Biness21 Reputație: 52 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Acum 2 ore, Amalia0809 a spus: Disponibilă 🔞 Ți-am scris pe wapp dar nimic …. 1 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1846 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 23 hours ago, Iepurashul said: Domnisoara este de etnie sau e de-a noastră? Am vizitat-o și pot confirma că este româncă 100%. O să las o recenzie în scurt timp. 1 Link spre comentariu
harveyspecter1991 Reputație: 25 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Am stat si eu cu fata asta pe nume Amalia, este foarte tanara si draguta, este de cateva zile in Bucuresti, programare imediat dimineata, apartamentul este in stare buna dar apoi l-a lasat pentru cel de azi dupa o mica introducere ne-am indreptat acolo pe pat, unde a inceput o muie excelenta, si de cand eram putin obosita, a ramas mereu deasupra ei, dupa o mica pauza l-am inceput pe al doilea, multe tatuaje unde are fiecare tatuaj. propria poveste, fată foarte drăguță, voi reveni la mai devreme, o îmbrățișare 💗 1 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1846 Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 Salut! Atras de pozele postate de Amalia și mereu în căutarea unor experiențe noi, am hotărât să îi fac o vizită domnișoarei. Programare Ca de obicei, îmi planific ziua dis-de-dimineață și astfel am contactat-o și pe Amalia. A răspuns destul de repede și am stabilit o oră pentru întâlnire. După ce confirmasem vizita, a apărut o problemă, dar Amalia a fost foarte înțelegătoare și am reușit să reprogramăm întâlnirea cu o oră mai târziu. Locație La Piața Romană, într-un bloc vechi, dar garsoniera pentru acțiune arăta bine și era curată. La fel și baia, unde am avut disponibil gel de duș, fără apă de gură (Amalia nu face FK deci, nu e neapărat necesară). Amalia Pozele sunt fidele realității. Amalia are un corp frumos, cu un fund care iese în evidență și sâni mici. Fața ei poate fi apreciată diferit în funcție de gusturi. În cazul meu, am găsit-o atrăgătoare atât în fotografii, cât și în persoană. Am fost întâmpinat de Amalia îmbracata așa cum apare în multe poze, într-un top și niște bikini, fără tocuri. Era aranjată, cu părul prins ca în fotografii și un machiaj menit să îi pună în valoare trăsăturile feței. Nu am conversat prea mult și, după ce m-a întrebat dacă vreau la duș, m-am debarasat de haine și am făcut o igienizare rapidă. Acțiune Când am ieșit din baie, Amalia mă aștepta goală în pat și m-a invitat lângă ea. Cum m-am așezat lângă ea, s-a pus în poziție de atac și a început un ON bun, umed, nu foarte adânc, fără atenție la 🍒 dar cu anduranță bună. A fost permisivă atunci când am ținut-o cu mâinile de cap și am făcut facefuck. Mi-a plăcut și că s-a așezat în lateral, având astfel acces la 🌮 cu care m-am jucat, ea umezindu-se destul de repede. După repriza de ON am trecut la NP cu Amalia în LOT, unde s-a mișcat foarte bine. A stat și pe vine și se înfigea bine în 🍆. Am mai ajutat-o și eu, luându-i fundulețul în mâini și trăgând-o în ciocan într-un ritm alert. A avut anduranță bună și aici, dar pentru că i-au amorțit picioarele, am trecut eu deasupra și am început să pompez destul de ritmat. Am mai luat-o în brațe să o sărut pe gât și a răspuns și ea la fel. După câteva minute am schimbat poziția și am luat-o pe la spate. Mi-a plăcut că și-a pus o pernă sub ea și întărâtat de 🍑 ei superb am început să dau destul de tare, acompaniat de gemetele plăcute ale Amaliei. Eram departe de a finaliza, transpirat și puțin obosit cum era și 🍆 după un fut destul de intens, așa că am convenit cu Amalia să luăm o pauză, o decizie foarte inspirată. După un duș rapid, m-am întors și am stat de vorbă cu Amalia, având ocazia să o cunosc mai bine. Mi-a împărtășit câteva dintre planurile ei și am discutat despre diverse lucruri, în timp ce eu o mângâiam pe funduleț și pe spate, iar ea îmi frământa 🍆. Cele 10 minute de conversație ne-au ajutat să ne relaxăm și să ne simțim mai confortabil unul cu celălalt, astfel că atunci când am revenit la acțiune, totul a decurs mult mai bine. Aveam 🍆 lemn așa că Amalia a trecut iar la ON, care acum a fost excelent, foarte umed (cu saliva scurgându-se pe 🍆) și cu presiune foarte bună. Am mai făcut iar facefuck care a fost și el mai bun, reușind să ia 🍆 mai adânc ca prima dată (nu poate DT). După minute bune de ON am trecut și la NP cu Amalia tot în LOT și aici iar m-a impresionat. M-a futut cum scrie la carte : cowgirl, squatting cowgirl, side saddle, crab și reverse cowgirl cu ea aplecată in față. Ce să mai zic, mi-a rupt fasul, prima fată care m-a futut ea pe mine mai mult decât eu pe ea. Evident, obosise după ce a făcut circuitul ăsta cu mine, așa că am trecut la misionar, unde am luat-o în brațe și am pompat bine încă 2-3 minute după care am umplut balonul cu lăptișor de matcă. 💦 Am rămas în pat și am petrecut câteva minute vorbind, depășind ușor cele 60 de minute, ceea ce, sper eu, e un semn că ne-am bucurat amândoi de timpul petrecut împreună. După ce am făcut un duș rapid și am mai schimbat câteva cuvinte în timp ce mă echipam, ne-am luat la revedere. Amalia m-a îmbrățișat și mi-a dat un pupic pe obraz. DTD - 60+ minute Concluzie Amalia este o fată foarte simpatică, care m-a surprins în mod plăcut prin atitudinea ei deschisă, mai ales după ce ne-am cunoscut mai bine în timpul pauzei. A fost implicată și energică pe tot parcursul interacțiunii noastre, fără să manifeste vreo reținere. Comportamentul ei reflectă în mare măsură atitudinea clientului; atenția și respectul sunt răsplătite de Amalia prin servicii foarte bune. Eu m-am simțit excelent în compania Amaliei, conversația și acțiunea au fost foarte plăcute și voi reveni cu siguranță. O recomand cu încredere (dacă FK/CIM nu sunt esentiale), tratați-o cu grijă și respect și veți avea parte de o experiență deosebită. Mulțumesc, Amalia, mi-ai înseninat ziua într-o zi noroasă. 💗 Să ne revedem cu bine. 🤗 Te pup! 😘 Halat 300 tigri - 1 oră 4 1 Link spre comentariu
ovu Reputație: 99 Postat Mai 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 29 Fată chiar e drăguță face un oral bun - 9 - păcat ca nu face finalizare normal - 8,5 - a venit peste mine pe vine și m a călărit puțin - plăcut parcă e prea parfumată pentru noi cei însurați :))) asta e o problemă halat 200 fin am fost scurt și la obiect 1 Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 29 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Mai 29 Acum 36 minute, JeanVal a spus: Salut! Atras de pozele postate de Amalia și mereu în căutarea unor experiențe noi, am hotărât să îi fac o vizită domnișoarei. Programare Ca de obicei, îmi planific ziua dis-de-dimineață și astfel am contactat-o și pe Amalia. A răspuns destul de repede și am stabilit o oră pentru întâlnire. După ce confirmasem vizita, a apărut o problemă, dar Amalia a fost foarte înțelegătoare și am reușit să reprogramăm întâlnirea cu o oră mai târziu. Locație La Piața Romană, într-un bloc vechi, dar garsoniera pentru acțiune arăta bine și era curată. La fel și baia, unde am avut disponibil gel de duș, fără apă de gură (Amalia nu face FK deci, nu e neapărat necesară). Amalia Pozele sunt fidele realității. Amalia are un corp frumos, cu un fund care iese în evidență și sâni mici. Fața ei poate fi apreciată diferit în funcție de gusturi. În cazul meu, am găsit-o atrăgătoare atât în fotografii, cât și în persoană. Am fost întâmpinat de Amalia îmbracata așa cum apare în multe poze, într-un top și niște bikini, fără tocuri. Era aranjată, cu părul prins ca în fotografii și un machiaj menit să îi pună în valoare trăsăturile feței. Nu am conversat prea mult și, după ce m-a întrebat dacă vreau la duș, m-am debarasat de haine și am făcut o igienizare rapidă. Acțiune Când am ieșit din baie, Amalia mă aștepta goală în pat și m-a invitat lângă ea. Cum m-am așezat lângă ea, s-a pus în poziție de atac și a început un ON bun, umed, nu foarte adânc, fără atenție la 🍒 dar cu anduranță bună. A fost permisivă atunci când am ținut-o cu mâinile de cap și am făcut facefuck. Mi-a plăcut și că s-a așezat în lateral, având astfel acces la 🌮 cu care m-am jucat, ea umezindu-se destul de repede. După repriza de ON am trecut la NP cu Amalia în LOT, unde s-a mișcat foarte bine. A stat și pe vine și se înfigea bine în 🍆. Am mai ajutat-o și eu, luându-i fundulețul în mâini și trăgând-o în ciocan într-un ritm alert. A avut anduranță bună și aici, dar pentru că i-au amorțit picioarele, am trecut eu deasupra și am început să pompez destul de ritmat. Am mai luat-o în brațe să o sărut pe gât și a răspuns și ea la fel. După câteva minute am schimbat poziția și am luat-o pe la spate. Mi-a plăcut că și-a pus o pernă sub ea și întărâtat de 🍑 ei superb am început să dau destul de tare, acompaniat de gemetele plăcute ale Amaliei. Eram departe de a finaliza, transpirat și puțin obosit cum era și 🍆 după un fut destul de intens, așa că am convenit cu Amalia să luăm o pauză, o decizie foarte inspirată. După un duș rapid, m-am întors și am stat de vorbă cu Amalia, având ocazia să o cunosc mai bine. Mi-a împărtășit câteva dintre planurile ei și am discutat despre diverse lucruri, în timp ce eu o mângâiam pe funduleț și pe spate, iar ea îmi frământa 🍆. Cele 10 minute de conversație ne-au ajutat să ne relaxăm și să ne simțim mai confortabil unul cu celălalt, astfel că atunci când am revenit la acțiune, totul a decurs mult mai bine. Aveam 🍆 lemn așa că Amalia a trecut iar la ON, care acum a fost excelent, foarte umed (cu saliva scurgându-se pe 🍆) și cu presiune foarte bună. Am mai făcut iar facefuck care a fost și el mai bun, reușind să ia 🍆 mai adânc ca prima dată (nu poate DT). După minute bune de ON am trecut și la NP cu Amalia tot în LOT și aici iar m-a impresionat. M-a futut cum scrie la carte : cowgirl, squatting cowgirl, side saddle, crab și reverse cowgirl cu ea aplecată in față. Ce să mai zic, mi-a rupt fasul, prima fată care m-a futut ea pe mine mai mult decât eu pe ea. Evident, obosise după ce a făcut circuitul ăsta cu mine, așa că am trecut la misionar, unde am luat-o în brațe și am pompat bine încă 2-3 minute după care am umplut balonul cu lăptișor de matcă. 💦 Am rămas în pat și am petrecut câteva minute vorbind, depășind ușor cele 60 de minute, ceea ce, sper eu, e un semn că ne-am bucurat amândoi de timpul petrecut împreună. După ce am făcut un duș rapid și am mai schimbat câteva cuvinte în timp ce mă echipam, ne-am luat la revedere. Amalia m-a îmbrățișat și mi-a dat un pupic pe obraz. DTD - 60+ minute Concluzie Amalia este o fată foarte simpatică, care m-a surprins în mod plăcut prin atitudinea ei deschisă, mai ales după ce ne-am cunoscut mai bine în timpul pauzei. A fost implicată și energică pe tot parcursul interacțiunii noastre, fără să manifeste vreo reținere. Comportamentul ei reflectă în mare măsură atitudinea clientului; atenția și respectul sunt răsplătite de Amalia prin servicii foarte bune. Eu m-am simțit excelent în compania Amaliei, conversația și acțiunea au fost foarte plăcute și voi reveni cu siguranță. O recomand cu încredere (dacă FK/CIM nu sunt esentiale), tratați-o cu grijă și respect și veți avea parte de o experiență deosebită. Mulțumesc, Amalia, mi-ai înseninat ziua într-o zi noroasă. 💗 Să ne revedem cu bine. 🤗 Te pup! 😘 Halat 300 tigri - 1 oră Mulțumesc pentru vizită,dragul meu! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🙈🥰 Te mai aștept cu mare drag !! Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 29 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Mai 29 Acum 30 minute, ovu a spus: Fată chiar e drăguță face un oral bun - 9 - păcat ca nu face finalizare normal - 8,5 - a venit peste mine pe vine și m a călărit puțin - plăcut parcă e prea parfumată pentru noi cei însurați :))) asta e o problemă halat 200 fin am fost scurt și la obiect Mulțumesc frumos pentru timpul acordat, te mai aștept cu drag.☺️🤗 Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 29 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Mai 29 Bună🐰🐰🐰 Disponibilă: 14:30-22:30 1 2 Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 29 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Mai 29 Disponibilă 🔞 1 Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 29 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Mai 29 🥰🥰🥰 2 Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 29 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Mai 29 La 29.05.2024 la 17:41, Amalia0809 a spus: alteaccesorii ‼️ Link spre comentariu
marian iancu 0507 Reputație: 614 Postat Mai 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 29 Acum 1 oră, Amalia0809 a spus: 🥰🥰🥰 Faină rău poza ...! 1 Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 30 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Mai 30 Bună !! 🐰🍌😈 Disponibilă 🔞 1 1 Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 30 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Mai 30 🐐🍌🥰 3 Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 30 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Mai 30 🥰💚 1 2 Link spre comentariu
luca87 Reputație: 4 Postat Mai 30 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 30 Acum 55 minute, Amalia0809 a spus: 🥰💚 Daca nu faci fin orala tot degeaba. Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 30 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Mai 30 Disponibilă 🔞 1 1 Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 30 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Mai 30 🥰🥰🥵🥵🥵🙈🤗 3 Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 30 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Mai 30 Hot hot 🥵 1 Link spre comentariu
Biness21 Reputație: 52 Postat Mai 30 Partajează Postat Mai 30 1 oră în urmă, Amalia0809 a spus: Hot hot 🥵 607 la sf când ai timp să răspunzi 🤩 Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 31 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Mai 31 Bună !! ☺️🤗 disponibilă 1 Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 31 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Mai 31 . Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 31 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Mai 31 Disponibilă ♥️🤗😊 2 Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Mai 31 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Mai 31 🤍🤍 1 1 Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Iunie 1 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iunie 1 Bună!!! Disponibilă ♥️💚🤍 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum