Sari la conținut

🍭🍓🍓 ANDREEA 🍓🍓🍭 👉 0720994875

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

💖 Bună dimineața dragilor! 💖

💞 Disponibilă si azi pentru voi, ultimele 2 zile! 💞

Va pup sa aveți o zi frumoasă!

😘😘😘😘😘😘😘😘😘

• Inimioara 1
Postat

💖 Bună dragilor,  începând  de joi voi fi disponibilă în Timișoara, vă aștept programările pe whatsapp! 💖

💖 Locația va fi aceeași cu care deja sunteți obișnuiți! 💖

Program 09.00 - 21.00 

Va pup, sa aveți o zi frumoasă în continuare!

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

• Inimioara 1
Postat

💖 Bună dimineața dragilor! 💖

💞 Disponibilă 💞

Va pup sa aveți o zi frumoasă!

😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Postat

Salutare,

Sunt uimit ca Andreea nu are nici o recenzie de cand a revenit.

Eu m-am programat la ea de cand am auzit ca revine, simplu pe wh, prompta, mi-a dat locatia, un apartament f.dragut, nou, calduros, primitor si numai bun pentru destrabalare.

Ajuns in locatie, ne-am imbratisat, pupat, sarutat, mângâiat, vorbit, mers la dus, o baie primitoare..., iar apoi dezmațul.

Oral neprotejat cu lins, supt, inghițit, superb.

La al doilea numar am pus-o in vreo 4 pozitii+oral, am transpirat amandoi cum nu am crezut, pe la spate, prin fata, pe sus, pe jos, imbratisari, sarutari, Andreea a fost super implicata, am avut o seara dupa o zi extenuanta de lucru, care m-a relaxat maxim, a fost cea mai pasionala intâlnire cu ea.

E o fata care merita vizitata si merita recenzii pozitive d.p.m d v.

Oral neprotejat : pentru mine 10.

NP : implicare maxima, in multe pozitii, 10.

Locatia foarte faina.

Cadoul 450, on cu cim, np, o ora de extaz maxim, nu te grabeste deloc, comunicativa, lipicioasa, merita vizitata.

Te pup Andreea si ne revedem ( cu visinata ) data viitoare, glumesc.

Te pup dulce !!!

Spor la distractie tuturor 😉😋😉

• Like 7
  • Inimioara 2
Postat
La 09.11.2024 la 0:52, ghy20 a spus:

Salutare,

Sunt uimit ca Andreea nu are nici o recenzie de cand a revenit.

Eu m-am programat la ea de cand am auzit ca revine, simplu pe wh, prompta, mi-a dat locatia, un apartament f.dragut, nou, calduros, primitor si numai bun pentru destrabalare.

Ajuns in locatie, ne-am imbratisat, pupat, sarutat, mângâiat, vorbit, mers la dus, o baie primitoare..., iar apoi dezmațul.

Oral neprotejat cu lins, supt, inghițit, superb.

La al doilea numar am pus-o in vreo 4 pozitii+oral, am transpirat amandoi cum nu am crezut, pe la spate, prin fata, pe sus, pe jos, imbratisari, sarutari, Andreea a fost super implicata, am avut o seara dupa o zi extenuanta de lucru, care m-a relaxat maxim, a fost cea mai pasionala intâlnire cu ea.

E o fata care merita vizitata si merita recenzii pozitive d.p.m d v.

Oral neprotejat : pentru mine 10.

NP : implicare maxima, in multe pozitii, 10.

Locatia foarte faina.

Cadoul 450, on cu cim, np, o ora de extaz maxim, nu te grabeste deloc, comunicativa, lipicioasa, merita vizitata.

Te pup Andreea si ne revedem ( cu visinata ) data viitoare, glumesc.

Te pup dulce !!!

Spor la distractie tuturor 😉😋😉

Iti multumesc pentru vizita si cuvintele frumoase!😘🥰😘 te pup! 😘😘

Postat

Andreea este superba din toate punctele de vedere, foarte calda si foarte atenta la cele mai mici dorinte ale celor ce-i trec pragul.

Este singura fata pe care am vizitat-o deja de cel putin 5 sau 6 ori, si nu am decat sincera apreciere si recunostinta fata de ea. A-i acorda note aici mi se pare aproape jignitor. Este dincolo de note, dincolo de orice am intalnit sau trait vreodata. 

O recomand oricui mai sta pe ganduri pe aici, sigur fiind ca o singura vizita ajunge pentru a convinge/"converti" pe oricine.

Va rog fiti domni cu ea, si aveti grija de ea.

• Like 2
  • Inimioara 2
Postat
La 12.11.2024 la 22:24, petefoxx a spus:

Andreea este superba din toate punctele de vedere, foarte calda si foarte atenta la cele mai mici dorinte ale celor ce-i trec pragul.

Este singura fata pe care am vizitat-o deja de cel putin 5 sau 6 ori, si nu am decat sincera apreciere si recunostinta fata de ea. A-i acorda note aici mi se pare aproape jignitor. Este dincolo de note, dincolo de orice am intalnit sau trait vreodata. 

O recomand oricui mai sta pe ganduri pe aici, sigur fiind ca o singura vizita ajunge pentru a convinge/"converti" pe oricine.

Va rog fiti domni cu ea, si aveti grija de ea.

Iti multumesc!😘😘😘😘😘😘😘

Postat

💖 Bună dragilor! Disponibilă pentru programări!

Vă pup și vă aștept! 💖

😘😘😘😘😘😘😘😘

Servicii mele sunt :

Sex oral P/NP - în funcție de igiena
 Deep- în funcție de marime
 Sex Normal doar protejat!
 69, diverse poziții, finalizare corporala
 Gfe, preludiu, mângâieri, atingeri, sărutări corporale, masaj de relaxare.🥰😍
🎁 - 200 lei 1 finalizare  -30 min 
🎁 - 400 lei 2 finalizari -1h

Fk👄 -50 lei extra ( doar dacă este igiena si chimie) 😍
 Finalizare orala -50 lei extra🤩😋
➡️Nu accept Sex ana sau hardl📛

Nu accept persoane în stare de ebrietate, dimensiuni mari, bile și alte accesorii, ofer respect și cer același lucru!

Programul meu de lucru este 09.30 - 21.00

• Inimioara 1
Postat

💖Bună dimineața dragilor,  pentru astăzi nu am disponibilitate! Vă aștept cu programări pentru luni!💖

Vă pup, o duminică frumoasă!

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Postat

💖 Bună dimineața! 💖

💖 Disponibilă pentru programări 💖

Pupici,  o zi frumoasă!

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘20240919_095151-01.jpeg.61d699b7fea8febc50b98648198a036c.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 6
  • Oras:pe aici
  • Oras:pe aici
Postat
On 11/18/2024 at 8:35 AM, AndreeaQ said:

💖 Bună dimineața! 💖

💖 Disponibilă pentru programări 💖

Pupici,  o zi frumoasă!

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘20240919_095151-01.jpeg.61d699b7fea8febc50b98648198a036c.jpeg

hopa..... ce se iteste acolo ?😜

Postat

💖 Bună dragilor! 💖

💖 Disponibilă pentru programări 💖

Pupici,  o zi frumoasă!

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Postat

💖 Bună dimineața dragilor! 💖

Pupici,  o zi frumoasă!

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Postat

💖 Bună dimineața dragilor! 💖

Pupici,  o zi frumoasă!

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Postat

Pupici,  o zi frumoasă!

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Postat

Salutari astăzi ma fost și eu la, Frumoasa Andreea q, ( bine am mai fost de 10 ori și înainte) dar astăzi m - am decis sa ii las și eu o recenzie. 

Metoda de contact : wasap, simplu, ea e o drăguță. Programat de ieri.. Totu a decurs ca uns. 

Locație. ; blocuri noi cu un apartament impecabil, la dus ai avut tot ce îți poți dori. 

Andreea e o femeie înaltă, frumoasă, cu forme foarte bine proporționate, un corp impecabil, de când întri pe ușa. Pana la plecare. Te simți cu ea ca și cu o amanta, un vis. 

Acțiunea. :  ajuns, direct ma luat la sărutat, săruta superb,, m-a cam încins. Sa pot sa mai domolesc situația, i am cerut sa fug la dus.. Între timp mi a pregătit. O cafea, . Am ieșit de la dus. Și cum deja ne știm, ne-am sărutat atins, Eu pe ea ea pe mine, ma întins pe canapea și în timp ce îmi savuram cafeaua, ea mi a făcut un oral de zile mari, cu tot ce îți poți dori.. După ce am terminat cafeaua, i am întors serviciul și am trecut eu la un cuni  pana când Andreea nu se mai putea controla din tremurat., ah de zile mari momentul, și acum salivez,  montat caciulita și am trecut în Lot, sa mișcat în mare fel, e top femeia. Aici. Nu vreau sa mai detaliez dar cred ca ne-am simțit amndoi senzațional.. 😛 

Am terminat am stat la povesti umpic și a trecut ora.  

Îți mulțumesc enrom. Si sa stii ca pe mine mai câștigat definitiv. Ești o femeie de milioane.. Te îmbrățișez.  

• Like 4
  • Inimioara 2
Postat
La 23.11.2024 la 14:30, Simfonie1234 a spus:

Salutari astăzi ma fost și eu la, Frumoasa Andreea q, ( bine am mai fost de 10 ori și înainte) dar astăzi m - am decis sa ii las și eu o recenzie. 

Metoda de contact : wasap, simplu, ea e o drăguță. Programat de ieri.. Totu a decurs ca uns. 

Locație. ; blocuri noi cu un apartament impecabil, la dus ai avut tot ce îți poți dori. 

Andreea e o femeie înaltă, frumoasă, cu forme foarte bine proporționate, un corp impecabil, de când întri pe ușa. Pana la plecare. Te simți cu ea ca și cu o amanta, un vis. 

Acțiunea. :  ajuns, direct ma luat la sărutat, săruta superb,, m-a cam încins. Sa pot sa mai domolesc situația, i am cerut sa fug la dus.. Între timp mi a pregătit. O cafea, . Am ieșit de la dus. Și cum deja ne știm, ne-am sărutat atins, Eu pe ea ea pe mine, ma întins pe canapea și în timp ce îmi savuram cafeaua, ea mi a făcut un oral de zile mari, cu tot ce îți poți dori.. După ce am terminat cafeaua, i am întors serviciul și am trecut eu la un cuni  pana când Andreea nu se mai putea controla din tremurat., ah de zile mari momentul, și acum salivez,  montat caciulita și am trecut în Lot, sa mișcat în mare fel, e top femeia. Aici. Nu vreau sa mai detaliez dar cred ca ne-am simțit amndoi senzațional.. 😛 

Am terminat am stat la povesti umpic și a trecut ora.  

Îți mulțumesc enrom. Si sa stii ca pe mine mai câștigat definitiv. Ești o femeie de milioane.. Te îmbrățișez.  

Te pup!😘😘🥰 Iti mulțumesc pentru cuvintele frumoase!🥰😘🥰😘🥰

Postat

Pupici,  o zi frumoasă!

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Postat

Pupici,  o zi frumoasă!

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Postat

Pupici,  o zi frumoasă!

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Postat

Pupici,  o zi frumoasă!

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...