zedicus Reputație: 74 Postat Mai 17, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 17, 2024 https://www.instagram.com/kama.temple/ Salut. As dori sa stiu daca stiati de salonul acesta de masaj tantric. Imi doresc mult sa incerc sa compar cum este cu masajele tantrice pe care le-am primit in alte tari. Nu sunt din Sibiu, dar o sa merg peste o luna in vizita in oras si m-ar tenta sa incerc la acest masaj. De aceea, astept pareri, recenzii.
brown2 Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2024 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Iunie 23, 2024 Din ce am citit de pe Instagram, pare foarte interesant. Daca are careva mai multe detalii, sper sa le posteze.
nein99 Reputație: 1 Postat Iunie 24, 2024 Postat Iunie 24, 2024 My 2 cents ... N-am vazut un numar de telefon pe Instagram, asa ca nu pot sa-mi dau seama daca e acelasi local ca cel de pe publi. ( 0724627178) La cel de pe publi am fost de 2-3 ori pe parcursul unui an, dar am decis ca nu e pentru mine. Sedintele au variat ca intindere si pret intre 1h si 2.5 h (300 RON, ~550 RON). Nicio sedinta nu a inclus vreun fel de finalizare, ci doar un masaj senzual (nud de ambele parti -- lucru pentru care cred ca am platit extra), combinat cu cateva exercitii de respiratie/meditatie menite sa te ajute sa iti "controlezi energia sexuala". Intr-un final am decis ca subiectul "continentei sexuale" nu ma intereseaza, in special cand e combinat cu un soi de misticism estic, la care eu sunt cam alergic (parca prea suna a cult religios, iar faptul de a te abtine de la avea un orgasm mi se pare o perversiune mai mare decat orice futai onest) ...
nein99 Reputație: 1 Postat Iunie 24, 2024 Postat Iunie 24, 2024 Vad ca s-a sters adresa anuntului de pe publi. Ma refeream la cel de aici: https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-tantric-relaxare-yoga-si-meditatie/f45eg472df697976ei772dd4e129i7g3.html
musashisb Reputație: 21 Postat Iunie 24, 2024 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 24, 2024 Ma tenta si pe mine sa fac o vizita, acum citind experienta ta, ma mai gandesc... Poti sa ne dai mai multe amanunte, e un salon, e o singura persoana acolo sau mai multe? Pe unde e locatia? Multumesc!
nein99 Reputație: 1 Postat Iunie 29, 2024 Postat Iunie 29, 2024 - Locatia e (sau era) pe str. Siretului - Pare un soi de salon: doamna cu care am discutat detaliile la telefon nu e aceeasi cu care am petrecut timp, si tin minte ca mai era cel putin o tipa disponibila pentru masaj. - Apartamentul e curat, cu dus disponibil si tot ce trebuie (prosop. gel de dus, etc), iar camera de masaj e de asemenea curata, asternuturi curate pe salteaua asezata jos, pe un covor oriental. - maseusa: atragatoare, amabila, vorbareata (dar nu excesiv), iar in termeni de servicii nu am ce reprosa: mi s-a clarificat de la inceput ca masajul nu include finalizare, ceea ce pentru mine a fost ok, iar masajul propriu-zis a fost foarte placut si variat. Poti sa atingi, insa no fingering, no fk. - Singurul punct negativ e ca uleiul folosit pentru masaj e al naibii de ... lipicios ... cu un miros placut dar distinctiv. Cred ca mi-am stricat vreo doua perechi de haine pentru ca nu am mai scapat de miros chiar si dupa spalari repetate Daca esti interesat, eu recomand experienta (poate si in functie de cat mai e pretul pentru sesiuni). 1
Good179 Reputație: 5 Postat Iunie 29, 2024 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 29, 2024 Acum 2 ore, nein99 a spus: - Locatia e (sau era) pe str. Siretului - Pare un soi de salon: doamna cu care am discutat detaliile la telefon nu e aceeasi cu care am petrecut timp, si tin minte ca mai era cel putin o tipa disponibila pentru masaj. - Apartamentul e curat, cu dus disponibil si tot ce trebuie (prosop. gel de dus, etc), iar camera de masaj e de asemenea curata, asternuturi curate pe salteaua asezata jos, pe un covor oriental. - maseusa: atragatoare, amabila, vorbareata (dar nu excesiv), iar in termeni de servicii nu am ce reprosa: mi s-a clarificat de la inceput ca masajul nu include finalizare, ceea ce pentru mine a fost ok, iar masajul propriu-zis a fost foarte placut si variat. Poti sa atingi, insa no fingering, no fk. - Singurul punct negativ e ca uleiul folosit pentru masaj e al naibii de ... lipicios ... cu un miros placut dar distinctiv. Cred ca mi-am stricat vreo doua perechi de haine pentru ca nu am mai scapat de miros chiar si dupa spalari repetate Daca esti interesat, eu recomand experienta (poate si in functie de cat mai e pretul pentru sesiuni). E bine de știut de miros pt cei cuplați
musashisb Reputație: 21 Postat Iunie 29, 2024 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 29, 2024 3 hours ago, nein99 said: - Locatia e (sau era) pe str. Siretului - Pare un soi de salon: doamna cu care am discutat detaliile la telefon nu e aceeasi cu care am petrecut timp, si tin minte ca mai era cel putin o tipa disponibila pentru masaj. - Apartamentul e curat, cu dus disponibil si tot ce trebuie (prosop. gel de dus, etc), iar camera de masaj e de asemenea curata, asternuturi curate pe salteaua asezata jos, pe un covor oriental. - maseusa: atragatoare, amabila, vorbareata (dar nu excesiv), iar in termeni de servicii nu am ce reprosa: mi s-a clarificat de la inceput ca masajul nu include finalizare, ceea ce pentru mine a fost ok, iar masajul propriu-zis a fost foarte placut si variat. Poti sa atingi, insa no fingering, no fk. - Singurul punct negativ e ca uleiul folosit pentru masaj e al naibii de ... lipicios ... cu un miros placut dar distinctiv. Cred ca mi-am stricat vreo doua perechi de haine pentru ca nu am mai scapat de miros chiar si dupa spalari repetate Daca esti interesat, eu recomand experienta (poate si in functie de cat mai e pretul pentru sesiuni). Multumesc!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum