mamboo Reputație: 175 Postat Februarie 21 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 21 Acum 14 ore, Jokerr77 a spus: Topic deschis de @mamboo acestei fătuci în care o laudă, dar în toate recenziile le strică topicurile femeilor doar cu recenzii urate, de exemplu @Eveee69unde fata chiar arată bine și în ciuda recenziei lui i am făcut o vizită și este exact opusul la ce a spus acest ,,coleg,, al nostru, vouă colegilor a ce vă inspiră toate astea? Eu cred ca e puțin peștișor ca să îi meargă lui bine. Recenziile negative au fost legate mai mult de atitudine. Aspectul l-am adus in discutie mai tare pt ca pozele chiar nu reflecta realitatea si absolut nimeni nu a spus treaba asta. Am spus si mai repet pt cine citeste printre randuri, am fost si voi mai merge la fete cu kg multe atata timp cat atitudinea si serviciile sunt ok. Tipa in discutie are o atitudine nasoala si daca te-ai uita cu atentie atrage barbati care prefera sa fie dominati, de acol probabil atitudinea de superioritate. Raspunsul fetei la ce am scris eu , spune tot. Cand o sa vad o recenzie pt fata respectiva de la un user vechi mai discutam, dar momentan are recenzii doar de la useri fresh ca tine. Spor la fete sa ai! 1
Joker2002 Reputație: 0 Postat Februarie 25 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 25 A revenit această domnișoară splendidă Stă decât câteva zile în oraș o recomand cu tot dragul vizitați o și o să vă convingeți
luzzu Reputație: 277 Postat Februarie 26 Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Oras:pretutindeni si nicaria ^^ Postat Februarie 26 Lasa-ne, caras! 21 hours ago, Joker2002 said: Stă decât
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum