tryfetish Reputație: 5 Postat Mai 24 Partajează Postat Mai 24 Avem trans care se pricep la dezvirginare anala, aștept sugestii mulțumesc Link spre comentariu
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Mai 26 Partajează Postat Mai 26 @Ruxii @isabellets @BlondyTs ajutatil pe băiat cum să facă 1 Link spre comentariu
Ruxii Reputație: 69 Postat Mai 26 Telefon: 0743622507 Oras:Bucuresti,Cluj-Napoca,Timisoara Disponibila Telefon: 0743622507 Oras:Bucuresti,Cluj-Napoca,Timisoara Disponibila Partajează Postat Mai 26 La 25.05.2024 la 0:46, tryfetish a spus: Avem trans care se pricep la dezvirginare anala, aștept sugestii mulțumesc Avem, avem, intai de toate incepi cu clisma cu furtunul de la dus cu apa calduta pana esti curat sau sunt solutii la farmacie de curatare anala. Una din doua, apoi iti alegi transsexuala de care iti place si spor la pula😜😂 1 Link spre comentariu
BlondyTs Reputație: 1766 Postat Mai 27 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27 Acum 7 ore, Lucas0 a spus: @Ruxii @isabellets @BlondyTs ajutatil pe băiat cum să facă O mini clisma în care ori dușul cu apă călduță sau poate să meargă la farmacie unde găsește Irigator clisma (revi alegi transa dorită și cm doriți în care cu cremă sau gel lubrifiant încetut te poate fute și dezvirgina 👻👻👻👻) spor la ciocaneala și pule tari 💋❤️💋 Link spre comentariu
coco38 Reputație: 21 Postat Mai 27 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 27 Acum 7 ore, BlondyTs a spus: O mini clisma în care ori dușul cu apă călduță sau poate să meargă la farmacie unde găsește Irigator clisma (revi alegi transa dorită și cm doriți în care cu cremă sau gel lubrifiant încetut te poate fute și dezvirgina 👻👻👻👻) spor la ciocaneala și pule tari 💋❤️💋 Pe tn Blondy și eu te-as dezvirgina😘 1 Link spre comentariu
tryfetish Reputație: 5 Postat Mai 27 Autor Partajează Postat Mai 27 Acum 16 ore, Ruxii a spus: Avem, avem, intai de toate incepi cu clisma cu furtunul de la dus cu apa calduta pana esti curat sau sunt solutii la farmacie de curatare anala. Una din doua, apoi iti alegi transsexuala de care iti place si spor la pula😜😂 Mulțumesc mult 😉😊 Link spre comentariu
tryfetish Reputație: 5 Postat Mai 27 Autor Partajează Postat Mai 27 Acum 16 ore, Ruxii a spus: Avem, avem, intai de toate incepi cu clisma cu furtunul de la dus cu apa calduta pana esti curat sau sunt solutii la farmacie de curatare anala. Una din doua, apoi iti alegi transsexuala de care iti place si spor la pula😜😂 Dacă o să-mi placa tare după o prima experienta se va adeveri zicala ta cu spor 😅😅 Link spre comentariu
tryfetish Reputație: 5 Postat Mai 27 Autor Partajează Postat Mai 27 Acum 10 ore, BlondyTs a spus: O mini clisma în care ori dușul cu apă călduță sau poate să meargă la farmacie unde găsește Irigator clisma (revi alegi transa dorită și cm doriți în care cu cremă sau gel lubrifiant încetut te poate fute și dezvirgina 👻👻👻👻) spor la ciocaneala și pule tari 💋❤️💋 Cm pentru o prima experienta nu cred ca o sa vreau mulți, însă măcar o data in viata trebuie să încerc asta, dacă o sa îmi placa prea tare și o sa vreau regulat pica treaba cu o data în viata și Mulțumesc 😊😉 1 Link spre comentariu
zabielo Reputație: 207 Postat Mai 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27 Acum 3 ore, tryfetish a spus: Cm pentru o prima experienta nu cred ca o sa vreau mulți, însă măcar o data in viata trebuie să încerc asta, dacă o sa îmi placa prea tare și o sa vreau regulat pica treaba cu o data în viata și Mulțumesc 😊😉 O sa iti placa, iti garantez! 😉🥰 1 Link spre comentariu
BlondyTs Reputație: 1766 Postat Mai 27 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27 Acum 7 ore, coco38 a spus: Pe tn Blondy și eu te-as dezvirgina😘 Unde să mă dezvirginezi că-s găurită peste tot 😂😂😍❤️poate eventual ai vrut sa spui să mă saturi de pulă dar nu prea cred 🙈🙈😂❤️❤️😍❤️💋😍❤️ 2 Link spre comentariu
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 2 hours ago, zabielo said: O sa iti placa, iti garantez! 😉🥰 Zabielo tu cum faci clisma? Link spre comentariu
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 1 hour ago, BlondyTs said: Unde să mă dezvirginezi că-s găurită peste tot 😂😂😍❤️poate eventual ai vrut sa spui să mă saturi de pulă dar nu prea cred 🙈🙈😂❤️❤️😍❤️💋😍❤️ Sunt multi care o sug și o i-au in fundulet de placere, doar tu ști bine asta. Crezi ca asta e vreo problema sau că e rău? 1 Link spre comentariu
BlondyTs Reputație: 1766 Postat Mai 27 Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Telefon: 0741939567 Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27 Acum 22 minute, Lucas0 a spus: Sunt multi care o sug și o i-au in fundulet de placere, doar tu ști bine asta. Crezi ca asta e vreo problema sau că e rău? Atâta timp cat au plăcere și le place totul este normal 😇exact ca si in cazul meu dacă îmi place pula îmi place 👿😈acuma depinde de rolul pe care îl au Activ sau pasiv fiecare cu plăcerea lui 💋😇 1 Link spre comentariu
coco38 Reputație: 21 Postat Mai 28 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 28 Acum 9 ore, BlondyTs a spus: Unde să mă dezvirginezi că-s găurită peste tot 😂😂😍❤️poate eventual ai vrut sa spui să mă saturi de pulă dar nu prea cred 🙈🙈😂❤️❤️😍❤️💋😍❤️ 😂😂😂😂😘 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum