Sari la conținut

ANAL🥰MINIONA SLIM❤️SANII MARI ❤️0734160586

Postări Recomandate

Postat

Ba voi sunteti tampiti, roxy maine la 15 sunt la tine daca vrei le dam un filmulet sa vada ce au pierdut

• Minus 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 2 ore, RoxanaSweet a spus:

Daca te uiti pe postarile  lui coco o sa vezi ca a scris recenzii la multe fete. Omului chiar ii place de mine (si de alte fete bineinteles) si a venit in ajutorul vostru cu o recenzie ca tot ati cerut una. El nu a fost la mine aici in Constanta. A fost in Timisoara. Daca ma admira si doreste sa impartaseasca si cu voi ce te deranjeaza pe tine ? Nu mai da cu presupusul si accepta adevarul.

Să împartă și câștigurile cu tine, dacă îți dă și ție ceva. 🤣🤣

• Telefon: 0734160586
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 8 ore, jerry84 a spus:

Wow , ce afirmații urâte din partea ta ...eu unul nu am apucat sa te vizitez , am vb pe wapp și nu ne am sincronizat , și a rămas să îți mai scriu ....dar după ieșirea asta de ne faci proști și tu ești deșteaptă ....mă lasă rece! O seara buna și succes ! 

Fiecare dupa cum merita. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

💌Azi sunt disponibila pana la 22❣️ Duminica este ultima zi la voi🥰😍🍭🍹🍓💯❤️‍🔥

Nu uitati sa mi scrieti in mesaj pana la ce ora pot sa raspund inampoi😘❤️😍❤️‍🔥💯🍹

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 19.05.2024 la 19:39, alex861 a spus:

Bai baieti o ora i-am tras-o numai in gurita aia mica lui Roxi. Vreo 10 minute de facefuck sustinut nu am lasat-o sa o scoata din gura. Ceva fantastic. Incercati-o ca nu sta mult in constanta. Orice va trece prin cap ea nu refuza. De cur si pizda cine sa mai aiba nevoie cand i-am folosit gura drept aceste gauri :) roxi sa dai un semn aici inainte sa pleci sa mai repetam figura ok ? Fantastic. Si e si cu bun simt.

Uitati aici si recenzie.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

IMG-20240514-WA0001.jpg

20240401_214019.jpg

20240401_212108.jpg

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

IMG-20240302-WA0004.jpg

IMG-20240302-WA0003.jpg

IMG-20240302-WA0002.jpg

IMG-20240302-WA0001.jpg

IMG-20240302-WA0000.jpg

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 8 ore, alex861 a spus:

Ba voi sunteti tampiti, roxy maine la 15 sunt la tine daca vrei le dam un filmulet sa vada ce au pierdut

💌Te astept iubire❣️😍❤️‍🔥❤️🥰🍓🍭🍹

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat

Asa inainte sa ma apuc sa instalez iluminatele, vreau sa va povestesc de Roxana….

locatia este in campus si m-am ratacit putin prin pampa ca fara masina sunt pierdut a trebuit sa merg putin intre blocuri. Apartamentul este chiar frumos ca si cladirea curat si are un pat stabil pentru orice fel de actiune. Roxana este mica „mini mouse“ si blonda, alba la ten, si chiar simpatica, poate ne-a pacalit putin cu varsta cea ce nu are nevoie ca arata misto. Eram fresh din dus deci am intrat direct in dormitor sa nu pierd cumva timp ca aveam deja pofta de nebunii mai ales ca asa ca milf cred ca si pe strada imi treceau cateva idei prin cap daca o intalneam in civil. Cand sau pierdut textilele am observat ca sani par in poze mult prea fresh facute oarecum sunt mult mai estetici acum in ciuda cicatriciilor clasice. Foarte frumos asa cand o atingi este mai pufoasa pielea fina dar nu par ca la o fata de 18 ani si o zii (pe mine personal ma excita o femeie naturala deci top) piciorusele 36 mhhh ce sa mai zic si este flexibila tare in 69 am tinut-o oarecum si de picioruse dar si de bucii in acelas moment si am trait momentul intensiv cand sa ineaca cu penisul adanc in deepthroat. Cunilingus foarte misto ca are vagina micuta si sexy defapt greu ne am dezlipit unul de altu din 69. daca revin ca eu sunt mai golan sigur si din cauza pozitiei 69. apoi am zis sa trecem si la sex dupa ce m-am mai jucat putin cu corpul ei mic, vai si o cer in misionar si sa imi monteze cauciucul neplacut sa ma pot bucura de vagina ei ingusta si dau eu cat dau incet si o sarut putin (strict doar buzele) cand neasteptat imi cere sa o fut in cur, …. Ok sigur, cu mare drag!! Nu am pula groasa, dar insasi si acum sufera de claustrofobie si dau si ieseau mai multe offuri din gura mea decat de la ea. Wow am schimbat din initiativa mea dinou in vagina cea sexy dar nu am stat mult asa am vrut sa ma calareasca si nu a refuzat. In lot ma intrebat imediat daca vreau sa i fut curul sau cum, zic nu hai vaginal intai hehe 😄 dar dupa 2 min tot in cur ma bagat si ma calarit asa pana am explodat dar foarte incet deci chiar danger la ea. Eu zic ca este de pastrat si macar o data de vizitat doamna. Imi fucking tremura toate 3 picioarele deci cred ca revin. Note nu am nu pot sa dau ca pula zice 10++ iar creierasul zice moment ma pacalit cu virsta, au descoperit colegi o recenzie dubioasa, stop ma futut doar cum a vrut ea, gfe putin prea slab. DAAaar per total imi tremura ghenuchi si in weekend cand ies regular si oficial la pizda, am sa ma gandesc 100% si la ea ca a fost misto.

• Like 8
  • Inimioara 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 22 ore, RoxanaSweet a spus:

Prosti ca aici nu am mai intalnit. Dupa ce ca sunteti nespalati nu stiti sa va futeti mai sunteti si prosti gramada.

Faptul ca o sugeti la greu denota din afirmatiile voastre. Asa ca va las sa o sugeti cat vreti. Asta nu mai este treaba mea🤣🤣

Pâna am citit postarea asta îmi parea chiar rau că nu am mai putut veni la tine din cauză că îmi raspunsesei prea greu si îmi facusem deja o alta programare, dar acum nu pot decât să ma bucur! 
Dacă asa ne caracterizezi si asa te comporti nu îmi mai doresc să te cunosc! 😂

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 ore, scarlxxrd a spus:

Asa inainte sa ma apuc sa instalez iluminatele, vreau sa va povestesc de Roxana….

locatia este in campus si m-am ratacit putin prin pampa ca fara masina sunt pierdut a trebuit sa merg putin intre blocuri. Apartamentul este chiar frumos ca si cladirea curat si are un pat stabil pentru orice fel de actiune. Roxana este mica „mini mouse“ si blonda, alba la ten, si chiar simpatica, poate ne-a pacalit putin cu varsta cea ce nu are nevoie ca arata misto. Eram fresh din dus deci am intrat direct in dormitor sa nu pierd cumva timp ca aveam deja pofta de nebunii mai ales ca asa ca milf cred ca si pe strada imi treceau cateva idei prin cap daca o intalneam in civil. Cand sau pierdut textilele am observat ca sani par in poze mult prea fresh facute oarecum sunt mult mai estetici acum in ciuda cicatriciilor clasice. Foarte frumos asa cand o atingi este mai pufoasa pielea fina dar nu par ca la o fata de 18 ani si o zii (pe mine personal ma excita o femeie naturala deci top) piciorusele 36 mhhh ce sa mai zic si este flexibila tare in 69 am tinut-o oarecum si de picioruse dar si de bucii in acelas moment si am trait momentul intensiv cand sa ineaca cu penisul adanc in deepthroat. Cunilingus foarte misto ca are vagina micuta si sexy defapt greu ne am dezlipit unul de altu din 69. daca revin ca eu sunt mai golan sigur si din cauza pozitiei 69. apoi am zis sa trecem si la sex dupa ce m-am mai jucat putin cu corpul ei mic, vai si o cer in misionar si sa imi monteze cauciucul neplacut sa ma pot bucura de vagina ei ingusta si dau eu cat dau incet si o sarut putin (strict doar buzele) cand neasteptat imi cere sa o fut in cur, …. Ok sigur, cu mare drag!! Nu am pula groasa, dar insasi si acum sufera de claustrofobie si dau si ieseau mai multe offuri din gura mea decat de la ea. Wow am schimbat din initiativa mea dinou in vagina cea sexy dar nu am stat mult asa am vrut sa ma calareasca si nu a refuzat. In lot ma intrebat imediat daca vreau sa i fut curul sau cum, zic nu hai vaginal intai hehe 😄 dar dupa 2 min tot in cur ma bagat si ma calarit asa pana am explodat dar foarte incet deci chiar danger la ea. Eu zic ca este de pastrat si macar o data de vizitat doamna. Imi fucking tremura toate 3 picioarele deci cred ca revin. Note nu am nu pot sa dau ca pula zice 10++ iar creierasul zice moment ma pacalit cu virsta, au descoperit colegi o recenzie dubioasa, stop ma futut doar cum a vrut ea, gfe putin prea slab. DAAaar per total imi tremura ghenuchi si in weekend cand ies regular si oficial la pizda, am sa ma gandesc 100% si la ea ca a fost misto.

💌Multumesc pentru vizita si pentru recenzie❣️🥰 Ma bucura faptul ca am fost pe aceeasi lungime de unda amandoi❣️🥰🥰

Te pwp si te mai astept pe la mine❣️🥰🍭🍓🍹

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, Distins a spus:

Pâna am citit postarea asta îmi parea chiar rau că nu am mai putut veni la tine din cauză că îmi raspunsesei prea greu si îmi facusem deja o alta programare, dar acum nu pot decât să ma bucur! 
Dacă asa ne caracterizezi si asa te comporti nu îmi mai doresc să te cunosc! 😂

Ma comport cu fiecare dupa cum merita. Oricum voi mai fi doar doua zile la Constanta.

Reputație: 2313
Postat
5 minutes ago, RoxanaSweet said:

Ma comport cu fiecare dupa cum merita. Oricum voi mai fi doar doua zile la Constanta.

Gresit! Tu faceai referire la toti, fara discernamant.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 22 minute, Orb1t a spus:

Gresit! Tu faceai referire la toti, fara discernamant.

Faceam referire la toti cei care au scris aberatii bby🥰

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
Acum 5 minute, RoxanaSweet a spus:

Faceam referire la toti cei care au scris aberatii bby🥰

Salutare și scuze pentru că intervin dar va asigur că această minunată fată nu jignește pe nimeni care o respecta, o cunosc destul de bine și chiar nu merita să fiți bădărani cu ea. Este și va fi feblețea mea,te pup dulce Roxy 😘

• Mersi 1
  • Haha 2
  • Minus 1
  • Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere
  • Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere
Postat

E feblețe fata se știe, păcat că pleacă din Constanța 🙂

• Membru Premium
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
1 oră în urmă, beleauaxxx a spus:

E feblețe fata se știe, păcat că pleacă din Constanța 🙂

Ar ajuta o recenzia ta ..nu crz? 

• Mersi 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 29 minute, novice2018 a spus:

Ar ajuta o recenzia ta ..nu crz? 

Nu-i trebuie mai mult decat recenzia mea, sunt sincer cu voi si asta este sportul meu. Cand dau de zdrente jur ca cu drag informez, daca iti plac doamnele mai in varsta gen MILF care din cerul senin te invita sa o futi in cur, dirtytalk, si un futai sincer si bun mergi cat mai este in cta, colegu. Utilizatorul „beleauaxxx“ mai bine nu recenzeaza ca va fi si el din lipsa activitatii acuzat de fake recenzie!

• Mersi 1
  • Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
Postat
Acum 4 ore, scarlxxrd a spus:

Nu-i trebuie mai mult decat recenzia mea, sunt sincer cu voi si asta este sportul meu. Cand dau de zdrente jur ca cu drag informez, daca iti plac doamnele mai in varsta gen MILF care din cerul senin te invita sa o futi in cur, dirtytalk, si un futai sincer si bun mergi cat mai este in cta, colegu. Utilizatorul „beleauaxxx“ mai bine nu recenzeaza ca va fi si el din lipsa activitatii acuzat de fake recenzie!

Hapciu ...este sportul tău....dar la madam Iri ti ai șters recenzia ...😂

• Haha 1
  • Oras:Constantza
  • Oras:Constantza
Postat
16 hours ago, RoxanaSweet said:

Uitati aici si recenzie.

Incredibil cat tupeu ! Recenzia aia e fake, macar las o acolo unde e nu o mai scoate in fata. In al 2lea rand tu dupa ce ne iei de prosti cu recenzii false, ne mai si injuri si ne faci nespalati?  Bravo tie, asa a facut si Raissa care ne facea jegosi si saraci si n-a durat 2 zile si a evacuat:))) Nu ti doresc raul dar pentru atitudinea asta jegoaasa meriti sa nu te mai viziteze nimeni

• Membru Premium
Postat
Acum 1 oră, jerry84 a spus:

Hapciu ...este sportul tău....dar la madam Iri ti ai șters recenzia ...😂

Find ca a facut abuz de situatie si daca esti sincer si tu iti doresti defapt sa iti stearga careva recenzia la ea!!! Eu zic ca omul are dreptul sa se razgandeasca la orice ora. Uneori facerea de bine este f.d.m.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...