Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: -
  • Oras:Hunedoara

Eu am fost odata la ea , langa cosimo are locatia dar m-am dus cu planuri marete sa zic asa si am ramas doar pt un oral banal si ala a fost cu mirosuri de la ea cum statea jos! Deci pt mine clar este de evitat

Link spre comentariu

Dragi prieteni,

azi am vizitat-o pe Raina in Hunedoara. Experienta overall - ABSOLUTE SHIT!

Apartamentul (bloc 23, bulevardul Dacia) e o cocina. Inca avea caca in toaleta, nici prosoape nu avea.

Fata, la fata nu e rea, dar pute a transpiratie - nu stiu ce mi-a venit sa ii sarut sanii, si vai de capul meu aveau gust de transpiratie (cand am plecat de acolo imi venea sa vomit)

Oralul e bun, se joaca si cu coaiele si se simte bine, dar miroase fata si tot apartamentul.

Rau imi pare ca am fost la ea, nu pentru bani, pentru ca o costat doar 150RON pt juma de ora (1 finalizare) dar pentru ca sper sa nu fi luat vreo boala.

Sunt curios de alte experiente.

Link spre comentariu
1 hour ago, chrislicker said:

Dragi prieteni,

Apartamentul (bloc 23, bulevardul Dacia) e o cocina. Inca avea caca in toaleta, nici prosoape nu avea.

Fata, la fata nu e rea, dar pute a transpiratie - nu stiu ce mi-a venit sa ii sarut sanii, si vai de capul meu aveau gust de transpiratie (cand am plecat de acolo imi venea sa vomit)

Oralul e bun, se joaca si cu coaiele si se simte bine, dar miroase fata si tot apartamentul.

Rau imi pare ca am fost la ea, nu pentru bani, pentru ca o costat doar 150RON pt juma de ora (1 finalizare) dar pentru ca sper sa nu fi luat vreo boala.

Pai nu ai vazut ca am scris si eu? E vai steaua ei

Link spre comentariu

La 31.07.2024 la 17:38, chrislicker a spus:

Dragi prieteni,

Apare URO / SCATO in una din pozele ei ca si servicii,

Acum intelegi de ce miroase a cocina 🤣

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...