fost poate ne poate spune mai multe....

• Membru Premium
  • Oras:Galati
Postat

Deci nimeni nu isi aminteste nimic :lol: Are 2 ani de cand se invarte prin zona , uneori mai zboara in vest Arad-Timisoara-Cluj cateva luni apoi revine iar pe est Ploiesti-Buzau-Galati  :lol: 

https://ibb.co/56BbC87
 https://ibb.co/CPj0ST2

Mai are un topic si pe Arad, si acolo sunt niste poze, ce  e drept mai retusate 

https://nimfomane.com/forum/topic/209412-daria-0726429534/

daca totusi isi aminteste cineva ceva de ea ramanem recunoscatori ... :lol:

• Like 1

Postat

Nu vreau sa dau hate la  ce ai vrut tu aici sa faci doar ca ne poți explica mai clar ce ai vrut sa zici ??ca mie îmi pare a postare de prezentare (ești peste)

• Membru Premium
Postat
Acum 7 ore, rechinu00 a spus:

Are 2 ani de cand se invarte prin zona , daca totusi isi aminteste cineva ceva de ea ramanem recunoscatori ...

@Alinalx am vrut sa ii ridic un pic topicul ca am senzatia ca e la Galati, dar cu alt telefon si alt anunt .... si poate totusi  isi mai aminteste si altcareva de ea, ori prin Buzau ori prin Ploiesti, ca in 2 ani de zile n-am reusit sa gasesc o recenzie pe nicaieri pe unde a umblat 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...