Ememma Reputație: 1736 Postat Mai 15 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Partajează Postat Mai 15 Mă numesc emma și aș vrea să ajung în frumosul vostru oraș pentru câteva zile ❤️ Ce zonă îmi recomandați?) Mulțumesc 🙏 Link spre comentariu
nek1599 Reputație: 1 Postat Mai 15 Partajează Postat Mai 15 Bună dacă vrei o zonă bună pe strada Ganea încearcă. Cam pe când vrei să vi? Link spre comentariu
non-stop Reputație: 890 Postat Mai 15 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Mai 15 Acum 14 minute, Ememma a spus: Mă numesc emma și aș vrea să ajung în frumosul vostru oraș pentru câteva zile ❤️ Ce zonă îmi recomandați?) Mulțumesc 🙏 Ca zone: Petofi , Mihai Viteazu , Ganea, Careiului . 1 Link spre comentariu
Ememma Reputație: 1736 Postat Mai 15 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Partajează Postat Mai 15 Acum 12 minute, non-stop a spus: Ca zone: Petofi , Mihai Viteazu , Ganea, Careiului . Mulțumesc frumos 💋 Link spre comentariu
Vasile98765 Reputație: 302 Postat Mai 16 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Mai 16 20 hours ago, Ememma said: Mă numesc emma și aș vrea să ajung în frumosul vostru oraș pentru câteva zile ❤️ Ce zonă îmi recomandați?) Mulțumesc 🙏 Bună Ema, Te aștept cu mare drag 🤗🔞😘. Aș prefera ca zone: Careiului, lângă McDonald’s ,. Hai ca am vrut să îți fac o vizită în Oradea🙂 1 Link spre comentariu
Ememma Reputație: 1736 Postat Mai 16 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Partajează Postat Mai 16 Acum 51 minute, Vasile98765 a spus: Bună Ema, Te aștept cu mare drag 🤗🔞😘. Aș prefera ca zone: Careiului, lângă McDonald’s ,. Hai ca am vrut să îți fac o vizită în Oradea🙂 No ca să vezi ajung pe luni 🤭🫣 1 Link spre comentariu
Membru Premium aibelito Reputație: 3400 Postat Mai 16 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Partajează Postat Mai 16 2 bucilescelmaifaincur Link spre comentariu
Vasile98765 Reputație: 302 Postat Mai 16 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Mai 16 1 hour ago, Ememma said: No ca să vezi ajung pe luni 🤭🫣 Îți zic de acum: bine ai venit 😘🤗 1 Link spre comentariu
Ememma Reputație: 1736 Postat Mai 19 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Partajează Postat Mai 19 Bună numele meu este Emma am 1,66am 50 kg minionă sunt deschisa la orce în limita bunului simț , comunicativă ,deschisă , pun preț pe discreție și bun simț , nu îmi place să grăbesc 💋mai bine mă descoperi tu 🤭🫣 Disponibili de la ora 15:30 🛎️📌Adresa va fi ✅ Strada Careiului, nr 30, bl. T9 🏠locație dotată cu tot ce trebuie 💧 porsoape , o țigară & suc 🔥FĂRĂ GRABĂ ❤️SERVICI 🔥 📌cadoul va fi înmânat înainte pentru a nu exista neplăceri prețuri fixe ✅200~30 min ✅300~1h - o ora ❤️sex oral ( cu sau fără ) în funcție de igienă 💛sex normal ( DOAR PROTEJAT 🩷69 & diferite poziții 💋sex între sâni ( MEDII ) ✅masaj de relaxare ❤️finalizarea orală +50 🩷finalizare facială +50 💛sărutări pe gură +50 da ca igiena corectă 💦finalizare pe corp este inclusă în preț ✅dețin jucărie dildo +100 pentru tine sau mie cum dorește inima ta 💦facesting +50 📌NU AM COLEGA 😈fac și în grup (bărbați 🤭DETALII ÎN PRIVAT 💎fac și deplasare DOAR ( hotel & pensiune)/. 1h 500 PRET FIXX ❌🚫ATENTIE 👇 ❌NU FAC ANAL ❌NU fac NORMAL NEPROTEJAT SUB NICI O FORMA ❌NU fac finalizare cu înghițire ❌NU accept CUPLU ❌NU ACCEPT MINORI ❌NU ACCEPT SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI SAU ALTE SUBSTANȚE ❌NU FAC URO SUB NICI O FORMA ❌NU răspund ( bună preț servici ) ATÂT TIMP CÂT SUNT SCRISE AICI 🔝🆙 ❌ NU TRIMIT POZE SAU VIDEO ATÂT TIMP CÂT AM AICI ⛔️ ✅CÂND NU RĂSPUND INSEAMA ,CA SUNT OCUPATĂ POȚI LASĂ UN MESAJ PÂNĂ LA CE ORĂ , TE POT CONTACTA CA SĂ NU EXISTE NEPLĂCERI 💝PROGRAMARILE se fac 📗 CU CEL PUȚIN 2 ore înainte și cu 1h confirmare ❌🚫ATENTIE atât timp cât nu se confirma programarea NR VA AJUNGE LA BLOCATE ȘI SECȚIUNEA DE ȚEPARI FĂRĂ DISCUȚI 📗telefonic 📗sms 📗 WhatsApp 💝ÎN CAZ DE NU RĂSPUNDE PE MOMENT INSEAMA CA SUNT OCUPATĂ 📲las un mesaj până la ce oră te pot contacta pentru a nu crea neplăceri ❤️După program da ca se insta va fi taxa puțin mai mare 🤏 💝MULȚUMESC PENTRU ÎNȚELEGERE 🔥 💋Va pupacesc 💋 1 Link spre comentariu
Julian80sm Reputație: 55 Postat Mai 19 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Mai 19 Bine ai venit in orașul nostru 😘 1 Link spre comentariu
Ememma Reputație: 1736 Postat Mai 19 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Partajează Postat Mai 19 1 oră în urmă, Julian80sm a spus: Bine ai venit in orașul nostru 😘 Bine v-am găsit 🤗 Link spre comentariu
Ememma Reputație: 1736 Postat Mai 20 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Partajează Postat Mai 20 Disponibilă pana la 23:00 Link spre comentariu
Maciucar01 Reputație: 14 Postat Mai 20 Oras:Bistrița Oras:Bistrița Partajează Postat Mai 20 Bună!Am intîlnito pe Ema prima dată în Mureș ori apoi în Oradea.Da , este absolut o profesionistă bună, mergeți cu încredere. Vă doresc o săptămână frumoasă,iar pentru Emma rămîne invitația și pentru Bistrița! 1 1 Link spre comentariu
Ememma Reputație: 1736 Postat Mai 20 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Partajează Postat Mai 20 Acum 19 minute, Maciucar01 a spus: Bună!Am intîlnito pe Ema prima dată în Mureș ori apoi în Oradea.Da , este absolut o profesionistă bună, mergeți cu încredere. Vă doresc o săptămână frumoasă,iar pentru Emma rămîne invitația și pentru Bistrița! O să ajung și la Bistrița nu știu exact când dar o să anunț 😘💋 Link spre comentariu
non-stop Reputație: 890 Postat Mai 20 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Mai 20 Acum 23 ore, Ememma a spus: Bine v-am găsit 🤗 Bine ai venit !!! 🌹🤗😘 1 1 Link spre comentariu
Ememma Reputație: 1736 Postat Mai 20 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Partajează Postat Mai 20 Acum 19 minute, non-stop a spus: Bine ai venit !!! 🌹🤗😘 Bine v-am găsit 💋 1 Link spre comentariu
Ememma Reputație: 1736 Postat Mai 21 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Partajează Postat Mai 21 ⚠️ATENȚIE ⚠️ SUNT MAI SUS SERVICI PREȚ CITEȘTE ATENT LA CE SCRIE MAI SUS NU RĂSPUND CU ( bună , preț servici , locație ) ATAT TIMP CAT SUNT SCRIE MAI SUS 👆🆙NU DEGEABA SUNT SCRISE Prețuri fixe 🔥Mulțumesc de înțelegere 💝 DISPONIBILA PÂNĂ LA 22:00 2 Link spre comentariu
Ememma Reputație: 1736 Postat Mai 22 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Partajează Postat Mai 22 Disponibilă ultimele zile 🔥 Link spre comentariu
Ememma Reputație: 1736 Postat Mai 23 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Partajează Postat Mai 23 Disponibia🔥 1 Link spre comentariu
Ememma Reputație: 1736 Postat Mai 24 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Partajează Postat Mai 24 Buna dragilor disponibil 🔥💋 Link spre comentariu
Ememma Reputație: 1736 Postat Mai 24 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Partajează Postat Mai 24 Ultimile 3 zile ⚠️prețuri FIXE la orice locuri disponibile până la 23:00 A și avea rugămintea să puneți ca sunteți de pe forum când îmi scrieți pe nr de pe publi mulțumesc de înțelegere Link spre comentariu
mccristi Reputație: -55 Postat Mai 25 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Partajează Postat Mai 25 DE OCOLIT ACEEASTĂ DOMNITA....LOCATIE(STRADA CAREIULUI VIS A VII DE CEC) URÎT MIROSITOARE...PUSA PE GRABĂ RĂSPUNDE LA TELEFOANE IN TIMP CE FACE ORAL ... TOT CE FACE E PE GRABĂ 🤮🤮🤮 2 Link spre comentariu
Ememma Reputație: 1736 Postat Mai 26 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Partajează Postat Mai 26 Acum 22 ore, mccristi a spus: DE OCOLIT ACEEASTĂ DOMNITA....LOCATIE(STRADA CAREIULUI VIS A VII DE CEC) URÎT MIROSITOARE...PUSA PE GRABĂ RĂSPUNDE LA TELEFOANE IN TIMP CE FACE ORAL ... TOT CE FACE E PE GRABĂ 🤮🤮🤮 😂😂😂 dragule uită-te pe forum pe Oradea și vezi da ca chiar sunt așa tu ești un frustrat cine mă cunoaște știe destul de bine te pup zi faină 😘 Link spre comentariu
Ememma Reputație: 1736 Postat Mai 26 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Partajează Postat Mai 26 Link spre comentariu
Ememma Reputație: 1736 Postat Mai 26 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Partajează Postat Mai 26 Bună dragilor pentru cei ce mă cunosc ma mai găsiți doar astăzi și mine 💋vă pupacesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum