Sari la conținut

Madi 0755494345

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Madi 0755494345
Reputație: 96
Postat

Mady zici ca i de la școala ajutătoare și nu merită mai mult de 100 lei ora! Oricum, s a uischit la Galați! 😂

Reputație: 24
Postat

astea au atitudine de Casa Tineretului din Vama Veche, cat mai mari preturi pentru o "camera mucegaita" la mansarda...  puse pe capatuit in cat mai scurt timp, si cat mai putine servicii, daca vor fi.... La pretul asta ar trebui sa faca anal, CIM sau COF, fisting si cu filmare... Oricum, chiar si de la Galati nu stiu cine va da banii astia pentru un oral protejat

• Membru Premium
Reputație: 15767
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat
Acum 4 ore, lperro a spus:

chiar si de la Galati nu stiu cine va da banii astia pentru un oral protejat

Ati fi surprinși, mai nou ni s-a dus faima printre toate petardele ca la Galati e un oras de prostalani care arunca cu banii... 200 cu 400 pare sa fie noua normalitate la Galati, daca suni random pe publi24 o sa vedeti ca 7 din 10 au sarit deja la sumele astea .... 😅

Toate jegurile si fastfuckurile care nu mai au loc in alte parti fiindca au servicii proaste au inceput sa migreze aici, si cred ca iar o sa ma implic sa le dau un pic de "dauna" jegurilor care vin in turneu ca vad ca deja se strica prețurile si serviciile si la  rezidentele care erau mai ok ...

• Like 6
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...