Sari la conținut

Masaj Tantric - Kama Temple 0724627178

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

https://www.instagram.com/kama.temple/

Salut. As dori sa stiu daca stiati de salonul acesta de masaj tantric. Imi doresc mult sa incerc sa compar cum este cu masajele tantrice pe care le-am primit in alte tari. Nu sunt din Sibiu, dar o sa merg peste o luna in vizita in oras si m-ar tenta sa incerc la acest masaj. De aceea, astept pareri, recenzii.

• cleopatra01 a schimbat titlul în Masaj Tantric - Kama Temple 0724627178
  • Oras:Valcea
  • Oras:Valcea
Postat

Din ce am citit de pe Instagram, pare foarte interesant. Daca are careva mai multe detalii, sper sa le posteze.

Postat

My 2 cents ...

N-am vazut un numar de telefon pe Instagram, asa ca nu pot sa-mi dau seama daca e acelasi local ca cel de pe publi. ( 0724627178)

La cel de pe publi am fost de 2-3 ori pe parcursul unui an, dar am decis ca nu e pentru mine.

Sedintele au variat ca intindere si pret intre 1h si 2.5 h (300 RON, ~550 RON). Nicio sedinta nu a inclus vreun fel de finalizare, ci doar un masaj senzual (nud de ambele parti -- lucru pentru care cred ca am platit extra), combinat cu cateva exercitii de respiratie/meditatie menite sa te ajute sa iti "controlezi energia sexuala".

Intr-un final am decis ca subiectul "continentei sexuale" nu ma intereseaza, in special cand e combinat cu un soi de misticism estic, la care eu sunt cam alergic (parca prea suna a cult religios, iar faptul de a te abtine de la avea un orgasm mi se pare o perversiune mai mare decat orice futai onest) ...

• Oras:Sibiu
Postat

Ma tenta si pe mine sa fac o vizita, acum citind experienta ta, ma mai gandesc... Poti sa ne dai mai multe amanunte, e un salon, e o singura persoana acolo sau mai multe? Pe unde e locatia? Multumesc!

Postat

- Locatia e (sau era) pe str. Siretului

- Pare un soi de salon: doamna cu care am discutat detaliile la telefon nu e aceeasi cu care am petrecut timp, si tin minte ca mai era cel putin o tipa disponibila pentru masaj.

- Apartamentul e curat, cu dus disponibil si tot ce trebuie (prosop. gel de dus, etc), iar camera de masaj e de asemenea curata, asternuturi curate pe salteaua asezata jos, pe un covor oriental.

- maseusa: atragatoare, amabila, vorbareata (dar nu excesiv), iar in termeni de servicii nu am ce reprosa: mi s-a clarificat de la inceput ca masajul nu include finalizare, ceea ce pentru mine a fost ok, iar masajul propriu-zis a fost foarte placut si variat. Poti sa atingi, insa no fingering, no fk.

- Singurul punct negativ e ca uleiul folosit pentru masaj e al naibii de ... lipicios ... cu un miros placut dar distinctiv. Cred ca mi-am stricat vreo doua perechi de haine pentru ca nu am mai scapat de miros chiar si dupa spalari repetate :)

Daca esti interesat, eu recomand experienta (poate si in functie de cat mai e pretul pentru sesiuni).

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, nein99 a spus:

- Pare un soi de salon: doamna cu care am discutat detaliile la telefon nu e aceeasi cu care am petrecut timp, si tin minte ca mai era cel putin o tipa disponibila pentru masaj.

- Apartamentul e curat, cu dus disponibil si tot ce trebuie (prosop. gel de dus, etc), iar camera de masaj e de asemenea curata, asternuturi curate pe salteaua asezata jos, pe un covor oriental.

- maseusa: atragatoare, amabila, vorbareata (dar nu excesiv), iar in termeni de servicii nu am ce reprosa: mi s-a clarificat de la inceput ca masajul nu include finalizare, ceea ce pentru mine a fost ok, iar masajul propriu-zis a fost foarte placut si variat. Poti sa atingi, insa no fingering, no fk.

- Singurul punct negativ e ca uleiul folosit pentru masaj e al naibii de ... lipicios ... cu un miros placut dar distinctiv. Cred ca mi-am stricat vreo doua perechi de haine pentru ca nu am mai scapat de miros chiar si dupa spalari repetate :)

Daca esti interesat, eu recomand experienta (poate si in functie de cat mai e pretul pentru sesiuni).

E bine de știut de miros pt cei cuplați

Postat
3 hours ago, nein99 said:

Multumesc!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...