Sari la conținut

Aștept sugestii, mulțumesc

Postări Recomandate

Reputație: 69
  • Telefon: 0743622507
  • Oras:Bucuresti,Cluj-Napoca,Timisoara
  • Disponibila
  • Telefon: 0743622507
  • Oras:Bucuresti,Cluj-Napoca,Timisoara
  • Disponibila
La 25.05.2024 la 0:46, tryfetish a spus:

Avem trans care se pricep la dezvirginare anala, aștept sugestii mulțumesc 

Avem, avem, intai de toate incepi cu clisma cu furtunul de la dus cu apa calduta pana esti curat sau sunt solutii la farmacie de curatare anala. Una din doua, apoi iti alegi transsexuala de care iti place si spor la pula😜😂

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 1766
  • Telefon: 0741939567
  • Oras:Bucuresti
Acum 7 ore, Lucas0 a spus:

@Ruxii @isabellets @BlondyTs ajutatil pe băiat cum să facă

O mini clisma în care ori dușul cu apă călduță sau  poate să meargă la farmacie unde găsește Irigator clisma  (revi alegi transa dorită și cm doriți în care cu cremă sau gel lubrifiant încetut  te poate fute și dezvirgina 👻👻👻👻)

spor la ciocaneala și pule tari 💋❤️💋

Link spre comentariu
Reputație: 21
  • Oras:Cluj
Acum 7 ore, BlondyTs a spus:

O mini clisma în care ori dușul cu apă călduță sau  poate să meargă la farmacie unde găsește Irigator clisma  (revi alegi transa dorită și cm doriți în care cu cremă sau gel lubrifiant încetut  te poate fute și dezvirgina 👻👻👻👻)

Pe tn Blondy și eu te-as dezvirgina😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 16 ore, Ruxii a spus:

Avem, avem, intai de toate incepi cu clisma cu furtunul de la dus cu apa calduta pana esti curat sau sunt solutii la farmacie de curatare anala. Una din doua, apoi iti alegi transsexuala de care iti place si spor la pula😜😂

Mulțumesc mult 😉😊

Link spre comentariu
Acum 16 ore, Ruxii a spus:

Dacă o să-mi placa tare după o prima experienta se va adeveri zicala ta cu spor 😅😅

Link spre comentariu
Acum 10 ore, BlondyTs a spus:

Cm pentru o prima experienta nu cred ca o sa vreau mulți, însă măcar o data in viata trebuie să încerc asta, dacă o sa îmi placa prea tare și o sa vreau regulat pica treaba cu o data în viata și Mulțumesc 😊😉

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 207
Acum 3 ore, tryfetish a spus:

Cm pentru o prima experienta nu cred ca o sa vreau mulți, însă măcar o data in viata trebuie să încerc asta, dacă o sa îmi placa prea tare și o sa vreau regulat pica treaba cu o data în viata și Mulțumesc 😊😉

O sa iti placa, iti garantez! 😉🥰

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 7 ore, coco38 a spus:

Pe tn Blondy și eu te-as dezvirgina😘

Unde să mă  dezvirginezi că-s găurită peste tot 😂😂😍❤️poate eventual ai vrut sa  spui să mă saturi de pulă dar nu prea cred 🙈🙈😂❤️❤️😍❤️💋😍❤️

• Haha 2
Link spre comentariu
Reputație: -1182
1 hour ago, BlondyTs said:

Unde să mă  dezvirginezi că-s găurită peste tot 😂😂😍❤️poate eventual ai vrut sa  spui să mă saturi de pulă dar nu prea cred 🙈🙈😂❤️❤️😍❤️💋😍❤️

Sunt multi care o sug și o i-au in fundulet de placere, doar tu ști bine asta. Crezi ca asta e vreo problema sau că e rău?

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 22 minute, Lucas0 a spus:

Sunt multi care o sug și o i-au in fundulet de placere, doar tu ști bine asta. Crezi ca asta e vreo problema sau că e rău?

Atâta timp cat au plăcere și le place totul este normal 😇exact ca si in cazul meu dacă îmi place pula îmi place 👿😈acuma depinde de rolul pe care îl au Activ sau pasiv fiecare cu plăcerea lui 💋😇

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Reputație: 21
Acum 9 ore, BlondyTs a spus:

😂😂😂😂😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...