ShutterVid Reputație: 0 Postat Mai 14, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2024 Bună ziua, nu știu dacă sunt unde trebuie dar poate sunt fete interesate. Sunt videograf de mulți ani și as putea sa te ajut sa ai o expunere mai buna. Am produs spoturi publicitare, content YouTube, fashion, sport, short, b_roll și multe altele. Te pot ajuta cu un filmuleț de prezentare, cu look cinematic, care captează atenția sau cu fotografii. Pe mine m-ar ajuta sa îmi extind portofoliul. Dacă exista domnișoare sau doamne interesate, aștept propuneri.
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Mai 15, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 15, 2024 Acum 11 ore, ShutterVid a spus: Bună ziua, nu știu dacă sunt unde trebuie dar poate sunt fete interesate. Sunt videograf de mulți ani și as putea sa te ajut sa ai o expunere mai buna. Am produs spoturi publicitare, content YouTube, fashion, sport, short, b_roll și multe altele. Te pot ajuta cu un filmuleț de prezentare, cu look cinematic, care captează atenția sau cu fotografii. Pe mine m-ar ajuta sa îmi extind portofoliul. Dacă exista domnișoare sau doamne interesate, aștept propuneri. Lasa vrajeala, spune clar ca tu vrei sa fuți gratis. 😂😂😂 4
ShutterVid Reputație: 0 Postat Mai 15, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 15, 2024 Ai vrea sa vezi un filmuleț sau niște poze frumoase cu fetele, nu? 🤣 Nu vreau sa profit de domnisoare, și oricum am cu cine sa îmi fac poftele.
andrei198912 Reputație: 0 Postat Mai 26, 2024 Postat Mai 26, 2024 On 5/14/2024 at 4:32 PM, ShutterVid said: Bună ziua, nu știu dacă sunt unde trebuie dar poate sunt fete interesate. Sunt videograf de mulți ani și as putea sa te ajut sa ai o expunere mai buna. Am produs spoturi publicitare, content YouTube, fashion, sport, short, b_roll și multe altele. Te pot ajuta cu un filmuleț de prezentare, cu look cinematic, care captează atenția sau cu fotografii. Pe mine m-ar ajuta sa îmi extind portofoliul. Dacă exista domnișoare sau doamne interesate, aștept propuneri. Ai gresit site-ul baiatul meu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum