legyonayre Reputație: 340 Postat Mai 14 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 14 Salut! Foarte greu si foarte rar reusesc sa ma conectez pe site, de pe IOS. Sunt curios daca mai are cineva aceasta situatie, si eventual, daca are si o solutie 😀. Multumesc, Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Mai 14 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Mai 14 @pisicutsaceleasi probleme de logare pe tableta lenovo cu android ramane blocat in meniul de verificare daca esti robot se poate accesa siteul dar nu ma pot connecta cu userul Link spre comentariu
dion78 Reputație: 53 Postat Mai 15 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Mai 15 Eu ma loghez foarte des si nu intampin nici un fel de problema.. Link spre comentariu
mistral23 Reputație: 3198 Postat Mai 15 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Partajează Postat Mai 15 Acum 10 minute, dion78 a spus: Eu ma loghez foarte des si nu intampin nici un fel de problema.. Confirm logare fără probleme….face id, problema e că sigur nu mai știu parola, dar nu intenționez să schimb sistemul și se transferă totul în noul device. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum