Sari la conținut

0749821090

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

ba da, ati patit bine sau ati patit rau? zici ca fata asta vi-a inghitit cuvintele 😂😂

• Membru Premium
  • Oras:România
  • Oras:România
Postat
Acum 4 ore, Futermann a spus:

ba da, ati patit bine sau ati patit rau? zici ca fata asta vi-a inghitit cuvintele 😂😂

Depinde de la om la om … eu am pățit bine , de eram ceva iepuras poate era și mai bine … 

"Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."

Postat

Da aici chiar nimeni 😅 nimic 🙈.

Atâția iubăreți ,da chiar nimeni nimic 😂😂.

Parcă văd dacă își face cont pe forum 🙈, ce vânjoși ați fost 😂😂😂😂

Postat

Am pațit bine aici. Cred că merită incercat. Am sunat pentru programare şi apoi m-a sunat pe wapp cu cameră pentru confirmare. Mi-a plăcut ce văd asa că am plecat spre ea. E bună rău bruneta cu un corp de felina şi e frumoasa rău. O suge bine de tot cu deep dar destul de scurt. La normal se fute bine de tot, am schimbat câteva poziții dar e bine dacă esti iepuraş si termini repede. Ea vrea sa facă bani nu să se fută bine. Dar oricum mie mi-a plăcut chiar daca e cam pe fast fuck. Nu e pe iubăreală sau socializare dar pentru un futai bun dar mai scurt e perfectă.

• Like 2
  • Mersi 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

In sfârșit unul 🙊 hai că se poate 😅

Vizitator
Postat
Acum 37 minute, Dedei90 a spus:

Am pațit bine aici. Cred că merită incercat. Am sunat pentru programare şi apoi m-a sunat pe wapp cu cameră pentru confirmare. Mi-a plăcut ce văd asa că am plecat spre ea. E bună rău bruneta cu un corp de felina şi e frumoasa rău. O suge bine de tot cu deep dar destul de scurt. La normal se fute bine de tot, am schimbat câteva poziții dar e bine dacă esti iepuraş si termini repede. Ea vrea sa facă bani nu să se fută bine. Dar oricum mie mi-a plăcut chiar daca e cam pe fast fuck. Nu e pe iubăreală sau socializare dar pentru un futai bun dar mai scurt e perfectă.

M-ai revi colegu 🤣 că nu m-am putut abține 🤣🤣...că am fost și eu de câteva ori 🤣🤣....Zici că numai iepurașii pot fute aci 🤣😈

Postat
37 minutes ago, Leeonidas said:

M-ai revi colegu 🤣 că nu m-am putut abține 🤣🤣...că am fost și eu de câteva ori 🤣🤣....Zici că numai iepurașii pot fute aci 🤣😈

Eu mai revin ca mi-a plăcut gagica 😂😂. Nu numa iepuraṣii pot fute aici dar aia ii plac 😂😂😂. Prefer sa fut de pe publi decât celebritațile astea lăudate de pe forum 😂😂 Am fost la una numa figuri avea că am cerut oral np. Cu astea de pe publi te ințelegi mai bine ca nu is dive de la prea multe laude. 😂😂

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 2 minute, Dedei90 a spus:

Eu mai revin ca mi-a plăcut gagica 😂😂. Nu numa iepuraṣii pot fute aici dar aia ii plac 😂😂😂. Prefer sa fut de pe publi decât celebritațile astea lăudate de pe forum 😂😂 Am fost la una numa figuri avea că am cerut oral np. Cu astea de pe publi te ințelegi mai bine ca nu is dive de la prea multe laude. 😂😂

Ce zic eu de mult 🤣...mai interesant pe public 😈 ... spor sa ne bucuram de fete frumoase 😁👍!

Postat
1 minute ago, Leeonidas said:

Ce zic eu de mult 🤣...mai interesant pe public 😈 ... spor sa ne bucuram de fete frumoase 😁👍!

Mult mai bine pe publi. Am luat si țepe dar am prins si gagici mai bune ca pe forum. Is mai simple da mai reale ca celebritațile de pe forum 😂 🤙👍

Postat

A reapărut gagica 😋😋😋 Dacă vrei să fuți ceva frumos şi de calitate ii o alegere bună

Vizitator
Postat
Acum 8 ore, Dedei90 a spus:

A reapărut gagica 😋😋😋 Dacă vrei să fuți ceva frumos şi de calitate ii o alegere bună

Mi-o recomanzi 🤔 ... colegul 🙈🙊🤭!!

Postat
34 minutes ago, Leeonidas said:

Mi-o recomanzi 🤔 ... colegul 🙈🙊🤭!!

Nu 🤭🤭🤭🤭 Lasă ca o ştii tu bine pe domnişoara polițistă 🤣🤣🤣🤣

Vizitator
Postat

cel mai bun fast fuck 😂😂😂

bruneta arata bine de tot, corp fit, silicoane, cur futabil

te primeste si te pofteste direct la dus. fara socializare

te asteapta direct in pat cu fundul si gogoasa la vedere numa buna sa ii dai limbi. n-ai cum sa ratezi asta

ON super bun cu deep dar prea scurt

NP cu scantei, se fute de zici ca vine sfarsitul lumii cu multa implicare. desi cred ca vrea sa te termine repede 😂😂 dar e intens si sportiv, nu e pe GFE sau prostii.

la plecare mai ca nu te scoate dezbracat afara. 😂😂 dus, imbracat si plecarea 😂😂

e perversa rau gagica da tragi futai bun cu ea.

daca nu ar fi fast fuck si-ar lua putin timp in plus ar fi de top. stie ce face ai are potential, pacat ca te grabeste.

dar futai bun bun! din cand in cand merita 200 de lei sa te futi scurt si bine cu o bruneta sexy!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...