Sari la conținut

0791748172

Postări Recomandate

• Oras:Targoviste
Postat

Voi uitați ce femei ne traversează orașul cu timpul? Și asta a fost la noi avea locatie in centru lângă hotel dambovita, are și ea topic, e adevărată dar e o figurina, totul protejat adica normal oral la preturi de lux, tine mana pe prezervativ când se întâmplă acțiunea ii e frica ca îl dai jos😂 arata bine da doar sa o freci odata, eu ultima experienta avuta cu ea când am finalizat a comentat ceva și m-a deranjat

• Oras:Târgoviște
  • Oras:Târgoviște
Postat

Cred ca tu zici de Carla. 

Nu e ea. 

Mai aștept câteva zile trebuie sa vina Amyra sau Diana😂

• Minus 1
Postat

Eu am fost la ea chiar acum 3 zile, oralul neprotejat costă 50 lei în plus (părerea mea e ca merită) acum depinde și de gusturi ca dacă vrei d-alea cu poze fake si să o bage fără pe 100 de lei nu e genul ei. Mie mi s-a părut respectuoasă, curată, servicii normale.. acum dacă tu vrei show-uri pe 100 de lei logic ca găsești doar tomberoane… și acum sincer 150 lei e preț de lux?😂😂.. eu am dat 350 pe oră cu oral neprotejat, am fost mulțumit, îi dau nota 9. Dar repet, dacă vrei acțiune nebună pe 100 lei sunt cele din pădure de la ieșirea din oraș. 😂🤝

Postat

Stai linistit ca si eu platesc considerabil pentru ce vreau dar m-am referit cum s-a comportat in trecut. Parerile si atitudinea se mai schimba cu timpul

Postat

Da clar. Eu am spus doar cat am plătit și ca a fost respectuoasă și OK. Pentru mine a meritat. Cum ai zis și tu, gusturile nu se discută. Dar pe lângă ce e la noi în oraș măcar era cea din poze, am fost la 2 înainte să mă duc la ea, ambele erau foarte Fake, am făcut cale întoarsă imediat😂. Daia am și zis ca raportul calitate preț mi s-a parut bun. 🤝

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 23 ore, PussyLover85 a spus:

Eu am fost la ea chiar acum 3 zile, oralul neprotejat costă 50 lei în plus (părerea mea e ca merită) acum depinde și de gusturi ca dacă vrei d-alea cu poze fake si să o bage fără pe 100 de lei nu e genul ei. Mie mi s-a părut respectuoasă, curată, servicii normale.. acum dacă tu vrei show-uri pe 100 de lei logic ca găsești doar tomberoane… și acum sincer 150 lei e preț de lux?😂😂.. eu am dat 350 pe oră cu oral neprotejat, am fost mulțumit, îi dau nota 9. Dar repet, dacă vrei acțiune nebună pe 100 lei sunt cele din pădure de la ieșirea din oraș. 😂🤝

Salut, ea e in poze ? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...