Sari la conținut

Creator foto video

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bună ziua, nu știu dacă sunt unde trebuie dar poate sunt fete interesate. Sunt videograf de mulți ani și as putea sa te ajut sa ai o expunere mai buna. Am produs spoturi publicitare, content YouTube, fashion, sport, short, b_roll și multe altele. Te pot ajuta cu un filmuleț de prezentare, cu look cinematic, care captează atenția sau cu fotografii. Pe mine m-ar ajuta sa îmi extind portofoliul. Dacă exista domnișoare sau doamne interesate, aștept propuneri. 

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 11 ore, ShutterVid a spus:

Bună ziua, nu știu dacă sunt unde trebuie dar poate sunt fete interesate. Sunt videograf de mulți ani și as putea sa te ajut sa ai o expunere mai buna. Am produs spoturi publicitare, content YouTube, fashion, sport, short, b_roll și multe altele. Te pot ajuta cu un filmuleț de prezentare, cu look cinematic, care captează atenția sau cu fotografii. Pe mine m-ar ajuta sa îmi extind portofoliul. Dacă exista domnișoare sau doamne interesate, aștept propuneri. 

Lasa vrajeala, spune clar ca tu vrei sa fuți gratis. 😂😂😂

• Haha 4
Postat

Ai vrea sa vezi un filmuleț sau niște poze frumoase cu fetele, nu? 🤣 Nu vreau sa profit de domnisoare, și oricum am cu cine sa îmi fac poftele. 

Postat
On 5/14/2024 at 4:32 PM, ShutterVid said:

Ai gresit site-ul baiatul meu.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...